• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

WRC

КОЛИН МАКРИЙ ОТПАДА ОТ СМЕТКИТЕ НА КРОНОС ЗА РАЛИ АВСТРАЛИЯ

Четвъртък, 19 Октомври 2006 |
КОЛИН МАКРИЙ ОТПАДА ОТ СМЕТКИТЕ НА КРОНОС ЗА РАЛИ АВСТРАЛИЯ

БИВШИЯТ световен шампион във WRC Колин Макрий (на снимката) отпада от сметките на Тотал Кронос Ситроен за старта на предстоящото рали Австралия следващата седмица в Пърт. След твърде неубедителното си каране в рали Турция през миналия уикенд, шотландецът ще бъде заменен в тима от испанеца Ксавие Понс.

Макрий заместни тежко контузеният основен пилот и световен шампион за 2005 г. в екипа на белгийците Себастиян Льоб. От отбора съобщиха, че французинът ще трябва да мине допълнителни медицински прегледи и трябва да бъдат направени още рентгенови снимки на потрошената на четири места ръка, както и...

ШЕСТНАДЕСЕТ СТАРТА В WRC ПРЕЗ 2007 И 2008 ГОДИНА ПЛЮС РОТАЦИЯ

Четвъртък, 19 Октомври 2006 |
 RallyXpress

СВЕТОВНИЯТ съвет на ФИА не само потвърди календара на световното първенство по рали за 2007 г., но също така и обяви проекта си за състезанията, които ще бъдат включени в шампионата през 2008 г. И двата варианта включват по 16 състезания и по този начин форматът на WRC се запазва в бъдеще.

Така най-накрая е ясен и варианта как ралитата, които през тази година бяха в категорията „кандидати” ще намерят място в листата на световното първенство, без тя да бъде разширявана или да има разочаровани домакини.

Дванадесет състезания получават статус на „елитни ралита”, като те са гарантирани за местата си...

СИВОВ ДАВА ПРОФИЧАСОВНИЦИТЕ СИ НА ПОПОВ ЗА АВСТРАЛИЯ

Понеделник, 16 Октомври 2006 |
СИВОВ ДАВА ПРОФИЧАСОВНИЦИТЕ СИ НА ПОПОВ ЗА АВСТРАЛИЯ

ДВАТА професионални часовника FastTime, с които навигаторът на Георги Янакиев-мл. Петър Сивов работи по време на Аглика-Твърдица, ще бъдат използвани на рали Австралия в края на идната седмица. Сивов, за когото състезанията за 2006 г. практически приключиха, ги даде на Дилян Попов, за да бъде гарантирано точното времеизмерване в австралийското рали.

“Добре че ми ги дава, защото моя професионален навигаторски часовник се повреди и тук трябваше да работя с най-обикновен ръчен часовник”, обясни Дилян Попов.

По думите на Сивов, двата часовника, с които той помага на Дилян, са от бившия пилот на...

ВАЛЕНТИНО РОСИ СЪС СУБАРУ СЕ ПУСКА В РАЛИТО НА НОВА ЗЕЛАНДИЯ

Четвъртък, 12 Октомври 2006 |
ВАЛЕНТИНО РОСИ СЪС СУБАРУ СЕ ПУСКА В РАЛИТО НА НОВА ЗЕЛАНДИЯ

ДОКТОР ВАЛЕНТИНО РОСИ (на снимката), четирикратен световен шампион в Мото GP ще бъде сред стартиращите пилоти в рали Нова Зеландия (17/19 ноември). Италианският ас на двете колела ще се състезава с автомобил на Субару, което официално бе потвърдено от Продврайв.

Роси има няколко участия в различни категории на световните надпревари (тестове с “Ферари”, старт в шампионата по издръжливост, участие в Нетуърк Q Рали), така че появата му в Нова Зеландия няма да бъде изненадваща.

При дебюта си в световните ралита той караше Пежо 206 WRC, подпомагана от италианския клуб Грифоне и Мишлен, но напусна...

МАКРИЙ ГОТОВ ЗА РАЛИ ТУРЦИЯ СЛЕД ТЕСТОВЕ В ШОТЛАНДИЯ

Вторник, 10 Октомври 2006 |
МАКРИЙ ГОТОВ ЗА РАЛИ ТУРЦИЯ СЛЕД ТЕСТОВЕ В ШОТЛАНДИЯ

БИВШИЯТ световен шампион Колин Макрий (на снимката) може да реактивира своята кариера на автомобилен пилот тази седмица по време на рали Турция, след като замести първия пилот на Кронос Тотал Ситроен Себастиян Льоб. Французинът счупхи преди време своята ръка на 4 места и пропуска последното европейско рали, преди колоната да се отправи към Пасифика.

Макрий е правил тестове в Шотландия, за да опознае сегашния вариант на Ситроен Ксара WRC 2006 и новите за шотландеца гуми BF Гуудридж. За изпитанията от фирмата са му предоставили последния вариант на модела за макадамови настилки.

Макрий, който през...

«  524 525 526 527 528 529 530 531 532 533  » 
Автобои Неделчев