• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Азия пасифик

Лаппи взима втора победа в ралито на Куинсланд

Сряда, 17 Юли 2013 | Брисбейн, RallyXpress
Лаппи взима втора победа в ралито на Куинсланд

ФИНЛАНДСКИЯТ пилот Есапека Лаппи (на снимката) спечели втора поредна победа в шампионата на Азия и Пасифика, завършвайки първи в международното рали на Куинсланд. Състезанието бе базирано в Калундра, на 80 км северно от Брисбейн, Австралия. Състезанието започна с мигновена атака на партньора на Лаппи в отбора на MRF Гаувар Жил, който пое лидерството, но по-късно първо стана жертва на спукана гума, а малко по-късно и отпадна от ралито заради разбита главина на задното дясно колело.

Причината Жил да се окаже сред зрителите е, че в продължение на повече от 13 км той е карал със спуканата гума....

Решението на Протон отслабва шампионата на Азия и Пасифика

Събота, 01 Юни 2013 | Лондон, RallyXpress
Решението на Протон отслабва шампионата на Азия и Пасифика

СЛЕД РЕШЕНИЕТО на Протон да напусне моторните спортове в продължение на година, регистрациите за стартовете на шампионата на Международната автомобилна федерация (ФИА) показват забавяне във времето за записвания, но също и общо намаляване на бройката на участващите автомобили. Това най-точно се е усетило във връзка с първия кръг от регионалното първенство – новозеландското Вангарей Рали. В средата на миналия месец стартът има повече участници за шампионата на страната, отколкото за регионалната купа.

Единствените гарантирани участници в шестте състезания от първенството на Азия и...

Протон с планове за участие в WRC2 и шампионата на Азия и Пасифика

Неделя, 16 Декември 2012 | Бакуел, Англия, RallyXpress
Протон с планове за участие в WRC2 и шампионата на Азия и Пасифика

АнгрияПОСЛЕДНИТЕ новини и решения от фабриката на Протон в Милфорд е да не бъде пускат на терена новия модел на Сатрия ще помогне на тима да продължи да развива Сатрия Нео S2000 в състезанията догодина.

Паралелно с участията си в световното първенство във втората категория, както и с участието в първенството на Азия и Пасифика, в Милфорд ще работят и по новия модел във вариант R 5. Той ще е базиран на сега съществуващия автомобил.

Шефът на екипа МЕМ Крис Мелър (на снимката) е категоричен, че през 2013 г. отборът ще продължи да бъде на терена на регионалното първенство на Азия и Пасифика. „Все още не са...

Крис Аткинсън запазва авантажа си в шампионата на Азия и Пасифика

Четвъртък, 06 Септември 2012 | Лондон, RallyXpress
Крис Аткинсън запазва авантажа си в шампионата на Азия и Пасифика

РЕШЕНИЕТО на Крис Аткинсън (на снимката) да участва в предстоящия кръг от световното първенство – Уелс Рали Великобритания (13/16 септември), оставяйки редовното участие в първенството на Азия и Пасифика, води до сериозни размествания в неговия тим.

Австралийския екип на Рейсторг, който представя Шкода Фабия за индийската гумена компания MRF, ням избор освен по време на рали Хокайдо в Япония да пусне… празен автомобил в сервизния парк.

Според думите на мениджъра на тима Лейн Хийнън, отборът е изпратил по море своите автомобили след финала на малайзийското състезание, доста преди да разбере, че...

Правят нова хомологация за Протон Сатрия S2000 за сериите на „супера”

Петък, 20 Юли 2012 | Лондон, RallyXpress
Правят нова хомологация за Протон Сатрия S2000 за сериите на „супера”

РЕАКЦИЯТА за новата хомологация на задния мост от Протон Моторспорт на Протон Сатрия Нео S2000 се определя от отбора като „драматична.”

Тя е направена на 1 юли и за първи път е използвана в Малайзия Рали, кръг от сериите на ФИА за регионалния шампионат на Азия и Пасифика.

В това състезание основния пилот на тима Алистър Макрий завърши като победител, докато неговият партньор в тима Пи-Джи Андерсън беше лидер в надпреварата през повече от половината състезание.

Промените са направени заради участието на Протон-ите във втората половина на шампионата на „суперите”, чийто придружаващи световното...

«  3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев