• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

Промените не засягат консервативната схема

Неделя, 26 Май 2019 | Лондон, RallyXpress
Промените не засягат консервативната схема

НЕОТДАВНА бяха потвърдени редица значителни промени, които засягат управлението на британския кръг на Световния рали шампионат на ФИА, Уелс Рали Великобритания (4-6 октомври). Новият основен спонсор Дайнашур ще бъде подкрепен от Гони, а щаба на ралито и сервизния парк се отиват със 70 километра на запад от досегашния център Дийсайд в Ландундо. Церемониалният старт в четвъртък ще се проведе на 100 километра на изток от Ландъндо - в Ливърпул (Англия), от където ралито ще продължи в Англия до специално подготвената за зрители скоростна отсечка в парка Оултън.

В петъчната вечер Аберхирнънт бъде място на нощен специален етап, а паур-стейджа ще се върне към по-ранното място на брега на брега на Brenig, като финалът на Уелс Рали Великобритания ще бъде в Ландъндо.

Събитието ще запази традиционния си формат на горски етапи по чакълести пътища, използвайки ограничен брой участъци от затворени обществени пътища, които спомагат за по-дългите етапи в определени райони.

Промените не засягат консервативната схема

снимка: официален сайт на британското рали
ВЪПРЕКИ ПРОМЕНИТЕ… Уелс Рали Великобритания остава традиционно консервативно, независимо че в тазгодишното му издание ще бъдат направени съществени изменения.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев