• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

ERC

БЪЛГАРСКИТЕ ЕКИПАЖИ ТРЕНИРАТ УСИЛЕНО ЗА СТАРТА НА ФИАТ РАЛИ

Четвъртък, 11 Май 2006 |
 RallyXpress

ЕДИН ТРУДЕН ДЕН за двата български екипажа – Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 8) и Петко Петков/Валентин Бонев (Етър Рейсинг, Пежо 306 S16 ) преди старта на втория кръг от европейското първенство по рали... Днес нашите направиха последни записки по трасето, след което мнението и на единия, и на другия пилот се покриват стопроцентово.

„Ралито е много бързо, има много фракция, пътищата са прашни... Много често по етапите има т. нар. „превали”... – каза по телефона за RallyeXpress вицешампионът (на снимката) на България Димитър Илиев. Неговото впечатление е, че макар комшиите да са се...

ДВА БЪЛГАРСКИ ЕКИПАЖА ЩЕ СТАРТИРАТ В ТУРСКОТО ФИАТ РАЛИ

Вторник, 09 Май 2006 |
 RallyXpress

САМО ДВА ОТ ПЛАНИРАНИТЕ три български екипажа – Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 9) и Петко Петков/Валентин Бонев (Етър Рейсинг, Пежо 306 S16 ) ще се появят по време на церемониалния старт на втория кръг от европейското първенство по рали този петък (19.30 ч) в Истанбул.

Двата български тандема, представянето на които сайтът RallyeXpress ще се опита да проследи по време на ФИАТ Рали край Истанбул този уикенд, от вече са вчера в Турция.

„Правим се, че обикаляме и разглеждаме отсечките, но практически си правим тренировката – заяви днес надвечер по телефона великотърновецът Петко Петков....

«  162 163 164 165 166 167 
Автобои Неделчев