• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

WRC

КСАВИ ПОНС ПРОПУСКА ЯПОНСКИЯ КРЪГ ОТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО

Петък, 25 Август 2006 |
КСАВИ ПОНС ПРОПУСКА ЯПОНСКИЯ КРЪГ ОТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО

ИСПАНЕЦЪТ Ксави Понс (на снимката), който тази година кара за белгийския отбор Кронос, няма да стартира в японското рали от световното първенство на 1 септември. Обяснението дава тимовият мениджър Марк ван Дален: “Причините са две. Първо възстановяването на колата е наистина много проблематично и, второ, че Ксави изгуби своята форма.”

За да компенсират неучастието на испанеца в Япония, от Кронос са разширили неговата програма с участие в Австралия и Нова Зеландия.

“Това не бе планирано предварително, но ние вярваме в потенциала на Понс.” – допълва обясненията си Марк ван Дален (на снимката)...

МОНТЕ КАРЛО 2007 СТАРТИРА СЪС СУПЕРЕТАП ПО ТРАСЕТО НА Ф 1

Петък, 18 Август 2006 |
МОНТЕ КАРЛО 2007 СТАРТИРА СЪС СУПЕРЕТАП ПО ТРАСЕТО НА Ф 1

ЗА ПЪРВИ път от 1997 г. насам Старата госпожа ще започне със суперспециален етап по трасето на Формула 1 в Монако. Промяната е направена, за да се увеличи атракцията за онази част от публиката, която в дните на първия рали-уикенд на следващия сезон няма да превзема тесните пътища на Френските Алпи, за да гледа на живо скоростните етапи на Монте Карло.

Според организаторите на най-старото автомобилно състезание, по време на този специалният етап ще бъде пускани едновременно по два автомобила. Единствената промяна в трасето е, че състезанието няма да направят пълна обиколка на пистата на Монако,...

СРЕЩАТА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА КРЪГОВЕТЕ НА WRC ЩЕ Е В ПАРИЖ

Петък, 18 Август 2006 | .
СРЕЩАТА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА КРЪГОВЕТЕ НА WRC ЩЕ Е В ПАРИЖ
pСРЕЩАТА на организаторите на кръговете в световния шампионат по рали ще се състои не в Юваскийла, а в Париж, научи RallyXpress от английският колета Мартин Холмс днес късно вечерта. Решението е било взето в средата на седмицата, като датата не се променя – 23 август. На срещата ще присъстват както сегашните организатори, така и кандидатите за място в календара на световния шампионат, които ще се срещнат с президента на комисията по рали ( WRCC ) на ФИА Мори Чандлър (на снимката).

На срещата се очаква WRCC да получи предложенията от организаторите за календара, така и за бъдещето на световния шампионат,...

СУПЕРСПЕЦИАЛНИЯТ ЕТАП НА ФИНЛАНДИЯ: LIVE ПО ЮРОСПОРТ

Четвъртък, 17 Август 2006 |
СУПЕРСПЕЦИАЛНИЯТ ЕТАП НА ФИНЛАНДИЯ: LIVE ПО ЮРОСПОРТ

ПЪРВИЯТ скоростен етап на рали Несте Ойл Финландия (суперспециалната отсечка) ще бъде предаван на живо от Юроспорт в четвъртък, 18 август от 20.30 ч. По тази причина ортодоксалният стартов ред в началото на всяко рали от световното първенство, при който автомобилите потеглят според номера, няма да бъде спазен. Класическата схема ще бъде спазена в петък при потеглянето на автомобилите за второто изпитание.

Организаторите на Финландия са предвидили специална церемония, с която да отбележат 20-годишнината от трагичната смърт на Хенри Тойвонен, загинал по време на състезание точно преди 20 години.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА WRC СЕ СЪБИРАТ, ЗА ДА ПОМОГНАТ ФИА

Сряда, 16 Август 2006 |
 RallyXpress

ОРГАНИЗАТОРИТЕ на кръговете от световния шампионат по рали ще се съберат на специална сесия три дни след края на рали Финландия, за да консолидират своите идеи и да подпомогнат Международната автомобилна федерация (ФИА) с нови предложения за първенството през следващата година.

Срещата е планирана на 23 август и ще се състои на 23 август в Юваскийла и на нея трябва да бъде изработена общата позиция за WRC преди срещата на Световната комисията по рали (WRCC) на 15 септември и на Световния съвет на ФИА (18 октомври).

Босовете на 16-те световни ралита трябва да се споразумеят за системата за ротация, която,...

«  528 529 530 531 532 533 534 535 536 537  » 
Автобои Неделчев