• ...МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ГЕОРГИ ГАДЖЕВ СПЕЧЕЛИХА ВЪВ ВИДИНДСКИЯ СПРИНТ И ВТОРАТА ПЛАНИРАНА ТИТЛА ЗА СЕЗОН 20-20...

     

  • ...САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕМИЛ ДЕНЕВ-ПРОКУРОРА БЕ ПРИНУДЕН ДА СМЕНИ ДВАМА НАВИГАТОРИ, ВТОРИЯТ Е ПЪЛЕН ДЕБЮТАНТ...

     

  • ...24 ЕКИПАЖА СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ВИДИНСКИЯ СПРИНТ В НЕДЕЛЯ, ДОМАКИНИТЕ С ИЗРАВНЕН ЛИЧЕН РЕКОРД ЗА ЧУЖДЕНЦИ НА СТАРТА...

     

ERC

Милано под блокада, обмислят нов локдаун

Четвъртък, 19 Ноември 2020 | Рим, RallyXpress
Милано под блокада, обмислят нов локдаун

ИТАЛИЯ ПОСТАВИ Милано под блокада, Гърция се готви за пълно затваряне от петък, мерките се затягат, като част от усилията на властите в двете страни за овладяване на разпространението на коронавируса.

Новите ограничения в Италия за овладяване на коронавируса включват частична блокада на най-богатата и най-гъстонаселена област в страната Ломбардия около финансовата столица Милано, съобщи премиерът Джузепе Конте, цитиран от Ройтерс.

Въпросът, който касае последиците за последвали за финала на  световния шампионат по рали, които е именно в Ломбардия – ACI Монца Рали.

По-рано правителството...

Евънс: Шампионатът още е отворена игра

Четвъртък, 12 Ноември 2020 | Лондон, RallyXpesss
Евънс: Шампионатът още е отворена игра

ЛИДЕРЪТ в класирането на световните серии за сезона – Елфин Евънс (на снимката) заяви в свое неотдавнашно интервю за местна радиостанция в Уелс, че целта му във финалния старт от ковид-редуцирания шампионат тази година е третата поредна победа.

Според уелсецът, в отбора на Тойота Газоо нещата са оставени да бъдат решени в края на сезона на митичното трасе в парка в Монца.

На никого дори и не му минава през ум за заповеди по екипа за последната в тази объркана година надпревара.

Преди старта в рали-шоуто в Италия, в самия храм на скоростта, Елфин Евънс има аванс от 14 т. пред съотборника си и...

Тих скандал се заражда заради хибридната WRC

Вторник, 03 Ноември 2020 | Брюксел, RallyXpress
Тих скандал се заражда заради хибридната WRC

БЪДЕЩИЯТ момент, в който с хибридните WRCars световните серии ще трябва да прекрачат в новата си четвърта по ред ера, заплашва от тихо противостоене да се превърне в скандал. За сега той е тих и е единствено на идейно ниво и планиране.

От кой сезон трябва да стартира голямата промяна?

Докато Директорът за Рали във ФИА и бивш успешен шеф на Ситроен Спорт Ив Матон е категоричен, че това трябва да стане според плановете, приети от Световния съвет на ФИА (от сезон 2022 г – бел. ред.), неговият опонент и шеф на Хюндай Моторспорт Андреа Адамо е за отлагане на този момент поне с година.

Ако за Матон решението...

Днес правителство в Белгия решава Ипър

Петък, 30 Октомври 2020 | Брюксел, RallyXpress
Днес правителство в Белгия решава Ипър

ШАНСОВЕТЕ на Ипър Рали (20-22 ноември) до остане предпоследен старт от световните серии за сезона намаляват с всеки изминат ден. Белгия продължава да е държавата с най-много инфектирани хора в Европа, а разделената на две страна в посока север и юг (валонци и фламандци – бел. ред) не може да стигне до консенсус около мерките, които да са общи за държавата. До момента Белгия регистрирала най-висок ръст от 900 заразени на 100 000, а сайтът wordometers.info сочи стряскащи цифри отпреди два дни.

Пикът беше преди седмица, когато за един ден са регистрирани 10 000 случая на COVID-19.

По-късно днес премиерът Александер де...

Микелсен кара Унгария, крои планове за 2021 г.

Вторник, 27 Октомври 2020 | София, RallyXpress
Микелсен кара Унгария, крои планове за 2021 г.

ВНМАНИЕТО, което специализираните сайтове за рали отделят на тестовете на гуменият гигант Пирели е напълно оправдано, като се има предвид завръщането на италианците в световните серии догодина като официален доставчик за отборите.

Но заедно с това трябва да се отбележи и акцентът, който се появява през последните три седмици, който е поставен върху участието на Андреас Микелсен (на снимката) във унгарския кръг от европейското първенство (6/8 ноември).

Два кръга преди края на евросериите, бившият пилот на Стобарт Форд, Шкода Моторспорт, Фолксваген, а след това и на Хюндай Моторспорт ще се...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев