• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

ERC

Гаурав Жил се връща обратно в сериите

Петък, 06 Септември 2019 | от Мартин Холмс, Англия
Гаурав Жил се връща обратно в сериите

ИНДИЙСКАТА автомобилна общност изпадна в истински в момента, в който легендарният рали-пилот в страната им Гаурав Жил (на снимката) напълно неочаквано, че променя дългогодишната си вярност към компанията за гуми MRF и се премества в съперничещата компания за гуми JK, като по този начин завладява програмата в световния шампионат по рали, която MRF изпълняваше до неотдавна. Най-накрая денят вече настъпи, Гаурав заминава за Рали Турция, а неговата нова програма в световните серии вече окончателно е подготвена.
 
- За момента планът е тази година да участваме в Турция, Великобритания и Австралия,...

Сензация ли е 10-ото място за Такамото Катсута?

Понеделник, 26 Август 2019 | от Мартин Холмс, Англия
Сензация ли е 10-ото място за Такамото Катсута?

26-ГОДИШНИЯТ японски пилот Такамото Катсута (на снимката) спечели сърцата на феновете в Босталзее в ADAC Рали Германия, след като впечатляващото завърши първо свое състезание зад волана на една от WRCar на Тойота Газоо Рейсинг, класирайки се на десетото място в общото подреждане на десетия кръг от световните серии за 2019 г. В дебюта си в WRC Така бе регистриран за участие от името на Тми Макинен Рейсинг Тим, което означава, че с тодиума от три екипажа и 10-а позиция за новобрарецът, финландецът има 100 на 100 успеваемост.

Младият японец е един от общо десетината случая, в които дебютант в WRC, каращ за първи...

Календарът за 2020 год. „ясен до седмица - две“

Четвъртък, 22 Август 2019 | от Мартин Холмс, Босталзее
Календарът за 2020 год. „ясен до седмица - две“

ДОПЪЛНИТЕЛНО забавяне на календара за световните серии по рали за 2020 г. беше обявено в Босталзее, непосредствено преди началото на десетата надпревара от шампионата за тази година - ADAC Рали Германия. Представител на промотора на световните серии заяви, че най-новият график за дългосрочното обявяване на календара на WRC за 2020 г. вече е известен „още е ясен до седмица - две“. По-рано имаше уверения, че календарът ще бъде обявен „преди старта на ADAC Рали Германия.

Представителят на промотора на WRC отрече предложенията, че извънредното забавяне на задържането се дължи на разногласия между...

Сунинен ревниво пази тайната си в Несте Рали

Четвъртък, 22 Август 2019 | от Мартин Холмс, Сан Венделер
Сунинен ревниво пази тайната си в Несте Рали

ПИЛОТЪТ на М-Спорт Теему Сунинен (на снимката от Мартин Холмс) бе обсаден от новинари в сервизния парк в Босталзее преди старта на ADAC Рали Германия, разпитвайки го за забележително лошото му представяне на предишното събитие от световните серии – Несте Рали Финландия. При това в старт, който е в сърцето на неговата родина! По време на цялото състезание, единственият път в етап, в който Сунинен бе в челото, беше 6-ото място на късата отваряща състезанието отсечка в центъра на града.

Гениалният Фин не намекваше за проблема си, само подсказваше, че има някаква бегла представа за положението си в...

Осма победа, пета поред в Барум за Копецки

Вторник, 20 Август 2019 | Злин, Чехия, RallyXpress
Осма победа, пета поред в Барум за Копецки

ЗАВОДСКИЯТ пилот на Шкода Мотоспрот Ян Копецки (на снимката) завърши като победител забележителен празник с рекордни чудовищни ​​изпълнения в Барум Чеч Рали Злин, шести кръг от Европейското първенство на ФИА за 2019 г., в който също печели събитието за пети пореден път, спечели чешката национална титла и оглави десетте най-добри пилоти на Шкода в това състезание.

През двудневната надпревара (изцяло асфалтова) той избягва поредицата от нещастия на съперници, много от които се оттеглят поради катастрофи.

След ранни предизвикателства от руснаците Николай Грязин (Шкода Фабия R5) и Алексей...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев