• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

Календарът за 2020 год. „ясен до седмица - две“

Четвъртък, 22 Август 2019 | от Мартин Холмс, Босталзее
Календарът за 2020 год. „ясен до седмица - две“

ДОПЪЛНИТЕЛНО забавяне на календара за световните серии по рали за 2020 г. беше обявено в Босталзее, непосредствено преди началото на десетата надпревара от шампионата за тази година - ADAC Рали Германия. Представител на промотора на световните серии заяви, че най-новият график за дългосрочното обявяване на календара на WRC за 2020 г. вече е известен „още е ясен до седмица - две“. По-рано имаше уверения, че календарът ще бъде обявен „преди старта на ADAC Рали Германия.

Представителят на промотора на WRC отрече предложенията, че извънредното забавяне на задържането се дължи на разногласия между организаторите, промотора и ФИА, като подчерта, че всяко разсрочване на съобщаването на датите (първоначално разпоредено от Световния съвет за автомобилен спорт да бъде направено през юни), винаги предварително е било съгласувано между промотора и ФИА.

Междувременно организаторите изпитват нарастващи затруднения поради забавянията, не на последно място и защото, те са обвързани с разпоредби за конфиденциалност относно състоянието на преговорите или дори от ефекта на всякакви индивидуални договори с промотора, сключени от организаторите на отделните кръгове в шампионата.

Календарът за 2020 год. „ясен до седмица - две“

колаж: rallyxpress
НАЙ-ЧАКАНАТА КАРТА…
Така официалният сайт на промотора на WRC,както и порталът на ФИА обявиха началото на сезон 2019, публикувайки миналото лято най-очакваната карта. Тя очертава периметъра на световните серии за новата състезателна година, както и фиксираните дати на състезанията от WRC.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев