• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

ЛЬОБ ПРАВИ СЕКРЕКТНИ ТЕСТОВЕ НА СИТРОЕН С4 WRC ВЪВ ФИНЛАНДИЯ

Петък, 11 Август 2006 |
ЛЬОБ ПРАВИ СЕКРЕКТНИ ТЕСТОВЕ НА СИТРОЕН С4 WRC ВЪВ ФИНЛАНДИЯ

ПРЕДИ ДНИ ЬОТБОРЪТ НА Ситроен Спорт е направил секретни тестове на новия си автомобил Ситроен С4 WRC в западната част на Финландия. Колата е била в ръцете на двамата пилоти – основният състезател на тима Себастиян Льоб (на снимката) и тестовият Юссо Пикалисто.

Както научи RallyXpress от колегата Ески Велаки, тестовете на бъдещият участник в световното първенство през следващата година били посветени единствено на издръжливостта на автомобила, както и на продължаващото усъвършенстване на С4 WRC.

“Онова, което са искали инженерите от двамата пилоти е, не да коментират представянето на С4 WRC, а за общото усещане от поведението на колата.”, каза по телефона Ески Велаки.

Льоб и Пикалисто направиха секретни тестове на С4 в западната
част на Финландия.

Снимка: Архим RallyXpress

Според него Ситроен С4 WRC ще бъде тотално различен в поведението си автомобил от доминиращата вече трети пореден сезон Ситроен Ксара WRC.

Според други наши източници, веднага след края на рали Финландия, Себастиян Льоб ще направи още един тест. В същото време шефът на Ситроен Спорт Ги Фреклен категорично е отрекъл, че новата кола може да се появи още през този сезон, както това направи в края на миналото първенство Форд, показвайки в рали Австралия новата версия на колата си за 2006 г.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев