• ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

  • ...КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ПЪРВАТА СИ ЖЕРТВА ОТ СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ ПО РАЛИ - АРЖЕНТИНА Е ОТКАЗАНО...

WRC

Ал Атиях планира старт в Сафари плюс бонус още едно рали

Понеделник, 30 Март 2020 | Доха, Катар, RallyXpress
Ал Атиях планира старт в Сафари плюс бонус още едно рали

СТАРТ ВЪВ ПОДНОВЕНОТО кенийско рали Сафари 2020 (16/19 юли) планира за момента катарският атлет Насер Ал Атиях (на снимката), за когото с отмяната на Олимпийските игри в Токио, подготовката за турнира в скейтовата стрелба отпада и отваря повече време за автомобилни състезания. Катарецът, който е бронзов медалист от ХХХ Олипийските игри в Лондон през 2012 г. имаше спечелена квота, гарантираща му участието в турнира в Токио през това лято и за това Ал Атиях се готвеше сериозно да атакува титлата.  

Така сега за 15-кратният шампион по рали в регионалното първенство на ФИА за Близкия изток се отваря...

Без стартове остават Италия и Португалия

Вторник, 24 Март 2020 | София, RallyXpress
  • обновена
Без стартове остават Италия и Португалия

КАКТО ПРЕДВИДИ преди по-малко от месец сайтът с новините в българския автомобилен спорт, едно от най-желаните и интересни ралита в световните серии – Италия-Сардиния (4/7 юни), няма как да издържи на атаката на коронавируса и неминуемо ще бъде отказано.

RallyXpress предвиди това на 26 февруари.

Официално това стана факт днес, след като беше разпространено изявлението на Анджело Стичи Дамяни, президентът на Италианския автомобилен клуб (ACI). В своето изложение Дамяни е написал следното:

„Вече е очевидно, че ситуацията на пандемията, разгърната от коронавируса, с различното ѝ развитие от страна на...

Няма да има старт и за рали Италия/Сардиния

Вторник, 24 Март 2020 | Рим, RallyXpress
Няма да има старт и за рали Италия/Сардиния

КАКТО ПРЕДВИДИ преди по-малко от месец сайтът с новините в българския автомобилен спорт, едно от най-желаните и интересни ралита в световните серии – Италия-Сардиния, няма как да издържи на атаката на коронавируса и неминуемо ще бъде отказано. RallyXpress предвиди това на 26 февруари. Официално това стана факт днес, след като беше разпространено изявлението на Анджело Стичи Дамяни (на снимката горе), президентът на Италианския автомобилен клуб (ACI). В своето изложение Дамяни е написал следното:

„Вече е очевидно, че ситуацията на пандемията, разгърната от коронавируса, с различното ѝ развитие от...

Ожие вписва първата си победа за японците

Понеделник, 16 Март 2020 | от Мартин Холмс, Англия
Ожие вписва първата си победа за японците

ТОЧНО ШЕСТ месеца след последната си победа, видях Себастиен Ожие да поеме водеща роля при пилотите в световните серии по рали. Като при това французинът не само записа първата си за Тойота Газоо Рейсинг, но и влезе в историята на японския отбор, спечелил за първи път състезанието на Мексико.

Тойота Газоо Рейсинг разшири преднината си в серията на производителите над Хюндай, след като двамата нови пилоти в състава на Томи Макинен спечелиха две победи в три събития.

Скоростните етапи на Гуанахуато Рали Мексико се оказаха предизвикателни събития за Хюндай Моторспорт и М-Спорт Форд, като всеки...

Отрязаха неделята на ралито в Мексико

Неделя, 15 Март 2020 | София, RallyXpress
Отрязаха неделята на ралито в Мексико

ТРЕТОТО РАЛИ от програмата на световните серии – Гуанахуато Рали Мексико няма да завърши утре, неделя, 15 март, така както предвиждаше неговият график. Това се налага заради бързо променящите се ограничения за пътуване, свързани с глобалната пандемия на вируса COVID-19. С единодушната подкрепа на промотора на WRC както и всички екипи на производителите, мексиканците поискаха от ФИА да бъде пренасочен финала от неделя за събота вечерта, около 21 ч. местно време, веднага след финала на специалния етап Рали и Рок (1.62 км).

Церемонията, както вече е традицията, ще бъде направо край финала на етапа.

С много...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев