• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

WRC

ДОАЙЕНЪТ МАРТИН ХОЛМС ЗАПОЧВА ПЕТА СТОТИЦА РАЛИТА В WRC

Сряда, 04 Октомври 2006 |
ДОАЙЕНЪТ МАРТИН ХОЛМС ЗАПОЧВА ПЕТА СТОТИЦА РАЛИТА В WRC

СЪС СТАРТА на рали Турция (13/15 октомври) доайенът на световните журналисти, отразяващи световните първенства в рали-спорта – Мартин Холмс (на снимката) ще започне отброяването на петата стотица състезания. Англичанинът, чиято кариера в спортната журналистика започва от седалката на навигатор в британските шампионати, е всепризнатият експерт на този спорт.

По време на рали Кипър Мартин Холмс закръгли 400 кръга от световното първенство, които той е отразявал за всички големи световните медии и телеграфни агенции и, главно, в своя годишник за първенствата Пирели Световно Първенство.

Тази година...

2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ СТАРТА НА ТУРЦИЯ, ЛЬОБ С 4 ФРАКТУРИ НА ДЯСНАТА РЪКА

Четвъртък, 28 Септември 2006 |
2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ СТАРТА НА ТУРЦИЯ, ЛЬОБ С 4 ФРАКТУРИ НА ДЯСНАТА РЪКА

ДВЕСЕДМИЦИ преди старта на рали Турция стана известно, че световният шампион Себастиян Льоб (на снимката) е с четири счупвания на горната част на дясната ръката, след като французинът е станал жертва на инцидент по време на каране на маунтин-байк недалеч от своя дом.

Лошият момент на инцидента и фрактурите идват в момент, в който по време на рали Турция се очакваше официално Льоб да допълни световните титли от 2004 и 2005 г. с короната за този сезон.

Според информации от чуждестранни колеги, Кронос Тотал Ситроен е започнал спешните разговори с други пилоти, един от които трябва да заемат...

ПЕТРОЛНИЯТ ГИГАНТ ОMV – ОСНОВЕН СПОНСОР НА КИПЪРСКОТО РАЛИ

Четвъртък, 21 Септември 2006 |
ПЕТРОЛНИЯТ ГИГАНТ ОMV – ОСНОВЕН СПОНСОР НА КИПЪРСКОТО РАЛИ

ВОДЕЩАТА европейска петролна и газова група OMV от Австрия ще спонсорира за първи път специален етап от състезание на WRC – Рали Кипър. Най-атрактивната отсечка в тридневната борба в Лимасол ще носи името на OMV като патрон. Този "супер" е един от гвоздеите в програмата на островната надпревара.

Това спонсорство е поредното доказателство за ангажимента на OMV да подкрепя развитието на автомобилния спорт. Австрийската компания е спонсор също на световния отбор OMV Пежо Норвегия, на OMV рали тимове в страните от Централна и Източна Европа, както и на отбора OMV Рали Тим – Централна и Източна Европа....

МОРИ ЧАНДЛЪР: „16 КРЪГА В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО И В 2008”

Четвъртък, 21 Септември 2006 |
МОРИ ЧАНДЛЪР: „16 КРЪГА В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО И В 2008”

СЛЕД ПОСЛЕДНАТА среща на Комисията на Световния рали шампионат (WRCC), нейният президент Мори Чандлър (на снимката) обяви намеренията на ръководното тяло в световния шампионат, през сезон 2008 г. първенството да бъде с досегашният формат от шестнадесет старта.

Това решение подсказва, че „революционните” промени, които бяха планирани от управителното тяло на ФИА в областта на ралитата, изглежда временно се отменят поне до 2009 г.

„Всичко на този етап е въпрос на промени, но трябва да се отбележи, че трите кандидатски ралита не са включени в календара. Но ние очакваме, че трите състезания, които не са...

ПОПОВИ С ПОКАНА ЗА РАЛИ АВСТРАЛИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Петък, 15 Септември 2006 |
ПОПОВИ С ПОКАНА ЗА РАЛИ АВСТРАЛИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

ЕИКИПАЖЪТ на OMV Рали Тим - братята Ясен и Дилян Попови (на снимката) са получили покана за участие във второ рали от световния шампионат, съобщи днес Българската телеграфна агенция. Двамата ще стартират в рали Австралия (27/29 октомври, Пърт) като участници в РС WRC .

Това участие на шампионите за 2005 г. е част от програмата за Централна и Източна Европа (СЕЕ), която австрийския петролен гигант изпълнява в автомобилния спорт.

„Вчера получихме поканите и всички необходими документи за участието си в най-популярното автомобилно рали извън Европа”, каза Ясен Попов пред БТА.

Когато на 6 януари виенският...

«  525 526 527 528 529 530 531 532 533 534  » 
Автобои Неделчев