• ...ТЕЖЪК И РЯДЪК ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ ЛИШАВАТ ЛЮБЕН КАМЕНОВ ОТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ДВЕ ОТ РУМЪНСКИТЕ ТИТЛИ...

  • ...ПРЕДСТОЯТ ДВА ТРУДНИ ДНИ ОТ ПОРЕДНИЯ РУМЪНСКИ УИКЕНД ЗА ПАНАГЮРСКИЯ ПИЛОТ ЛЮБЕН КАМЕНОВ...

  • ...КОШМАРНИ 100 М ЗА ПИЛОТА ИВАН ВЛЪЧКОВ - КОЛАТА ГАСНЕ В ЗАВОЯ КОКА КОЛА, БЪЛГА,ИНЪТ ГУБИ 4 ПОЗИЦИИ И БРОНЗ ОТ НЮРБУРГИНГ...

Игри и играчки за мъже

Каваримов отказа на Шумахер, започва на пълен ден при RFM

Понеделник, 02 Януари 2017 | Лондон, RallyXpress
Каваримов отказа на Шумахер, започва на пълен ден при RFM

НА ЗАРАЛИЯТА Станислав Каваримов няма да се наложи да търси квартира в Керпен и да се хваща за немския език, след като механикът, определен от KMS-Шумахер отказа на германският отбор и остава в Англия.

Преди седмица за това писа авторитетен български седмичник сочейки, че 26-годвишният техничар в картинг спорта ще стане първият българин, който ще работи в отбора на братята Шумахер - Михаел и Ралф в тази дисциплина.

Каваримов е предпочел офертата на английския Рики Фин Моторспорт (RFM) не само заради заплатата, която ще получава, но и заради по-високото ниво на професионализма в тази британска...

Няма да има никаква отпуска за заралийския механик Стан

Събота, 06 Август 2016 | от Страшо Димов, RallyXpess
Няма да има никаква отпуска за заралийския механик Стан

НИКАКВА ОТПУСКА не се очертава за работещият като механик за един от престижните картинг отбори във Великобритания, базираният в Пул ВКС Рейсинг старозагорец Станислав Каваримов (на снимката). За 26-годишният Стан, както вече е известен сред колегите си но Острова, този и следващият месец са най-напрегнатите през сезона. През уикенда Стан бе на трасето Трент Вали Карт Клъб, недалеч от Грантъм, работейки с Джош Торпи по време на КартМастърс Бритиш Карт GP. Следващият месец са световните финала ни CIK ФИА Академи в Швеция на пистата Кристенсен.

12-годишният Джош завършва състезанието общо 20 от 50...

Заралия притежава „гараж“ с 2750 коли и 250 болида от Ф1

Събота, 11 Април 2015 | Стара Загора, RallyXpress
Заралия притежава „гараж“ с 2750 коли и 250 болида от Ф1

СТАРОЗАГОРСКИЯТ бизнесмен Дечко Неделчев (на снимката) е заклет почитател на Ф1 още от времето, когато като десерт веднъж годишно БНТ и тогавашният коментатор Ричард Груев излъчваха директно GP на Унгария, а от пистата Унгароринг българинът виждаше единствената картина от този спорт.

Нямаше още Юроспорт, нямаше я и германската RTL, единствената информация (само в хроника!) можеше да се намери във вестник Авто-Мото Сват.

Но точно по тези години заралията отваря своя собствен „бокс“ с модели на болидите от скала 1:43, за да стигне до днес, когато колекцията му е една от най-големите в България - 250...