• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

WRC

ФИНЛАНДИЯ: ПРОФИЛ НА СТАРТ №10 ОТ СВЕТОВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО РАЛИ

Вторник, 15 Август 2006 |
ФИНЛАНДИЯ: ПРОФИЛ НА СТАРТ №10 ОТ СВЕТОВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО РАЛИ

НАЙ-ГОЛЯМОТО СГЪСТЯВАНЕ на програмата за пилотите от световното първенство е тази седмица, когято непосредствено след финала на германското OMV-ADAC идва времето за класическото макадамово състезание във Финландия. ФИА обяснява събирането на двете дати в две последователни недели с намерението си да осигури по-добра логистика на тимовете след финала в Германия.

Ето какъв е профилът на рали Рали Финландия:

Обща дължина: 1524.34 км;
Брой на СЕ: 21;
Покритие на СЕ: макадам;
Дължина на СЕ: 351.61 км;
Най-дълъг СЕ: 40.96 км (СЕ 16);
Най-голяма денивелация: 250 м (етапи 5/7).
СЕ в тъмната част на деня: 2 (етапи 7 и 14)
Перманентен...

КАКВО ПОДГОТВЯТ ОТБОРИТЕ ЗА СТАРТА НА ФИНЛАНДСКИЯ КРЪГ

Вторник, 15 Август 2006 |
КАКВО ПОДГОТВЯТ ОТБОРИТЕ ЗА СТАРТА НА ФИНЛАНДСКИЯ КРЪГ

РАЛИ ФИНЛАНДИЯ винаги се е смятало за перла в короната от победи на всеки автомобилен пилот. А като се има предвид, че между финала в Германия и началото на класическото състезание има по-малко от четири дни, подготовката на тимовете за най-добрите макадамови отсечки, практически е била завършена три седмици преди началото на OMV-ADAC в Германия.

Кронос Тотал Ситроен Световен Рали Тим (М1): Колите на тима и специално за световния шампион и безапелационен лидер в първенството тази година Себастиян Льоб са били подготвени още на 20 юли. Специално за Льоб това е изключително важно състезание, което...

ЛЬОБ ПРАВИ СЕКРЕКТНИ ТЕСТОВЕ НА СИТРОЕН С4 WRC ВЪВ ФИНЛАНДИЯ

Петък, 11 Август 2006 |
ЛЬОБ ПРАВИ СЕКРЕКТНИ ТЕСТОВЕ НА СИТРОЕН С4 WRC ВЪВ ФИНЛАНДИЯ

ПРЕДИ ДНИ ЬОТБОРЪТ НА Ситроен Спорт е направил секретни тестове на новия си автомобил Ситроен С4 WRC в западната част на Финландия. Колата е била в ръцете на двамата пилоти – основният състезател на тима Себастиян Льоб (на снимката) и тестовият Юссо Пикалисто.

Както научи RallyXpress от колегата Ески Велаки, тестовете на бъдещият участник в световното първенство през следващата година били посветени единствено на издръжливостта на автомобила, както и на продължаващото усъвършенстване на С4 WRC.

“Онова, което са искали инженерите от двамата пилоти е, не да коментират представянето на С4 WRC, а за общото...

ДАНИЕЛ СОРДО БЛИЗО ДО ДОГОВОР СЪС СИТРОЕН ЗА 2007 ГОДИНА

Петък, 11 Август 2006 |
ДАНИЕЛ СОРДО БЛИЗО ДО ДОГОВОР СЪС СИТРОЕН ЗА 2007 ГОДИНА

СЪВСЕМ СКОРО ще бъде обявен професионалния договор на испанеца Даниел Сордо (на снимката) и Ситроен-Спорт, научи RallyXpress от свои хора в Париж. Новината беше потвърдена и от френския ни колега Алекс Бено, който работи за авторитетното френско издание Л’ото.

Според Бено, решението на Ги Фреклен да привлече испанецът като партньор на световният шампион Себларстиян Льоб е било резултат както от резултатите на Сордо в световния шампионат през този и миналия сезон, така и след специално организиран за младия пилот тест на закрито трасе в Германия.

Пред списание Аутоспорт Сордо казва: “Вече се...

КАКВО ГОТВЯТ ОТБОРИТЕ ЗА СТАРТА НА ГЕРМАНСКИЯ КРЪГ ОТ WRC

Петък, 11 Август 2006 |
КАКВО ГОТВЯТ ОТБОРИТЕ ЗА СТАРТА НА ГЕРМАНСКИЯ КРЪГ ОТ WRC

СЕДМИЦА преди началото на германското рали по традиция RallyXpress събира информация от тимовете, участващи в световното първенство, за да я предложи на своите читатели. Този път новините от тимовете са осигурени благодарение на колегите Мартин Холмс (Англия), Алекс Бено (Франция) и Марко Пасторино (Италия).

Кронос Тотал Ситроен Световен Рали Тим (М1). От старта на OMV-ADAC-Германия Даниел Сордо ще замени като втори пилот в екипа Ксавие Понс. По този начин екипът на Кронос ще бъде съставен от двама бивши световни шампиони в JWRC – Льоб и Сордо. Според експерти, това състезание е шанс французинът да спечели...
«  528 529 530 531 532 533 534 535 536 537  » 
Автобои Неделчев