• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Азия пасифик

Протон с планове за участие в WRC2 и шампионата на Азия и Пасифика

Неделя, 16 Декември 2012 | Бакуел, Англия, RallyXpress
Протон с планове за участие в WRC2 и шампионата на Азия и Пасифика

АнгрияПОСЛЕДНИТЕ новини и решения от фабриката на Протон в Милфорд е да не бъде пускат на терена новия модел на Сатрия ще помогне на тима да продължи да развива Сатрия Нео S2000 в състезанията догодина.

Паралелно с участията си в световното първенство във втората категория, както и с участието в първенството на Азия и Пасифика, в Милфорд ще работят и по новия модел във вариант R 5. Той ще е базиран на сега съществуващия автомобил.

Шефът на екипа МЕМ Крис Мелър (на снимката) е категоричен, че през 2013 г. отборът ще продължи да бъде на терена на регионалното първенство на Азия и Пасифика. „Все още не са...

Крис Аткинсън запазва авантажа си в шампионата на Азия и Пасифика

Четвъртък, 06 Септември 2012 | Лондон, RallyXpress
Крис Аткинсън запазва авантажа си в шампионата на Азия и Пасифика

РЕШЕНИЕТО на Крис Аткинсън (на снимката) да участва в предстоящия кръг от световното първенство – Уелс Рали Великобритания (13/16 септември), оставяйки редовното участие в първенството на Азия и Пасифика, води до сериозни размествания в неговия тим.

Австралийския екип на Рейсторг, който представя Шкода Фабия за индийската гумена компания MRF, ням избор освен по време на рали Хокайдо в Япония да пусне… празен автомобил в сервизния парк.

Според думите на мениджъра на тима Лейн Хийнън, отборът е изпратил по море своите автомобили след финала на малайзийското състезание, доста преди да разбере, че...

Правят нова хомологация за Протон Сатрия S2000 за сериите на „супера”

Петък, 20 Юли 2012 | Лондон, RallyXpress
Правят нова хомологация за Протон Сатрия S2000 за сериите на „супера”

РЕАКЦИЯТА за новата хомологация на задния мост от Протон Моторспорт на Протон Сатрия Нео S2000 се определя от отбора като „драматична.”

Тя е направена на 1 юли и за първи път е използвана в Малайзия Рали, кръг от сериите на ФИА за регионалния шампионат на Азия и Пасифика.

В това състезание основния пилот на тима Алистър Макрий завърши като победител, докато неговият партньор в тима Пи-Джи Андерсън беше лидер в надпреварата през повече от половината състезание.

Промените са направени заради участието на Протон-ите във втората половина на шампионата на „суперите”, чийто придружаващи световното...

Фабия 1-2 в рали Нова Каледония, екипажите на Протон се дънят

Неделя, 29 Април 2012 | Ноумея, Нова Каледония, RallyXpress
Фабия 1-2 в рали Нова Каледония, екипажите на Протон се дънят

 

ДВАТА автомобила на тима MRF – „суперите” на Гуавар Жил и Крис Аткинсън завършиха първи и втори във второто от ралитата на регионалния шампионат на ФИА за Азия и Пасифика.

В същото време преките им конкуренти от Протон се издъниха и не успяха да финишират в ралито на френската колония Нова Каледония.

Първоначално победата клонеше към Крис Аткинсън до момента, в който неговата Шкода Фабия S2000 не започна да получава странни проблеми.

След едно тежко приземяване в скок на скоростната отсечка, резервоарът с водата за чистачките на стъклото се пука и залива целия двигател, в резултат на което...

КРИС АТКИНСЪН И ШКОДА ФАБИЯ S2000 С ПОБЕДА ОТ АЗИЯ И ПАСИФИКА

Петък, 06 Април 2012 | Вангарей,, Нова Зеландия, RallyXpress
КРИС АТКИНСЪН И ШКОДА ФАБИЯ S2000 С ПОБЕДА ОТ АЗИЯ И ПАСИФИКА

 

КРИС АТКИНСЪН (на снимката) спечели Вангарей Рали – кръг от регионалното първенство на Азия и Пасифика още от първия си старт за отбора на MRF. За тима, който през последните години участваше в тази регионална надпревара на ФИА с Мицубиши, това бе дебют с Шкода Фабия S2000.

Вангарей Рали бе първия старт от шампионата и в него състезанието бе оглавено от Пи-Джи Андерсън и Протон Сатрия Нео S2000, който обаче още във втория скоростен етап натрупа закъснение заради спукана гума.

След като натрупа пасив от време, Андерсон започна да притиска здраво съперника си, побеждавайки Крис във всички етапи, с...

«  3 4 5 6 7 8 9  »