• ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

  • ...ЗА СПРИНТА КРАЙ ВИДИН ПРЕЗ ТОЗИ УИКЕНД ДОМАКИНИТЕ БИХА ЗАЯВКИТЕ И НА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ РАЛИТА СЛИВЕН И БЪЛГАРИЯ...

Двадесет и девет коли вписани в Австралия

Сряда, 24 Октомври 2018 | Кофс Харбър, Австралия, RallyXpress
Двадесет и девет коли вписани в Австралия

В СПИСЪКА ЗА УЧАСТИЕ, публикуван от организаторите на Рали Австралия – финален кръг от световните серии по рали за 2018 г., са регистрирани общо 29 автомобила, включително 12 световни рали автомобила, четири екипажа в WC2 и други два (за Бразоли и Кук) в WRC3. Списъкът включва обаче и пет местни автомобила, които  са допуснати съгласно специалните правила за хомологациите на национални състезания. Както се очакваше, няма нито една заявка от Шкода Мотоспорт, с което се потвърждава титлата в WRC2 Ян Копецки. Да не се пропускат още две WRC-коли от предишните спецификации.

Това са две машини на Ситроен Рейсинг и едно Субару, което ще бъде карано от ветерана Джанлука Линари. И трите автомобила са регистрирани в WRC2.

В допълнение към регистрираното участие на М-Спорт с трите регулярни пилота и Фиести,  отборът от Довънби парк има и четвърти участник с Фиеста WRC 2017 за Джордан Сердеридис.

Основните не-шампионски регистрации са за R5, включващи Ели Евънс и мултишампиона на Индия и Азия и Пасифика Гаурав Жил.

В националните записи могат да бъдат открити две редки австралийски хомологации – Тойота Корола S2000 и Тойота Ярис AP4 на Хари Бейтс. Миналата година ралито имаше 33 стартиращи.

Двадесет и девет коли вписани в Австралия

снимка: архив на rallyxpress

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев