• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Други

Оставки хвърчат преди старта на класическото Сафари

Събота, 29 Юни 2013 | от Мартин Холмс, Англия
Оставки хвърчат преди старта на класическото Сафари

МЕЖДУНАРОДНАТА автомобилна федерация (ФИА) е бира предупредена, че високопоставени лица и служители на Сафари, което стартира следващата седмица и е част от африканския рали-шампионат, са били заменени. Промените включват директорът на състезанието Дали Калси, както и неговият заместник Суриндер Тхати. Съобщението дойде от Найроби, като се уточнява, че Тхати, също така подава оставката си и от борда на директорите на състезанието в Найроби.

Отделно Тхати е човекът, който представлява съседна Танзания във федерацията, но не става ясно дали с оставката си той напуска и този пост.

Тхати е...

Фаворитите се провалят рано-рано в Пума Рали

Вторник, 18 Юни 2013 | Дар ес Салам, Танзания
Фаворитите се провалят рано-рано в Пума Рали

ЧЕТВЪРТИЯТ кръг от шампионата на Африка по рали ще се запомни с провалите на част от фаворитите, напуснали рано-рано трасетата на Пума Рали. Шампионът от 2012 г. Мохамед Есса се „пенсионира” първи, след като претъркули на няколко пъти своето Субару Импреза R4. В същото време на лидерът в сериите до старта на този кръг – Джанкарло Давиде, се наложи да глътне горчив хап - той прекрати участието си заради проблем с алтернатора в своето Мицубиши Лансър Ево 10.

Японската марка обаче записа успех в Пума Рали, след като победител от танзанийската експедиция стана Дес Мангат (Мицубиши Лансър Ево 10)....

«  45 46 47 48 49 50