• ...НЕВИЖДАНИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В НОВ ЮЖЕН УЕЛС ПРИНУЖДАВАТ ДОМАКИНИТЕ НА АВСТРАЛИЯ КЪМ ЕКСТРЕНИ РЕШЕНИЯ...

  • ...ФИНАЛНИЯТ РАЛИ СПРИНТ В БУРГАС - ПРЕНАСРОЧЕН СЪС СЕДМИЦА ПО-КЪСНО - 23 И 24 НОЕМВРИ...

  • ...НЯМА ДА ИМА КУАТРО АВТОМОБИЛИ В СТАРТА НА ВТОРИЯ СПРИНТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ КРАЙ ИХТИМАН ТОЗИ УИКЕНД...

Решението по Дело №854/2018 ясно преди ваканция на съда?

Вторник, 18 Юни 2019 | София, RallyXpress
Решението по Дело №854/2018 ясно преди ваканция на съда?

ДЕЛА, ДЕЛА И САМО ДЕЛА!

Law 007
НЕ, ТОВА НЕ е припомняне на познатия соц-рефрен от 80-те години, а елементарната прогноза за развоя и на Дело №854/2018 г. VI–7 СГС. Решението на съдия Светослав Василев трябва да бъде обявено на официалния портал на СГС (виж ТУК). Както обаче всеки се е досетил вече, а юристите са го планирали още отдавна, това решение няма да е окончателното по казуса БФАС 2. Заради войнстващата непримиримост на противостоящите страни, постановеното от съдия Василев – каквото и да е то – тутакси ще бъде жалено. Припомняме, че следващата – втора по ред инстанция – е Софийският апелативен съд.

СЕДЕМНАДЕСЕТ седмици, след като съдия Светослав Василев в Зала 17 на СГС даде началото на Дело №854/2018 г. VI–7 състав по жалбите на жалбите на 6 автомобилни клуба, които оспорват резултатите от Общото събрание на БФАС от 21 април 2018 г., днес в същата зала бе проведено второто съдебно заседание.

То продължи точно 7 минути, след което на спряното през февруари дело бе дадено ход.

Това означава, че предстои съдия Василев да постанови решението си по делото, а според запознати, това може да се очаква да стане още преди началото на лятната съдебна ваканция (от 15 юли до 1 септември).

Да припомним, че през зимата съдия Василев спря делото заради постъпилата 10 дни по-рано в Деловодството на СГС молба от Владимир Илиев, в качеството му на Председател на БФАС и представляващ федерацията.

С тази молбата на Владимир Илиев от свое име и от името на БФАС, заявява, че подадените 6 искови молби от автомобилните сдруженията, които са членове на федерацията (клубовете на Влъчков, Златков, Маринов, Даскалов, Минчев – представяни от адвокати Иванов, Асенов и Радев) и с тях искат отмяна на взетите на 21 април 2018 г. от общото събрание на БФАС решения

След първото заседание през февруари, СГС определи и съдебен защитник за ответната страна – Калоян Станчев, който на днешното заседание бе представляван от адв. Мая Кръстева. 

Решението по Дело №854/2018 ясно преди ваканция на съда?

снимка:интернет

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев