• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

„Старите пушки от ТОП-а“ с нова 24-минутна картира

Сряда, 10 Април 2019 | Шумен, RallyXpress
„Старите пушки от ТОП-а“ с нова 24-минутна картира

ЗА ЕДНАТА бройка тази година юбилейното състезание в Шумен да остане неотразено в местния ефир! Опасността от такъв прецедент реално съществуваше, след като авторитетът не само в местния спорт, но и в национален мащаб Иван Серафимов за едната бройка да остане без журналистическа акредитация. „Ама се оправихме, криво-ляво, макар и доста късно“, с доза обида заяви доайенът, който въпреки годините си можеше да бъде видян и на трасето, и в парка, и при любопитните за камерата обекти.

Можеше ли обаче тъкмо юбилеят на състезание, за което Серафимов не помни броят на направените филми и продължителността на които вероятно се измерва с месеци, да пропусне да запечата за историята на Мемориал Валери Великов.

Едва ли някой би допуснал такова нещо, още повече че Иван изобщо не се дава на години на младото, но още много зелено поколение в бранша.

:: Пълният запис на новата
картина на Старите пушки
можете да видите
ТУК

„Естествено, направихме го и тази година, каквото и да ни костваше на двамата с Вальо [Георгиев] – каза днес за сайта с новините в българския автомобилен спорт Иван Серафимов. – И пак ще го правим, колкото и усилия да ни коства и колкото и пренебрежително отношение да срещаме там, откъдето трябва да очакваме не само една гола подкрепа.“

„Старите пушки от ТОП-а“ с нова 24-минутна картира

снимка: личен архив на вальо георгиев и иван серафимов
КАКТО ГИ ЗНАЯТ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ КРАЙТРАСЕТАТА… Режисьорът и монтажиста Валентин Георгиев и авторът и продуцентът на „всичко автомобилно в Шумен и страната“ Иван Серафимов сочат емблемата на ТОП-тв сочат логото на медията, която години наред бе еталон за актуалност и широко отразяване на бензиновите дисциплини.


Заради точността се налага да се каже, че новата 24-минутна картира за 20-ото издание на Мемориал Валери Великов не само идеално покрива стандартите на двамата професионалисти от сегашния сайт 6tv, но и няма начин зрителите да объркат авторът и режисьора с някой друг.

Приятни емоции със синтезираните в 24 минути два дни от юбилея на великия Великов!

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев