• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

Финландците оптимисти за юбилея в Несте Рали

Неделя, 10 Май 2020 | Юваскийла, RallyXpress
Финландците оптимисти за юбилея в Несте Рали

ПЕТ ДНИ В НЕЯСНОТА
ЗА КЕНИЙСКИЯ СТАРТ

2020 Safari 003
АКО ВЛАСТИТЕ в Найроби спазят предварително дадените гаранции, че яснотата около това дали се проведе, дали ще се отложи или ще бъде отказано Кения Рали Сафари, то преди да се разбере каква е ситуацията на Финландия, ще има решение за африканския кръг от световните серии. Властите посочиха 15 май като датата, на която ще се знае решението.

В ЩАБА НА Несте рали Финландия, осмо състезание от световните серии за 2020 г. продължават да поддържат висок оптимизъм за това, че юбилейното издание на класическата макадамова надпревара ще се проведе в предвидените ѝ от календара дати – между 6 и 9 август.

:: КАК изглежда шампионатът
за 2020 година до този момент
вижте в таблицата по-долу.


Организаторите от AKK Спорт ОДД продължават с подготовката на 70-ото издание на финландското рали, без при това да спират мониторинга на ситуацията около вирусната пандемия.

Директорът на ралито Кай Таркиайнен смята и се надява, че до края на следващия месец и средата на юли ограниченията около коронавируса ще бъдат свалени или най-малкото силно намалени.

Както е известно правителството на Финландия обяви преди две седмици забраната за всички социални събития, които събират повече от 500 души. Дедлайн за това ограничение държавните власти са определили 31 юли, петък.

Това е 6 дни преди официалния старт на Несте Рали Финландия.

2019 FIN Spectators

снимка: официален сайт на несте рали финландия
ГАРАНЦИИ ЗА ПУБЛИКАТА – НА ПЪРВО МЯСТО… Целият щаб на Несте Рали Финландия действа максимално отговорно, за да бъде опазен най-ценния капитал на това състезание.

Кай Таркиайнен: „Ние [организацията на кръга от световното първенство] също се влияемот ситуацията около COVID-19 в другите страни, поради което активно следим развитието на пандемията в световен мащаб. Финландското правителство ще преразгледа националното положение и ще актуализира мерките си относно събитията от август в началото на юни.“

Директорът и АКК Спорт ООД като организатор на събития действат максимално отговорно, като се взема предвид на първо място огромния зрителски интерес, състезателите, партньорите, служителите, както и други заинтересовани страни - без да застрашава здравето и безопасността на никого.

Финландците оптимисти за юбилея в Несте Рали

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев