• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Двойният шампион и екипа в Хасково европейски пременени

Четвъртък, 31 Май 2018 | Хасково, RallyXpress
Двойният шампион и екипа в Хасково европейски пременени

ОТБОРЪТ на Дамасцена-Алба, под чийто флаг се състезава тази година двукратният шампион в Серия Туринг Иван Влъчков (Хонда Сивик, НС3), ще се появи на трасето на пътния възел Орфей в събота сутринта по европейски пременен. „Днес дори ще получа и надуваемата арка, която ще монтираме пред бокса на Иван – каза за RallyXpress бащата и личен мениджър на 19-годишния пилот Стамен Влъчков (на снимката). Промяната обаче не се отнася единствено до арката, която ще маркира и българската територия в европейските серии на GT-4, в които Иван Кара вече втори сезон.

Видяното на общо петте старта от пистовия шампионат на Международната автомобилна федерация (ФИА) за една година насам, е поставило сериозен отпечатък върху мисленето в екипа, който кара българския болид SIN R1 GT-4 в континенталните серии.

„Облякохме отгоре до долу, започвайки от пилота, всички членове на Дамасцена-Алба и с новата си екипировка тимът за първи път ще се появи тази събота в Хасково“, допълва Влъчков-баща.

2018 VRT dressing

колаж: rallyxpress
ПРИБЛИЖАВАНЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ… Комплектът от панталон, тениска и пухкав суитчър, с който всеки един от членовете на Дамасцена-Алба ще бъде задължен да се явява в дните на състезанията у нас.

Точно преди година време екипът на Влъчкови –тогава част от КА2 Рейсинг Тим, под двете бяло-сини шатри, изглеждаше като скромен роднина на заможния и пищно представен пловдивски автомобилен клуб.

Така сервизният парк в Хасково, разположен на паркингите, след локаното платно на възела Орфей ще получи допълнителни разцветки, които както и колата на Русе Кар Моторспорт, ще са силно подчертани от българския трицвет.

Двойният шампион и екипа в Хасково европейски пременени

снимки: личен архив на стамен влъчков
БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО… И отборната арка, и цветовете на русенския SIN, както и логото на АСК Дамасцена-Алба силно наблягат на българския трибагреник.  

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев