• ...ВТОРА ПОБЕДА ЗА ЗАРАЛИИТЕ ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ, ЕКИПЪТ ОБИРА МАКСИМУМА ОТ СПРИНТА ВЪВ ВИДИН...

  • ...ДВАМА ОТПАДАТ ОТ СПИСЪКА ПРЕДИ ПРЕГЛЕДА ЗА СПРИНТА ВЪВ ВИДИН, 18 ЕКИПАЖА НА ЦЕРЕМОНИАЛНИЯ СТАРТ... 

  • ...В ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА РАЛИ СПРИНТ ВИДИН - ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ЕКИПАЖИ ОТКОЛКОТО ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА...

Хюндай М-Спорт обяви новата пилотска схема

Събота, 05 Август 2017 | Алзенау, RallyXpress
Хюндай М-Спорт обяви новата пилотска схема

СПОРТНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ на корейският производител обяви нова схема за подбор на пилоти, която идва като продължение и разклонение на това, което Хюндай Моторспорт направи с проекта за корейския състезател Чевон Лим. Нова част на търсенето на състезатели обаче е базирана на Хейдън Падън и ще оперира в Нова Зеландия. Схемата предвижда 16 пилоти да бъдат поканени в седалището на Хюндай Моторспорт в Алзеноу, Германия, където ще се разбере кои от половината от тях ще бъдат поканени във втория етап на процеса.

След пресявката само един победител ще представя Хюндай Моторспорт в избрани състезания от WRC2 с Хюндай R5 NG i20 като част от цялостна програма за следващото световно първенство.

Проектът ще се управлява от външният екип HMSG, който ще номинира пилота, както и ще работи по разширението на програмата на Хюндай Моторспорт за развитието на Чевон Лим, който е част от плановете до края на сезона.

Хюндай М-Спорт обяви новата пилотска схема

снимка: официален сайт на хюндай моторспорт
С ПАДЪН КАТО ПАТРОН… Новата програма на Хюндай Моторспорт ще е насочена към Нова Зеландия, а топ-пилотът на кивитата ще е водещият стандарт за следващата година.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.