• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Йагер поема волана, записки за Микелсен

Петък, 09 Февруари 2018 | Осло, RallyXpress
Йагер поема волана, записки за Микелсен

МАЛКО, СЛЕД КАТО организаторите на рали Естония обявиха, че от Хюндай Моторспорт са се съгласили Хейдън Падън да кара в това събитие Хюндай i20 WRC, спонсорирано от Шел Хеликс, друг екипаж ще вземе участие в норвежкото Нумедал Рали, в което Андреас Микелсен и Андерс Йагер (на снимката) ще се пуснат с Хюндай i20 Купе R5. На пръв поглед нищо необичайно, ако не броим факта, че това ще стане на следващата неделя, след финала на шведския кръг от шампионата (15/18 февруари). Необичайното е, че в колата местата ще бъдат разменени и „ер-петицата“ ще я кара Йагер.

„Това ще е приключение, със сигурност! това ще е приключение – обяснява Андерс Йагер. – Ще е много яко да направим едно рали, надявайки се да останем на… пътя. Това определено ще е  предизвикателство, независимо, че имам много километри в състезателни условия, но от друга страна Андреас няма толкова опит като навигатор. Както и да е, сигурен съм, че ще е голямо забавление и това, което ни предстои ще е добър опит и много добро изживяване за нас.“

2017 MON Abring 001

снимка: интернет
С РАЗМЕНЕНИ ПОЗИЦИИ… В Нумедал Рали промененият екипаж на Хюндай Моторспорт ще бъде истинско забавление за публиката.

Да припомним, че в края на миналия сезон Йегер сподели шоуто Монца Рали заедно с Тиери Нювил, докато Паддън остава спокойно зад волана на своите допълнителни учебни събития в Нова Зеландия, карайки специално построения с дясна дирекция Хюндай i20 AP+ за местното национално първенство.

В същото време заявяването на новозеландеца в ултра бързото Естония Рали идва в стратегически момент, когато започват тестовете преди Несте Рали Финландия, което до голяма степен разкриват намеренията на екипа да направи бойна проверка на подготвените бъдещи промени да Финландия.

Йагер поема волана, записки за Микелсен

снимка: официален сайт на хюндай моторспорт
ПО-БЛИЗО ДО ВОЛАНА… Снимката на Андреас Микелсен и Андерс Йегер идва да покаже, че намеренията на навигатора да се пробва на мястото на своя пилот са съвсем сериозни.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев