• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

След емоционален пост във ФБ Хаос-а с нов клуб и автомобил

Сряда, 30 Май 2018 | София, RallyXpress
След емоционален пост във ФБ Хаос-а с нов клуб и автомобил

СЪС СИЛЕН и много емоционален пост на Косю Йорданов (на снимката) в социалната мрежа фейсбук вчера вечерта стана причина в рамките на по-малко от 24 часа пилотът едновременно да смени клубната си принадлежност, автомобила и вместо под новия си клубен флаг да стартира за първи път идният уикенд в планинско Българка над Сливен, да направи дебют за новия си отбор още в съботните квалификации на писта Хасково на пътния възел Орфей. Както е известно, пилотът имаше проблеми с Меган-а в Шумен и в планинските се появи едва в Благоевград.

На снимка от екрана, поместена по-долу, може да прочетете написаното от познатия сред автомобилната общност д-р Хаос.

Така бройката на участващите автомобили в Серия Туринг се увеличава на 9 с четвърта Хонда Сивик (бивш на казанлъчанина Милен Узунов), а към досегашния пилот на Влъчков Рейсинг – Давид Будев, се присъединява и д-р Хаос.

В регулациите на националната спортна власт, поне от три сезона насам, т. нар. „трансферен прозорец“ не е фиксиран като период, така че формалностите по преминаването на Йорданов в екипа на двукратния национален шампион са били уредени безпроблемно.

20180529 Kosio Post

ОТ ЕКРАНА… Постът на Косю Йорданов, публикуван вчера в социалната мрежа.

Информацията за това официално бе потвърдена от офиса на националната федерация днес.

За обслужването на казанлъшкия Сивик, Доктора и Александър Димитров-Пъчката имат на разположение само два дни, ако не се брои днешния, в който колата е била транспортирана в гаража на пилота.

„Не, нямам никакъв състезателен опит с Хонда – призна за сайта с новините в българския автомобилен спорт д-р Хаос. – Вярно, че подготвям такъв автомобил за мой приятел и съм правил тестове с него, но не съм се състезавал със Сивик…“

Да отбележим, че преминаването на Йорданов от ЕФКО Рейсинг Тим в екипа на Иван Влъчков е първият трансфер за годината.

След емоционален пост във ФБ Хаос-а с нов клуб и автомобил

снимка: архив на rallyxpess и александър спиров/apix
КАЗАНЛЪШКО ДОПЪЛНЕНИЕ НА “ЯПОНКИТЕ“… С бившия автомобил на Милен Узунов, който Доктора ще подкара тази събота в Хасково, общият брой на Хондите в двете серии – Спорт и Туринг, вече е точно една дузина.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев