• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

ERC

Промоторът фокусиран за три евро-старта

Петък, 05 Юни 2020 | София, RallyXpress
Промоторът фокусиран за три евро-старта

ДОКАТО официалният сайт на световните серии изтупва от праха видео-записите от предишни сезони, за да запази интересът на своите читатели, календарът на световните серии все повече започва да наподобява на тесте карти, които непрекъснато се мешат преди раздаването.

Но с тази малка разлика, че тестето от 13 състезания в календара на WRC за 2020 е сведено едва до четири „твърди карти“ и два като джокера, които засега са оставени на масата – отложените ралита на Аржентина Италия.

Особено от вчера, след отпадането и на Нова Зеландия, процесът на разбъркването е много по забързан и, напълно...

Финландия: честити 70 години… догодина!

Сряда, 03 Юни 2020 | Юваскийла, RallyXpress
Финландия: честити 70 години… догодина!

НЕЗАВИСИМО от това, че ситуацията във Финландия, както и в международен план, се е подобрила значително, има твърде много текущи фактори по отношение на рисковете за здравето и безопасността, които са свързани с организирането на юбилейното издание на едно от най-емоционалните ралита в света – Несте Финландия. Трябва да се има предвид, че до старта на състезанието остават само 2 месеца, заяви организаторът AKK Спорт в изявление, публикувано днес (сряда, 3 юни – бел. ред) на челното място на официалния портал на Несте Рали Финландия.

:: Официалното заявление
на сайта на финландското
състезание...

Оливър Сиесла остава на поста си до август

Вторник, 02 Юни 2020 | Мюнхен, RallyXpress
Оливър Сиесла остава на поста си до август

ОТ „КОРОНАТА“ и последвалата пандемична обстановка все пак може да се извади и нещо добро – шефът на фирмата WRC Промотор GmbH, ще остане на поста си и през следващите два месеца. Да припомним, че преди началото на пандемията и в самия водовъртеж на обърканото до крайност шведско рали, Сиесла обяви намерението си да напусне поста. Това пък стана причина (поводът неудачите на Швеция Рали – бел. ред.), президентът на ФИА Жан Тот по спешност да кацне в Карлщад за дълъг частен разговор с германеца.

„Нещата се промениха и заради това бе намерението ми да не оставам в офиса след април – обяви преди дни...

Германия ’21: кяр или промяна от паузата

Четвъртък, 14 Май 2020 | Босталсее, Германия, RallyXpress
Германия ’21: кяр или промяна от паузата

ВЪЗМОЖНО ли е сегашната коронавирусна ситуация да се окаже печелившата карта за ADAC Рали Германия през следващата година? Такава вероятност съществува и за това пише авторитетният германския сайт rallye-magazin.de.(колажът от публикацията виж по-долу)

Причините за това се крият както в сегашната несигурна и непрекъснато променяща се обстановка и картината около COVID-19, така и в неяснотата за това как ще се развие до края на годината сезонът за световните серии.

Отделно от това и неизбежните промени, до които сегашната обстановка и пандемията ще доведе за догодина.

Според последните промени в...

Евънс: залог и на байк по склоновете в Дъфи

Понеделник, 11 Май 2020 | Долгела, Уелс, RallyXpress
Евънс: залог и на байк по склоновете в Дъфи

ТАКЪВ КЪСМЕТЛИЯ съм, че имам такава провинция точно на вратата ми, за да си помогна с едно упражнение на ден. Не си мислете, че ще бъда толкова бърз като Гии Атертън (английско „профи“ в колоезденето) на слизане обаче... пазете се, стойте си вкъщи и бъдете във форма всички“, това е написал на своята фейсбук страница вторият пилотът на Тойота Ярис WRC Елфин Евънс (на снимката). След извъртените три от планираните 13 ралита в шампионата за 2020 г. уелсецът (54 т.) е на второто място в класирането, на 8 т. от своя партньор при Томи Макинен Себ Ожие.

Заедно с планинското колоездене, всеки ден 31-годишният...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев