• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

Над 200 души на зрелищната предпремиера на Райд Хард

Четвъртък, 20 Декември 2018 | София, Прес-служба Григоров PТ
  • обновена
Над 200 души на зрелищната предпремиера на Райд Хард

ПРЕМИЕРАТА В ЮТУБ:
ТАЗИ СЪБОТА, ОТ 10 ЧАСА

Ride Hard SM
ОФИЦИАЛНАТА премиерата на клипа в ЮТуб ще бъде в събота, 24 декември от 10:00 ч. Видеото (виж ТУК) е заснето в Корабостроителницата в Бургас – място, на което за първи път се снима подобен клип. Продукцията е плод на съвместните усилия на Григоров Драйвинг Академи, Филм Фактор, Енекод и е с подкрепата на Форд Мото-Пфое, Дифракшън и Корабостроителница Бургас.

СТУДЪТ И ЛОШОТО време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в Електроцентралата на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата Райд Хард.

В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Форд Мустанг и показва завидни шофьорски умения. 

Повече от 200 човека имаха възможността първи да видят този уникален за България филмов проект. Сред тях бяха журналисти, приятели и партньорите по проекта. 

„Беше предизвикателство за мен и за пилотите, беше изключително опасно, но имаше много интересни моменти – някои от тях са в клипа“, сподели Григор Григоров и скромно допълни:

„В крайна сметка се получи много добре, благодарение на общите усилия на целия екип и на всички, които повярваха в нас.“

„Приятно изненадана съм от качеството на продукцията и пожелавам успех на начинанието”, каза Нели Беширова от името на Енекод, чийто състезател е Григоров. 

Един от основните въпроси, който търсеше своя отговор по време на предпремиерата, беше кога зрителите да очакват второ видео.

Над 200 души на зрелищната предпремиера на Райд Хард

снимка за rallyxpress: мартин нацев
ОБЕДИНЕНИ ОТ ДОБЪР ПРОДУКТ С ДОБРО БЪДЕЩЕ… Режисьорът на Драйв Хард Миньо Костадинов и пилотът Григор Григоров (вдясно) по време на представянето на видеото Драйв Хард в Електроцентралата – доброто начало и добрият продукт обединява екипът за бъдещи изненади с други автомобили и с други локации.


„Този проект ще се развива през годината, с различни марки автомобили и с подкрепата на много хора и фирми. Клиповете ще стават все по-интересни. Ще сменяме автомобилите, ще сменяме локациите… Предстоят много изненади“, беше категоричен Григор.

Ride Hard MN 002

снимка за rallyxpress: мартин нацев
ОТБРАНО ОБЩЕСТВО… Над 200 души имаха честта първи да присъстват на завършения видеоклип на Григор Григоров с мечтания от всеки истински шофьор Форд Мустанг.

„Използвали сме най-съвременната и скъпа техника, за да създадем уникален продукт, който да бъде на световно ниво“, коментира режисьорът Миньо Костадинов и обеща следващите серии да са още по-вълнуващи. 

Атракция на вечерта беше състезателния автомобил на Григоров, който беше паркиран в Електроцентралата на НДК, редом до Мустанг-а от клипа.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев