• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Интервю

IRC СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРАТА ПО ЗНАЧИМОСТ СЕРИЯ НА ФИА ОТ 2009?

Четвъртък, 28 Юни 2007 |
IRC СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРАТА ПО ЗНАЧИМОСТ СЕРИЯ НА ФИА ОТ 2009?

ДЕН, след като Световния съвет на ФИА обви решението си да преработи ротационната система, на която е подчинен световния шампионат по рали, английският колега Мартин Холмс (на снимката) задава въпрос на президента и управляващ директор на надпреварата Интернешънъл Рали Челиндж (IRC) Жак Бехар, дали промените в календара ще променят нивото на промотираното от телевизионния канал състезание?

Интервю на Мартин Холмс

- Ние представихме IRC, защото сметнахме, че серията добре подкрепя международните ралита в световното първенство. Имахме възможност да подберем добри състезания, да ги обединим в...

РАДКО ПЕТРОВ: МЕСТИМ ТРАСЕТО НА ПИСТА БУРГАС ЗА ИДНАТА ГОДИНА

Сряда, 22 Ноември 2006 |
РАДКО ПЕТРОВ: МЕСТИМ ТРАСЕТО НА ПИСТА БУРГАС ЗА ИДНАТА ГОДИНА

ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ годишният Радко Петров със сигурност държи един рекорд сред всички директори на състезания от първенствата на България. Бургазлията, който от три години прави заключителния кръг от пистовата надпревара, е най-младият шеф на състезание, но със сигурност и най-амбициозният измежду всички свои 17 колеги. Типично в своя категоричен стил, пожарникаря от Бургас твърди: “За да стане състезанието по-атрактивно!”

За втора поредна година надбягването на пътният възел Север е под прякото ръководство на Радко Петров.

Снимка: RallyXpress

- Като директор на бургаското състезание можеш ли да...

ИНЖ. АБРАШЕВ: НАШАТА ЦЕЛ Е ДА СТАНЕМ ЦЕНТЪР НА ТОЗИ СПОРТ

Понеделник, 29 Май 2006 |
ИНЖ. АБРАШЕВ: НАШАТА ЦЕЛ Е ДА СТАНЕМ ЦЕНТЪР НА ТОЗИ СПОРТ

АКО СОБСТВЕНИКЪТ на трасето Дракон край пловдивското село Калояново Христо Стоилов е ударил бингото за начинанието си, то е в спортният хъс, който кметът на най-голямата община в пловдивския регион – инж. Александър Абрашев има. Но към страстната му “връзка” с ФК “Левски” от началото на миналата година се прибави и автомобилният спорт. Както казват заклетите фенове на бързите скорости, “Сашо глътна от бензина и сега няма отърване!”. С две думи кметът е заразен и тази зараза го води всеки път на трасето, когато има свободно време.

 

Христо Стоилов и инж. Александър Абрашев обсъждат плановете...

«  1 2 
Автобои Неделчев