• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

ERC

МИЙКИ ПОКАЗВА НОВИЯТ ВАРИАНТ НА СИТРОЕН С2 ЗА БЪДЕЩАТА ГРУПА R2

Петък, 02 Юни 2006 |
МИЙКИ ПОКАЗВА НОВИЯТ ВАРИАНТ НА СИТРОЕН С2 ЗА БЪДЕЩАТА ГРУПА R2

ЕДИН ОТ НАЙ-ТАЛАНТЛИВИТЕ млади състезатели в световното първенство – 26-годишният англичанин Крис Мийки (на снимката) ще стартира в Райд Полски с №28 и на волана на новият вариант на Ситроен С2 R2. Навигатор на Мийки ще бъде неговият партньор в JWRC Глен Патерсън с Ситроен С2 Супер 1600. Екипажът стартира с №28.

Автомобилът на екипажа Мийки/Патерсън ще бъде обслужват по време на Рали Полша от заводския екип на Пежо-Спорт.

Интересното в случая е, че Ситроен С2 R2 е първият вариант на кола, построена според очакваните бъдещата категоризацията на световното първенство, които се очакват да се появят в...

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ШАМПИОНАТ: СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ ЗА ДВАМА

Понеделник, 15 Май 2006 |
ЕВРОПЕЙСКИЯТ ШАМПИОНАТ: СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ ЗА ДВАМА

ВТОРОТО ОТ РАЛИТАТА, валидни за европейското първенство – ФИАТ Рали в Турция, отново показа - първенството на Стария континент отива на провал, независимо и въпреки всички гаранции, които ФИА дава, че иска това да бъде вторият по значимост шампионат, след този на WRC.

Скромното чуждо присъствие в Истанбул само потвърждава тенденцията, която се забелязва вече четвърта поредна година: двама-трима играят за първенството, местни пилоти печелят точки за шампионата и повече не се появяват на сцената.

Напливът на чужди участници при откриването на първенството през април в Бреша с 1000 мили не трябва да...

М. ИЛИЕВ С ПОБЕДА В ПОСЛЕДНИЯ СКОРОСТЕН ЕТАП НА ФИАТ РАЛИ

Неделя, 14 Май 2006 |
М. ИЛИЕВ С ПОБЕДА В ПОСЛЕДНИЯ СКОРОСТЕН ЕТАП НА ФИАТ РАЛИ

ЕКИПАЖЪТ на Боила Авто Мотор Спорт Димитър Илиев/Янаки Янакиев (Мицубиши Лансър Ево 9) завършиха като победител в последния скоростен етап на втория кръг от европейския шампионат по рали ФИАТ днес. Митко (на снимката) успя да победи в 14.9-километровата Киурли 2 полският пилот Михал Соловов (Рено Клио Супер 1600) с 1.1 сек. С тази победа популярният български екипаж се изкачи от 7-о на 6-о място в генералното класиране.

Митко завърши на 3:39.7 мин зад победителя във второто от европейските състезания Джандоменико Басо (Ит, ФИАТ Пунто Абарт Супер 2000). Италианецът завърши в този кръг с 10 т. и време от 2.12:10.9 мин....

ИЛИЕВ ВТОРИ В СУПЕРЕТАПА НА ФИАТ РАЛИ, ПЕТКОВ ДОВОЛЕН ОТ ПРОБАТА

Събота, 13 Май 2006 |
 RallyXpress

ВИЦЕШАМПИОНИТЕ на България – Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 8) дадоха второ време на суперспециалния етап на турската писта за Ф1 днес късно вечерта. Българският завърши само на 2.1 сек от победителя Джандоменико Басо, който в първия ден на ФИАТ Рали спечели 10 от тринадесетте скоростни отсечки. В деветото скоростно изпитание Басо и познатия у нас Волкан Ъшък записаха равни времена (по 2:25.0 мин), а турчинът победи фирмения пилот на ФИАТ в други два етапа.

В края на първия ден от втория кръг на европейското първенство Митко завърши на 4-а позиция, на 3:19.4 мин от абсолютния лидер...

М. ИЛИЕВ ПРАВИ СПЕШЕН РЕМОНТ, НАШИТЕ ЧАКАТ ДЪЖД В ПЪРВИЯ ДЕН

Петък, 12 Май 2006 |
М. ИЛИЕВ ПРАВИ СПЕШЕН РЕМОНТ, НАШИТЕ ЧАКАТ ДЪЖД В ПЪРВИЯ ДЕН

ЕКИПЪТ НА вицешампиона на България Димитър Илиев (на снимката) трябваше да направи спешен ремонт на предната лява страна на автомобила вчера след шейкдауна, в който по време на силен дъжд пилотът за момент губи контрола над автомобила си и удря един пътен знак. „Сега вече всичко е наред, колата е оправена”, каза за сайта RallyeXpress състезателят на Боила Авто Мотор Спорт. Утре той и търновския екипаж Петко Петков/Валентин Бонев стартират във втория кръг от европейския шампионат ФИАТ Рали.

Той обясни, че по време на третото преминаване на трасето за шейкдауна (2.54 км), разположен недалеч от щаба на...
«  161 162 163 164 165 166 167  » 
Автобои Неделчев