• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Азия пасифик

Фабия 1-2 в рали Нова Каледония, екипажите на Протон се дънят

Неделя, 29 Април 2012 | Ноумея, Нова Каледония, RallyXpress
Фабия 1-2 в рали Нова Каледония, екипажите на Протон се дънят

 

ДВАТА автомобила на тима MRF – „суперите” на Гуавар Жил и Крис Аткинсън завършиха първи и втори във второто от ралитата на регионалния шампионат на ФИА за Азия и Пасифика.

В същото време преките им конкуренти от Протон се издъниха и не успяха да финишират в ралито на френската колония Нова Каледония.

Първоначално победата клонеше към Крис Аткинсън до момента, в който неговата Шкода Фабия S2000 не започна да получава странни проблеми.

След едно тежко приземяване в скок на скоростната отсечка, резервоарът с водата за чистачките на стъклото се пука и залива целия двигател, в резултат на което...

КРИС АТКИНСЪН И ШКОДА ФАБИЯ S2000 С ПОБЕДА ОТ АЗИЯ И ПАСИФИКА

Петък, 06 Април 2012 | Вангарей,, Нова Зеландия, RallyXpress
КРИС АТКИНСЪН И ШКОДА ФАБИЯ S2000 С ПОБЕДА ОТ АЗИЯ И ПАСИФИКА

 

КРИС АТКИНСЪН (на снимката) спечели Вангарей Рали – кръг от регионалното първенство на Азия и Пасифика още от първия си старт за отбора на MRF. За тима, който през последните години участваше в тази регионална надпревара на ФИА с Мицубиши, това бе дебют с Шкода Фабия S2000.

Вангарей Рали бе първия старт от шампионата и в него състезанието бе оглавено от Пи-Джи Андерсън и Протон Сатрия Нео S2000, който обаче още във втория скоростен етап натрупа закъснение заради спукана гума.

След като натрупа пасив от време, Андерсон започна да притиска здраво съперника си, побеждавайки Крис във всички етапи, с...

2011 Г.: ПЪРВА КУПА ЗА ПРОТОН САТРИА НЕО S2000 И КРИС АТКИНСЪН

Четвъртък, 21 Юли 2011 |
2011 Г.: ПЪРВА КУПА ЗА ПРОТОН САТРИА НЕО S2000 И КРИС АТКИНСЪН

ПИЛОТЪТ на Протон Сатриа Нео S2000 Крис Аткинсън (на снимката) спечели Купата Международната автомобилна федерация на Пасифика 2011 г. като резултат от това, че спечели ралито на Нова Каледония, а след това Вангарей рали в Нова Зеландия. За Купата се зачитат три ралита от региона на Тихия океан. По ирония на съдбата, в Аткинсън не успя да спечели точно първия старт от трите ралита.

Това бе надпреварата на австралийския щат Куинсланд, неговото домашно състезание.

В него бившият пилот на заводския тим на Субару отпада поради повреда на алтернатора в неговия „супер”.

В същото време за завършването...

«  4 5 6 7 8 9 
Автобои Неделчев