• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Други

Тойота влзиза в ралитата през 2015 г.

Събота, 16 Ноември 2013 | Кьолн, RallyXpress
Тойота влзиза в ралитата през 2015 г.

ОТБОРЪТ на Тойота Моторспорт ще влезе в световните ралита от 2015 г. с новия си модел GT86 R3, с клиентска програма, която е насочена главно към регионалното равнище на ралитата. Сегашният автомобил със задно задвижване ще бъде преобразуван в кола от категорията R3, за да бъде предоставян главно на частни пилоти. Новият автомобил ще бъде познат в състезанията с TMG GT86 CS-R3, като се очаква първите доставки да започнат в първите месеци на сезон 2015 г. До този момент TMG GT86 CS-V3 беше позната главно от участието в сериите на Купа Тойота на Нюрбургринг.

Автомобилът ще бъде изграден с 6-степенна скоростна кутия,...

Шесто място за Сингх му носи титла в Африка

Сряда, 13 Ноември 2013 | Антананариво, RallyXpress
Шесто място за Сингх му носи титла в Африка

20-ГОДИШНИЯТ пилот Джеси Сингх спечели титлата в регионалното първенство на Международната автомобилна федерация (ФИА), завършвайки на 6-ото място в рали Мадагаскар. Успехът на младия замбиец обаче стана реален в момента, в който неговият партньор в Субару Джес Мангат отпадна от състезанието заради проблеми с електрониката по време на петото специално изпитание на ралито. До този момент той беше едно място пред Сингх, като в класирането за първенството водеше с 2 т.

Само Сингх и Магнат бяха регистрирани за участие в шампионата на Африка, така че битката за титлата се свеждаше до въпроса, кой...

Тимови шефове оглеждат пазара на пилотите

Събота, 26 Октомври 2013 | Сало, RallyXpress
Тимови шефове оглеждат пазара на пилотите

ПЕТ ИМЕНА са включени в бъдещият списък за пазаруване на шефа на Ситроен Рейсинг Ив Матон (на снимката), измежду които той ще трябва да направи своя избор за следващите световни серии през 2014 г. Това са Мадс Остберг, Крис Мийки, Дани Сордо, Мико Хирвонен и Робърт Кубица. По време на официална пресконференция на тимовите босове в Сало, белгиецът потвърди, че е имал контакти и с петимата пилоти. Един от проблемите, по думите на Матон е това, че броят на пилотите, които могат да печелят състезания и точки за световното първенство е твърде малък. „Но ние не сме се отказали да печелим", подчертава шефа...

Дейвид Хигинс с трета поредна титла от САЩ

Четвъртък, 24 Октомври 2013 | Лейк Супериър, RallyXpress
Дейвид Хигинс с трета поредна титла от САЩ

БРИТАНСКИЯТ пилот Дейвид Хижинс (на снимката), по-малкият от двамата братя Хигинс, спечели своята трета поредна титла в американските серии по рали тази година, след като спечели състезанието Лейк Супериър в щата Мичигън, защитавайки лидерската си позиция от местния фаворит Кен Блок (Форд Фиеста WRC). По-късно през втория ден на състезанието Блок, който е по-известен със своята езда в световните екстремни автомобилни надпревари от Ек-геймс, напусна състезанието заради тежко излизане от трасето на специален етап.

Хигинс спечели прякото съперничество с Блок през първия ден от Лейк Супериър...

Юка Корхонен е новият британски шампион

Четвъртък, 24 Октомври 2013 | Лондон, RallyXpress
Юка Корхонен е новият британски шампион

ПОЗНАТИЯТ малко във Великобритания финландски пилот Юка Корхонен и неговият навигатор Марко Салминен спечелиха официалния шампионат на Острова в надпреварата на автомобилите с две задвижващи колела, след като контролираха през цялото време позицията си и завършиха трети в еднодневното Сънсийкър Рали.

С третата позиция и двойните точки, които то дава за участващите екипажи финландците си гарантираха титлата за 2013 г.

Като резултат от успеха в Сънсийкър Рали Кохрхонен спечели и Ситроен Рейдинг Трофи, което му дава право за участие в предстоящото Уелс Рали Великобритания.

Без никакви...

«  45 46 47 48 49 50 51 52 53 54  » 
Автобои Неделчев