• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

WRC

Ожие пак ги подкара, взе трилъра Монте

Неделя, 27 Януари 2019 | Монте Карло, RallyXpress
Ожие пак ги подкара, взе трилъра Монте

ТОЧНО ДЕВЕТДЕСЕТ и седем дни, след като Себастиян Льоб спечели победата за Ситроен Спорт в Испания, сънародникът му Себастиян Ожие (на снимката, Ситроен С3 WRC) записа първата си победа за сезона, взета за новия си стар тим Ситроен, след като се прибра у дома, заедно с шестата си световна титла.

Това стана в Алпийския трилър на Монке Карло, в чийто неделен ден напрежението счупи горната част на скалата, гарантирано превръщайки Старата Госпожа в най-зрелищният старт на световните серии по рали през последните година-година и половина.

„Мисля, че това е първата от победи в поредицата, които С3 ще...

Монте се печели повече с главата: Себ Льоб

Понеделник, 21 Януари 2019 | Монако, RallyXpress
Монте се печели повече с главата: Себ Льоб

ЗАВЪРНАЛИЯТ се „отпочинал“ от участието си в рали Дакар, 44-годишният Себастиян Льоб (на снимката) имаше само два дни за тестове, като  направи изпитанията на Хюндай i20 Купе WRC върху снежна настилка и при ясно време. В съботния ден трасето, мястото на което не се посочва изрично, настилката е била суха, докато в неделните изпитани, на които както и в предишния ден зрителите са почти колкото край реален скоростен, настилката е смесена – сухо, редуващо се със снежни пасажи. Няма информация и за това колко километра е навъртял деветкратният световен шампион с новия си автомобил.

:: ТУК може да видите...

Все повече R5 са на терена, в Швеция - 30

Сряда, 16 Януари 2019 | Хелзинки, RallyXpress
Все повече R5 са на терена, в Швеция - 30

В РАМКИТЕ на 63 автомобила, заявени за шведското рали в средата на идния месец (15-17 февруари), има широко и дори изключително разнообразие от автомобили, включително 14 WRCars, 14 коли, включени в непрофесионална категория WRC2, 14 екипажа за JWRC и 13 частни автомобила, които не са съобразени с първенствата. Има и пет WRC2 Pro коли (два от M-Спорт, две Фабии и един от Ситроен). Освен всичките, записът за участие съдържа 30 автомобили от категорията R5 и три коли, приети по национални правила за автомобил

Отделно списъкът на рали Швеция съдържа и два екипажа, заявени с шведските автомобили Мицубиши Мираж, които...

Андреа Адамо обяснява промените в Хюндай

Вторник, 15 Януари 2019 | от Мартин Холмс, Бирмингъм
Андреа Адамо обяснява промените в Хюндай

ПРЕДСТАВЯНЕТО на отборите от WRC в шоуто на сп. Аутоспорт в Бирмингъм са първите дни за бившия мениджър на клиентите на Хюндай Моторспорт Андреа Адамо (на снимката) в новата му роля като директор на екипа. Презентацията беше първата възможност да научим как се развива преструктурирането на екипа. До тази година ръководството на отбора и работата по техническото развитие бяха обработени от предшественика на Адамо, напусналия корейския тим 60-годишен Мишел Нандан, който корейците се появиха за втори път в световните серии преди пет сезона.

Но нещата се променят.

- Моята нова титла е директор на...

Ожие стартира 2019 г. там, откъдето започна

Понеделник, 14 Януари 2019 | от Мартин Холмс, Бирмингъм
Ожие стартира 2019 г. там, откъдето започна

СВЕТОВНИЯТ шампион Себастиан Ожие се завръща в Ситроен, отборът, който го изведе на позицията, където вече е шест пъти шампион. Как сега намирате екипът на Ситроен, сравнявайки го с онзи, който беше, когато го напуснахте през 2010 г., какви са основните разлики в начина на работа? – това е първият въпрос, с който се обръщам към Себастиян в Нешънъл Ексхибишън Сентър в Бирмингъм. Практически церемонията по представянето на отборите от WRC не е започнала по време на автомобилното изложение на сп. Аутоспорт.

- Ами на първо място, това е много отдавна, осем години! Осем години е дълго време в живота и в...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев