• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

WRC

КАКВО ГОТВЯТ ОТБОРИТЕ ЗА СТАРТА НА ГЕРМАНСКИЯ КРЪГ ОТ WRC

Петък, 11 Август 2006 |
КАКВО ГОТВЯТ ОТБОРИТЕ ЗА СТАРТА НА ГЕРМАНСКИЯ КРЪГ ОТ WRC

СЕДМИЦА преди началото на германското рали по традиция RallyXpress събира информация от тимовете, участващи в световното първенство, за да я предложи на своите читатели. Този път новините от тимовете са осигурени благодарение на колегите Мартин Холмс (Англия), Алекс Бено (Франция) и Марко Пасторино (Италия).

Кронос Тотал Ситроен Световен Рали Тим (М1). От старта на OMV-ADAC-Германия Даниел Сордо ще замени като втори пилот в екипа Ксавие Понс. По този начин екипът на Кронос ще бъде съставен от двама бивши световни шампиони в JWRC – Льоб и Сордо. Според експерти, това състезание е шанс французинът да спечели...

ЖИЛ ПАНИЗИ ПРИВЛЕЧЕН КАТО ТЕСТОВ ПИЛОТ ЗА ПЕЖО 207 S2000

Петък, 11 Август 2006 |
ЖИЛ ПАНИЗИ ПРИВЛЕЧЕН КАТО ТЕСТОВ ПИЛОТ ЗА ПЕЖО 207 S2000

БИВШИЯТ пилот на Ред Бул Шкода Жил Панизи (на снимката) е официално ангажираният от Пежо-Спорт изпитател, който ще работи по изглаждането на новия автомобил на французите за световното първенство по рали от следващата година Пежо 207 Супер 2000.

“Колата има огромни качества, но въпреки всичко не мога да не кажа, че все още по нея има и още доста работа”, заявява Жил Панизи в интервю пред френския колега Алекс Бено.

Според Бено, намеренията на Панизи са да получи програма за участие с новия автомобил в няколко поредни състезания от първенството на Франция. Панизи твърди, че това би било идеална част...

РАЛИ ГЕРМАНИЯ: ПРОФИЛ НА СТАРТ №9 В СВЕТОВНИЯ ШАМПИОНАТ

Четвъртък, 10 Август 2006 |
 RallyXpress

КЕРВАНЪТ на световното първенство стигна до деветото състезание от програмата за 2006 г. – класическото асфалтово рали OMV-ADAC-Германия. Това е последното състезание, в което тимовете ще използват асфалтовите спецификации на своите автомобили, преди да продължат в оставащите седем старта върху макадамова настилка.

Ето какъв е профилът на рали OMV-ADAC-Германия:

Обща дължина: 1300.48 км;
Брой на СЕ: 19;
Покритие на СЕ: асфалт;
Дължина на СЕ: 351.55 км;
Най-дълъг СЕ: 30.66 км (СЕ 10/12);
Най-голяма денивелация: 500 м (етапи 16/19).
СЕ в тъмната част на деня: 2 (етапи 7 и 14)
Перманентен сервизен парк: Босталзее;
Дължина на шейкдауна: 3.18...

СНИМКИ ОТ ТЕСТОВЕТЕ НА СУЗУКИ SX4 WRC ПРЕЗ МИНАЛАТА СЕДМИЦА

Понеделник, 17 Юли 2006 |
СНИМКИ ОТ ТЕСТОВЕТЕ НА СУЗУКИ SX4 WRC ПРЕЗ МИНАЛАТА СЕДМИЦА

ЧИТАТЕЛИТЕ на сайта RallyXpress сега имат възможността за първи път да видят Сузуки SX4 WRC , които японците направиха на трасето на фирмата в Риуо, недалеч от Хамамацу. С близо едноседмично закъснение те са разпространени от спортния департамент на Сузуки.

Предполага се, че новият модел на колата ще бъде хомологиран в края на декември, за да може да участва на старта на първия кръг от световното първенство по рали още през този януари.

От друга страна съществува възможност хомологацията на Сузуки SX4 WRC да бъде направена и по-късно, както съобщават различни японски източници. Като причина за това се...

В ЯПОНИЯ ЗАПОЧНАХА ТЕСТОВЕТЕ НА НОВОТО СУЗУКИ SX4 WRC

Събота, 15 Юли 2006 |
В ЯПОНИЯ ЗАПОЧНАХА ТЕСТОВЕТЕ НА НОВОТО СУЗУКИ SX4 WRC

ПО-РАНО ТОЗИ месец, на специалното тестове трасе на Сузуки в Риуо, недалеч от главната квартира на компанията в Хамаматсу, започнаха пътните изпитания на новия автомобил на японците Сузуки SX4 WRC, който ще се появи в световното първенство от 2007/2008 г. За резултатите от пробите не е дадена никаква официална информация.

Не са посочени датите на изпитанието, нито спецификата за самата кола. Единственото, което се знае е, че тя е била тествана лично от шефът на тима Нобухиро Таджима.

Единственото, което журналистите са получили като информация е, че програмата на Сузуки за световното първенство е...

«  529 530 531 532 533 534 535 536 537  » 
Автобои Неделчев