• ...В ТРЕТИЯ СИ ОПИТ КАЛОЯН СТАНЧЕВ СЕДНА В ПРЕЗИДЕНСКИЯ СТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ...

  • ТУК МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ В RALLYXPRESS CHANNEL

  • ...ДЕВЕТИМА ПИСТОВИ ПИЛОТИ УСПЕШНО ПРЕМИНАХА ПРЕЗ СИТОТО НА ИЗПИТА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПЪРВИ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛИЦЕНЗ...

Сливенските №1 в бранша брендват колата на лидерите

Петък, 14 Юли 2017 | Сливен, RallyXpress
Сливенските №1 в бранша брендват колата на лидерите

ПРЕДИ ЧАС сливенският лидер в графичния дизайн – фирмата Витал, завърши работата по брендирането на автомобила на екипажа на Марина Моторспорт Тихомир Стратиев/Добрин Борисов. „Трябваше да е готова още преди рали България, но както е известно, за едно състезание винаги не достига един ден, за да бъдат направени нещата перфектно“, обясни причината във Варна тяхното Пежо 208 R2 да е в преобладаваща бял цвят. Сега мечтаната от всеки български пилот кола е с познатите от години ярко червено елементи, както и със задължителното лого на Марина Моторспорт.

„Преди България имахме проект на скин, който така и не успяхме да изпълним заради малкото време – обяснява ко-пилотът Добрин Борисов-Добчо. – За разлика от друг път, сега дадохме решенията си на професионалистите от Витал, за да сме сигурни, че ще имаме най-доброто изпълнение.“

Добчо обаче със скромност, неприсъща за навигаторите, пропуска да каже изрично, че над този проект е работил близо месец преди старта на България.

Сливенската фирма за рекламни решения Витал има най-богатият опит както в изработването на собствени проекти за окраската състезателни автомобили, така и за цялостната рекламна изработка на исканото от клиентите.

Да добавим, че решението на Марина Моторспорт да се доверят на сливенският Витал е било продиктувано и от това, че в два от трите предишни скина са били проектирани и изпълнени от „виталните“.

Сливенските №1 в бранша брендват колата на лидерите

снимка за rallyxpress
ГОТОВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ТВЪРДИЦА… „Ер-двойката“ на Стратиев и Борисов е завършена, „завързана“ за ремаркето, остава й само да тръгне за центъра на ралито.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев