• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

WRC

ПЕТЕР СОЛБЕРГ ПОЧИВА ДВА ДНИ В НОВАТА КЪЩА НА КОЛИН МАКРИИ

Понеделник, 23 Октомври 2006 |
ПЕТЕР СОЛБЕРГ ПОЧИВА ДВА ДНИ В НОВАТА КЪЩА НА КОЛИН МАКРИИ

ПИЛОТЪТ на Субару Световен Рали Тим Петер Солберг (на снимката) е изкарал два почивни дни, гостувайки заедно със свои приятели на Колин Макрии. Веднага след края на турското рали норвежецът отлетял за Гранд Канария, където се намира новата къща на шотландеца и останал там за кратка почивка.

Програмата на първия пилот на Субару е била напрегната, защото от Гранд Канария той е заминал първо за Лондон, а след това – за Сантяго (Чили), където е участвал в местното моторно шоу. Бившият световен шампион е демонстрирал там ездата си с пътен вариант на Субару.

Отборът е оставил Солберг да почине два дни,...

КОНТЕЙНЕРЪТ С „ДЕВЕТКАТА” НА БРАТЯ ПОПОВИ ЗАКЪСНЯВА, ПРОПУСКАТ ТЕСТ

Неделя, 22 Октомври 2006 |
КОНТЕЙНЕРЪТ С „ДЕВЕТКАТА” НА БРАТЯ ПОПОВИ ЗАКЪСНЯВА, ПРОПУСКАТ ТЕСТ

ЕКИПАЖЪТ на ОМV Рали Тим Ясен и Дилян Попови (на снимката) пропуснаха днешния тест, предвиден за пилотите от група N в 14-ия кръг от световния шампионат рали Телстра-Австралия. Причината е закъснението на контейнера с автомобила Мицубиши Лансър Ево 9, който е бил освободен от пристанището около 17.30 ч местно време в понеделник. Това RallyXpress научи след телефонен разговор с навигатора Дилян Попов.

„Въпреки че е бил пратен по море преди 6 седмици, параходът, с който пренасяха автомобила закъсня с пет часа. Така че пропуснахме предвидения от организаторите тест за онези участници, които ще карат в...

ЕКИПЪТ НА ОМV РАЛИ ТИМ ОТЛЕТЯ ЗА СТАРТА В ТЕЛСТРА-АВСТРАЛИЯ

Петък, 20 Октомври 2006 |
 RallyXpress

ЕКИПЪТ на ОМV Рали Тим Ясен и Дилян Попови заминаха днес след обед за Пърт, Австралия. Следващият петък българите ще стартират в 14-ия кръг от световния шампионат по рали Телстра-Австралия. Състезателите летят през Виена, Париж и Сингапур. Австралийската експедиция за екипажа е второто им поредно участие като екипаж, включен в програмата на ОМ V за Централна и Източна Европа.

„За нас с брат ми състезанието ще е особено трудно, защото това ще е първият случай, в който ще стартираме в истинско макадамово рали и с автомобил, който макар и като този, с който се състезаваме в България Мицубиши Лансър...

БЪЛГАРИТЕ ПРАВЯТ ТЕСТ НА „ДЕВЕТКАТА” В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН

Петък, 20 Октомври 2006 | .
БЪЛГАРИТЕ ПРАВЯТ ТЕСТ НА „ДЕВЕТКАТА” В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН
pДВУЧАСОВО изпитание на автомобила, с който ще стартират в рали Телстра-Австралия следващия петък ще направи екипажът на ОМ V Рали Тим Ясен и Дилян Попови (на снимката). Според информациите от пресцентъра на ралито, тестът е предвиден за онези участници, които ще участват в състезанието с автомобили, докарани извън Австралия.

„Това, което знаем е, че ще имаме на разположение Мицубиши Лансър Ево 9 – каза за RallyExpress Ясен Попов. – Така че тестът, който се организира от и координира от Джордж Доналдсън ще бъде особено полезен за нас преди старта, за да опознаем колата.”

Мястото за изпитания, което е...

БОЗИЯН РЕЙСИНГ ТИМ ЗАКРЪГЛЯ СМЕТКИТЕ СИ В WRC НА 100 СТАРТА

Петък, 20 Октомври 2006 |
БОЗИЯН РЕЙСИНГ ТИМ ЗАКРЪГЛЯ СМЕТКИТЕ СИ В WRC НА 100 СТАРТА

ПО ВРЕМЕ на рали Телстра-Автралия базираният в Лион френски отбор Бозиян Рейсинг Тим ще отбележи своето стотно участие в световното първенство. Отборът, който е създаден през 1969 г. и е представен в трите най-значими бензинови надпревари – рали, рали-рейдове и пистови надпревари) участва както в световното първенство, така и в шампионатите на Франция, Испания, Португалия, Турция, Австрия и Чехия.

От 2002 г. Бозиян Рейсинг Тим е официален сателитен отбор на трикратния световен шампион на Пежо Спорт, а повечето от известните пилоти като Хари Рованпера, Жил Панизи, Дидие Ориол, Седрик Робер, Роман...

«  523 524 525 526 527 528 529 530 531 532  » 
Автобои Неделчев