• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

Пълни темпове за АCI Монца рали във финала

Четвъртък, 19 Ноември 2020 | от Марк Уилфорд, Мюнхен
Пълни темпове за АCI Монца рали във финала

СКЪПИ КОЛЕГИ, изпращаме това писмо, за да потвърдим, че цялото необходимо планиране за ACI Монца Рали продължава с пълни темпове. Настоящият указ на министър-председателя за ограниченията на COVID, който е в сила в Италия до 3 декември, продължава да позволява професионалният спорт да се провежда в Италия при затворени врати и цялото планиране на ACI Рали Монца винаги се е извършвало съгласно тези известни разпоредби. Събитието е изцяло съобразено с постановлението и е готово за провеждане. Представителите на ФИА и WRC Промотора направиха планирано посещение в Монца във вторник тази седмица и докладваха за напредъка на най-високо ниво от екипа на ACI за безопасно и успешно събитие, което да осигури подходящ край на сезона на FIA WRC 2020.

Специфичните за COVID разпоредби и процедури са качени на

https://www.acirallymonza.com/covid-19/?lang=en

2020 ACI Protocol

и бихме поискали всички присъстващи да предприемат възможно най-скоро действия за планиране и предоставяне на необходимата информация - диаграма версия на това е прикачен този имейл.

Допълнителни изисквания и предписания ще бъдат включени в бележките на делегата на COVID, които ще бъдат включени както обикновено в Бюлетин 1 следващата седмица след датата на приключване на вписванията утре.

Промотър на ФИА и WRC

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев