• ...ОТ ДНЕС ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ И ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОН, ВИЖТЕ ПРИ КАКВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЕ СТАВА ТОВА...

     

  • ...ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ, СЛЕДВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ!!!

     

  • ...ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВИРУСНИТЕ ДНИ:  ПРЕЗ ВИДИН И ТЪРНОВО, БЪЛГАРСКАТА ШКОДА ФАБИЯ R5 ЕВО, ПРИСТИГНА В ТВЪРДИЦА..

     

ERC

Германия ’21: кяр или промяна от паузата

Четвъртък, 14 Май 2020 | Босталсее, Германия, RallyXpress
Германия ’21: кяр или промяна от паузата

ВЪЗМОЖНО ли е сегашната коронавирусна ситуация да се окаже печелившата карта за ADAC Рали Германия през следващата година? Такава вероятност съществува и за това пише авторитетният германския сайт rallye-magazin.de.(колажът от публикацията виж по-долу)

Причините за това се крият както в сегашната несигурна и непрекъснато променяща се обстановка и картината около COVID-19, така и в неяснотата за това как ще се развие до края на годината сезонът за световните серии.

Отделно от това и неизбежните промени, до които сегашната обстановка и пандемията ще доведе за догодина.

Според последните промени в...

Евънс: залог и на байк по склоновете в Дъфи

Понеделник, 11 Май 2020 | Долгела, Уелс, RallyXpress
Евънс: залог и на байк по склоновете в Дъфи

ТАКЪВ КЪСМЕТЛИЯ съм, че имам такава провинция точно на вратата ми, за да си помогна с едно упражнение на ден. Не си мислете, че ще бъда толкова бърз като Гии Атертън (английско „профи“ в колоезденето) на слизане обаче... пазете се, стойте си вкъщи и бъдете във форма всички“, това е написал на своята фейсбук страница вторият пилотът на Тойота Ярис WRC Елфин Евънс (на снимката). След извъртените три от планираните 13 ралита в шампионата за 2020 г. уелсецът (54 т.) е на второто място в класирането, на 8 т. от своя партньор при Томи Макинен Себ Ожие.

Заедно с планинското колоездене, всеки ден 31-годишният...

В Окланд са бесни на слуховете за отлагане

Вторник, 05 Май 2020 | Окланд, Нова Зеландия, RallyXpress
В Окланд са бесни на слуховете за отлагане

ШЕФОВЕТЕ на планираното за септември месец девети старт от календара на ФИА в световните серии по рали в Нова Зеландия (3/6 септември) са реагирали остро на все по-често появяващите се спекулации, че състезанието може да бъде отменено заради пандемията от коронавирус. И това, независимо от факта, че до старта в Окланд остават повече от четири месеца. Спекулациите се базират на информациите около решителната реакция на държавата срещу болестта, независимо, че е започнало облекчаване на блокиращите мерки в Нова Зеландия.

В същото време посетителите на островите са изправена пред...

ФИА влиза в ролята на тимовия изравнител

Петък, 24 Април 2020 | Париж, RallyXpress
ФИА влиза в ролята на тимовия изравнител

МЕЖДУНАРОДНАТА автомобилна федерация (ФИА), с решение на одобрено от Световния съвет, временно стопира тестовете на отборите от световния шампионат.

Базата за вземане на подобна мярка е чл. 68 от  регулациите за WRC през този сезон, се сочи м съобщението направено на официални портал на световната автомобилна власт и е предвидено като временна мярка.

Забраната за спирането на тестовете е продиктувано както от продължаващата пандемия, така и като гаранция, че равенството между отборите ще бъде запазено.

Засега мярката е предвидена да действа до 31 май, като уточнението, което правят от ФИА е: „...

Ожие: Защо трябваше да караме в Мексико?

Понеделник, 16 Март 2020 | София, RallyXpress
Ожие: Защо трябваше да караме в Мексико?

НЕЗАВИСИМО, че в личния си профил във фейсбук шесткратният световен шампион Себастиян Ожие изказва големите си и заслужени благодарности към организаторите и домакините на Гуанахуато Рали Мексико, пилотът на Тойота съвсем нескрито се отказа да обсъжда спортните аспекти на третия кръг от шампионата, предвид непрекъснато променящата се обстановка на планетата със пандемичното разрастване на  заразата с COVID-19.

„Ситуацията е трудна и аз не мога да спра да мисля за нея“, категорично обяви Ожие пред медиите по време на шейкдауна за Мексико.

Той допълни, че странното е екипите да се намират в...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев