• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Повече от 30 клуба поискаха от УС да насрочи общо събрание

Вторник, 02 Януари 2018 | София, RallyXpress
Повече от 30 клуба поискаха от УС да насрочи общо събрание

ПОВЕЧЕ ОТ 30 КЛУБА, които са членове на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), са поискали от управата на сдружението да свикат общо събрание. Това е станало със специално писмо, депозирано във федерацията два дни преди края на годината, което беше потвърден днес в ранния след обед от администрацията в офиса на бул. Тодор Каблешков 55А, като уточниха, че писмото е заведено под № 128/29 декември 2017 г. Ето и пълният текст на писмото, с което клубовете се основават на чл. 22/2 от Устава на БФАС:

До
УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ
ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

На последното Общо събрание на БФАС, проведено на 10 юни 2017 г., стана ясно, че някои от членовете на Управителния съвет открито действат в ущърб на автомобилния спорт и дискредитират БФАС пред обществото. Същите тези членове на УС саботират дейността на БФАС, преследват лични амбиции, и имат подадени оставки.

Не сме съгласни с техните методи и действия, и в тази връзка, съгласно Устава на БФАС (на основание Чл. 22/2 ) настояваме:

Управителния съвет на БФАС да свика общо събрание на сдружението с
нестопанска цел „Българска федерация по автомобилен спорт" при следния дневен ред:

Повече от 30 клуба поискаха от УС да насрочи общо събрание

ФАКСИМИЛЕ от изпратеното до администрацията на БФАС писмо с подписите и печатите на повече от 30 клуба за искане управата да свика общо събрание.


1. Освобождаване на членовете на Управителния съвет на БФАС
2. Избор на нови членове на Управителния съвет на БФАС
3.Разни

Прилагаме страници с подписи и печати на председателите на клубовете.


Да припомним, че в края на драматичното и напълно безсмислено събиране на клубовете в зала София на 10 юни 2017 г., председателят на БФАС Владимир Илиев изрично подчерта, че след като са били загубени близо 3 часа в залата на БЧК, управата на автомобилната спортна власт ще свика общо събрание до края на годината (разбирай 2017 – бел. ред.), което обаче така и не беше направено.

:: Както аудио-, така и видео-записът на събранието,
стриймван от сайта за новините в българския автомобилен
спорт (виж ТУК), показват дадената, но неудържана от
председателят дума клубовете да ги свика преди Новата 2018 г.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев