• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Димитър Георгиев-Полицая: Къде сте, господа „лададжии“?

Понеделник, 02 Април 2018 | Шумен, RallyXpress
Димитър Георгиев-Полицая: Къде сте, господа „лададжии“?

САМО ТРИ АВТОМОБИЛА Лада фигурират в досегашните заявки, които са изпратени в Шумен за старта на Мемориал Валери Великов. Това показва справката на сайта с новините в българския автомобилен спорт, които заявки директорът на състезанието Димитър Георгиев-Полицая (на снимката) обновява всеки ден. Той обаче продължава да бъде удивен, че при положение, че в състезанието е учредена и специалната Купа Лада, а за участниците има направени преференции, активността на „лададжиите“ е повече от скромна.

„Таксите за тези участници са намалени наполовина (от 100 на 50 лв. – бел. ред), направени са специални купи, купено е и специалното шампанско, а има само трима заявени пилоти…“

Полицая, който с право може да бъде нарочен като един от най-видните български пилоти, изпълнили цялата си кариера единствено с автомобилите от екс-СССР, Димитър Георгиев има основание да се чуди на слабата активност при гарантирано най-масовия клас автомобили.

Според Допълнителния правилник на Мемориал Валери Великов (виж факсимилето), домакините са предвидили купи за първите трима в трите класа – до 1300, до 1600 и над 1600 куб. см.

2018 SHU Lada Cup

ФАКСИМИЛЕ от Допълнителния правилник на Мемориал Валери Великов

„Какво се оказва, че ще една трета от купите вече са спечелени, така ли?“, задава въпроса Полицая, след направената справка със списъка.

До момента в списъка за участие фигурират само Велизар Добрев (ВАЗ 2101), Живко Живков (ВАЗ 2105) и Христо Вълчев (ВАЗ 2108).

Димитър Георгиев-Полицая: Къде сте, господа „лададжии“?

снимка: организатори на мемориал валери великов:
НАГРАДИТЕ ГОТОВИ… но има ли кой да ги спечели?

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев