• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

WRC

Отрязаха още един СЕ в Монте, но старт ще има

Неделя, 10 Януари 2021 | София, RallyXpress
Отрязаха още един СЕ в Монте, но старт ще има

НОВА КОРЕКЦИЯ в графика на 89-ото издание на Монте Карло е направена за последните дни, след като от ремонтираният веднъж часови график на Старата госпожа е отпаднала 8-ата скоростна отсечка в края на първия пълен състезателен ден.

Става дума за второто преминаване на 22.24-километровата Монтабу сюр л’Обез – Билбоа ле Пан.

За това съобщава авторитетния германски сайт
rally-magazin.de (виж ТУК), от което може да се заключи, че неизвестното, и очакването дали в 110-ата си годишнина Монте ще го има или не заради пандемията във Франция, трябва да отпадне.

Германският портал не сочи конкретната причина за...

Лубе-младши влиза в WRC с пълен сезон 2021

Събота, 02 Януари 2021 | София, RallyXpress
Лубе-младши влиза в WRC с пълен сезон 2021

ПИЕР-ЛУИС Лубе (на снимката), 23-годишният син на бившият европейски шампион в ралитата и сребърен медалист от българското Албена-Златни пясъци 1989 г. Луис Лубе ще се пусне в световните серии през тази година с очакванията за пълен сезон на шампионата.

За това младият французин обяви лично в своята страница във фейсбук.

Това става, след като заради пандемията, Пиер-Луис направи частична програма само от три от планираните общо 9 състезания за 2020 г.

„На път за 2021... с цял сезон в WRC! Много много благодаря на Ал Екслузив Кар и Хюндай Моторспорт за тази възможност. Нямаме търпение да започнем с...

Ожие първи на Монца, взе седмата си титла!

Неделя, 06 Декември 2020 | Монца, RallyXpress
Ожие първи на Монца, взе седмата си титла!

ОТ ДНЕС французинът Себастиян Ожие (на снимката) е вторият най-титулуван пилот в световния шампионат по рали, след като завърши като победител във Финале Гранде на първенството за 2020 г. и записа своята седма поредна титла в надпреварите на ФИА.

Точно в минутата на финала на Ожие и Инграсия в пауърстейджа, на заглавната страница на официалния портал на първенството се появи и нарочната форма, обявяваща кому принадлежи новата титла в световните ралита.

Себ направи това в най-объркващият и непредвидим във всяко отношение шампионат, завършвайки на върха на най-нетрадиционния финал на WRC в...

Сордо оцеля на Монца, Нювил цели оградата

Петък, 04 Декември 2020 | Монца, RallyXpress
Сордо оцеля на Монца, Нювил цели оградата

ПРОЛИВНИЯТ дъжд, който и в момента се лее над трасето на Храма на скоростта в Кралския парк на Монца до такава степен промениха импровизираните трасета по алеите, че ACI Рали Монца Италия ще влезе в историята на финалите на WRC и като единственото рали от шампионата тази година, което е изцяло под дъжд.

Условията преди обяда брутално се усложниха дотолкова, че през втората  в деня отсечка екипажите трябваше да минат „по спомени и по слух“ в мъгла, сравнение с която, британската би била лека сутринна… омара!

Поради повреда в двигателя на своя Хюндай i20 WRC, основният „аргумент“ за титлата при...

Потенциал за първа титла или седма за Себ

Четвъртък, 03 Декември 2020 | Монца, RallyXpress
Потенциал за първа титла или седма за Себ

СЛЕД ЗАСНЕЖЕНТЕ пътища по североизточните склонове на Ломбардия, който тотално измени кондицията по 16-те скоростни етапа на ACI Монца Рали Италия, в следващите дни ситуацията може да се усложни още, ако прогнозите на метеоролозите се сбъднат дори и на половина.

 Температурите ще скочат с поне два градуса, но се задават и дъждовни валежи… А това означава и доста много и различни пренастройвания на автомобилите за най-необичайния финал на световните серии, откакто първенството на ФИА за рали съществува.

Необичаен, защото това е първият случай в цялата 47-годишна история, в която световното...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев