• РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

  • ...ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД С ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО КАЗУСА С ЛИЦЕНЗИЯТА НА БФАС: ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪР КРАЛЕВ ОСТАВА В СИЛА...

     

  • ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

Вторник, 02 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

КР. ДОНЧЕВ: ИНТЕРЕСУВАМ СЕ
ЕДИНСНВЕНО ОТ БЪЛГАРИЯ!!

2015 Krum Donchev 001
НЕ СЕ ИНТЕРИСУВАМ от никакви личности и от, нито от някакви съвети – каза днес по повод насипаното в социалната мрежа Крум Дончев. – Следя внимателно информациите около България и единствено това рали ме интересува. Нищо друго!“ И няма как да бъде иначе, след като става дума да не се затрие 49-годишна история, неизмеримите усилия на стотици, а може би и хиляди хора, всеки от които с нещо мъничко е правил за стартовете от Златни пясъци до България да се говори с онзи респект, с който много малко български спортни събития биха могли да се похвалят.

ДНЕС В СОЦИАЛНАТА мрежа фейсбук Крум Дончев (на снимката) отправи своето второ предизвикателство към вечния си съперник в спорта Димитър Илиев.

Двамата от години са окачили шлемовете на пирона, предавайки за разискване, коментари и нескрити въздишки от феновете по темата за „златното време, когато Митко и Крум караха…“.

На фона на случващите се около рали България бакии и опитите да се съхрани имиджа на иконата на ралитата у нас, предизвикателството на Крум първоначално напомня на продължение на култовия филм на Стивън Спилбърг Спасяването на редник Райън 2.0.

Толкова удобно и така навреме идваше второто предизвикателство, което – нека да бъдем честни до край - няма начин да не докара феновете край трасетата на рали България.

Ето пълният текст на оправеното предизвикателство:

РАЛИ БЪЛГАРИЯ 2018...: МИТКО, СЕГА ИЛИ НИКОГА!???

Този път очаквам да приемеш предизвикателството и не ми казвай, че не си тренирал, че не си подготвен, че още много други неща, тъй като прекрасно го зная, но спокойно и аз не съм
😁!

Автомобилите, с които ще участваме са без значение, просто предложи?

Нека да отидем и да се състезаваме рамо до рамо с нашите колеги!

Дължим го на приятелите ни, на феновете, на всички, които през годините се бориха и помагаха безрезервно.

Колеги, приятели и фенове на автомобилния спорт, обадете му се и го накарайте да приеме, защото надеждата винаги умира последна!

Нека всички заедно да направим едно емоционално състезание и най-важното, да се забавляваме!

Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

колаж: rallyxpress
ФАКСИМИЛЕ от първия случай, в който Крум Дончев хвърли ръкавицата на Димитър Илиев през февруари 2017 г.


За първи път Крум Дончев хвърли ръкавицата на Митко Илиев през февруари 2017 г. (виж факсимилето горе) и превърна предизвикателството в силно коментирана в мрежите тема, разделяйки за пореден път запалянковците с горещата линия на личните пристрастия.

Повод за анонса за пряк двубой в някое от двете големи ралита – България и Сливен, стана интервюто на Митко Илиев пред gong.bg, в което пилотът категорично обяви, че е напуснал спорта, защото вече е изгубил тръпката от състезанията.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев