• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

WRC

Много лошо! Фау-Ве напусна моторспорта

Сряда, 02 Декември 2020 | Инголщад, Германия, RallyXpress
Много лошо! Фау-Ве напусна моторспорта

ТОЧНО ЕДИН ден, след като Ауди обяви своето преструктуриране, от Фолксваген последва изненадващото обявление, че заводският тим напуска моторспорта окончателно и изцяло.

Новината бе разпространена светкавично от всички специализирани портали посветени на автомобилния спорт.

Ето повече от основните факти около тази вест, които сайтът с новините в българския автомобилен спорт успя да обобщи.

Базираната в Инголщад компания ще прекрати фабричното си участие във Формула Е след сезон 2021 и вместо това ще се състезава в рали Дакар с прототип от 2022.

Ауди също така обяви, че се подготвя...

Пълни темпове за АCI Монца рали във финала

Четвъртък, 19 Ноември 2020 | от Марк Уилфорд, Мюнхен
Пълни темпове за АCI Монца рали във финала

СКЪПИ КОЛЕГИ, изпращаме това писмо, за да потвърдим, че цялото необходимо планиране за ACI Монца Рали продължава с пълни темпове. Настоящият указ на министър-председателя за ограниченията на COVID, който е в сила в Италия до 3 декември, продължава да позволява професионалният спорт да се провежда в Италия при затворени врати и цялото планиране на ACI Рали Монца винаги се е извършвало съгласно тези известни разпоредби. Събитието е изцяло съобразено с постановлението и е готово за провеждане. Представителите на ФИА и WRC Промотора направиха планирано посещение в Монца във вторник тази седмица и...

Ломбардия - червена зона, и Монца увисна

Събота, 14 Ноември 2020 | от Стефано Реали/Милано
Ломбардия - червена зона, и Монца увисна

РЕГИОНИТЕ на Пиемонт и особено Ломбардия, към който се числи и Аутодромо ди Монца, са обявени от седмица за „червена зона“, една от трите, които събират над 16 млн. италианци. Там антивирусните марки са драконовски.

Което означава, че провеждането на финал на световния рали шампионат в първия уикенд на декември (за първи път в Монца), е изпълнението с големи дози съмнения.

Нарастващият брой нови инфекции от COVID-19 сочи, че 11 ноември 2020 г. в Италия са докладвани 33 100 новоинфектирани. 42 330 души са починали в Италия след избухването на пандемията.

А тази седмица опасенията се подсилват многократно и...

„Заключват“ Острова за 4 поредни седмици

Вторник, 10 Ноември 2020 | от Тодор Христов/Англия
„Заключват“ Острова за 4 поредни седмици

СЛЕД ДЕТАЙЛНИ и продължителни разговори с държавните учреждения за дигитална информация, с културните учреждения и с медиите, управляващата всички бензинови спортове в Обединеното кралство организация – Моторспорт UK, е постановила железен четириседмичен национален локдаун. „Заключването“ влезе в сила миналия четвъртък и ще продължи до 2 декември, като само на официални събития, признати на международно равнище, ще бъде позволено да продължат, като британския шампионат на туристическите автомобили (ВТCC).

Активността на моторспорта в присъединените държава - Шотландия, Уелс, Северна...

Моторспортът: голямо ловно поле на Хюндай

Вторник, 03 Ноември 2020 | Алзенау, Германия, RallyXpress
Моторспортът: голямо ловно поле на Хюндай

СПЕКУЛАЦИИТЕ, които се появиха в средата на миналия месец, че корейският автомобилен гигант възнамерява да прекрати участието си с програмата за световните серии още след края на идния сезон, получават все повече и допълнителни версии.

Много и различни източници в моторспорта, включително и такива от самия световен шампионат сочат, че подобна възможност е много вероятна. Дори се сочат и възможните опции за пренасочването на усилията на корейците в териториите на други дисциплини, включително световния шампионат на издръжливост (WEC) и 24-те часа на Льо Ман.

При положение, че това би се...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев