• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат

Вторник, 02 Януари 2018 | София, RallyXpress
Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат

СЛЕД ФАКТОРЪТ КОШЛУКОВ
И FACTOR.COM, СЕГА И РАДКО
ПЕТРОВ СЪС СВОЙ ФАКТОР

2012 BUR Radko Petrov 004
ОСНОВАТЕЛЯТ и организатор бургаското пистово състезание Радко Петров (на снимката) ще има своя рубрика в Pitline.TV. Подобно на Факторът Кошлуков и сайта Factor.com, бургазлията е взел тази дума за заглавие на водените от него репортажи. Първият е отпреди Коледа и е с един от емблематичните за страната ни пилоти – Цветан Илиев и картината може да бъде открита на все още намиращата се в разработка платформа на портала.
2017 PITZezo Iliev

МАЛКО ПРЕДИ Коледните празници в YouTube се появи поредната телевизионна платформа, носеща името Pitlane.TV. За разлика от всички останали, които Гуугъл би ви показал, тази си е наша, чисто българска, автентично бургаска и е продукт на екипа на Радко Петров и водещият уебдизайнер Мирослав Терзиев.

Pitlane.TV ще бъде продуцирана единствено в YouTube и ще е насочена единствено към националния автомобилен спорт.

Честно казано появата на платформата не е никаква изненада. По-вероятно е, че изненадващо хората около АСК Вромос се забавиха толкова дълго време.

Защото и възможностите им, а да не говорим за  амбициите, които са още по-големи, подсказваха подобна поява най-малко още преди четири години.

От думите на уебмастъра става ясно, че предположението на RallyXpress за раждането на идеята е абсолютно точно.

„Радко я подхвърли през зимата на 2013 г., след което започнахме да работим по-активно по този проект“, обяснява Терзиев.

Така или иначе сега платформата е факт и, както се подразбира от „човека зад кадър“ Миро Терзиев, докато се чака старта на автомобилната година, в този „сезон Нула“ ще се правят сухите тренировки.

Времето началото на шампионатите обаче ще е запълнено с многото работа по доизкусуряването на всеки един от детайлите.

Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат

ФАКСИМИЛЕ от откриващата страница на новата платформа в YouTube


„Искаме да изчистим всички бъгове, да подобрим осветлението, качеството на звука, за да може продуктът да е на равнището на YouTube“, категоричен е Миро Терзиев.

Разказвайки за завършения вариант на Pitlane.TV, а и виждайки динамичната заставка на платформата (почеркът на Терзиев е невъзможно да бъде имитиран), се разкрива един доста широк автомобилно-информационен фронт.

Освен традиционните рубрики – Истории от автомобилния спорт, Горещи дискусии, Интересни събеседници, Анализи, Интервюта и Актуални теми, всеки един от българските пилоти ще има свой профил, както и връзка с досегашните видеа, които ще бъдат архивирани като информация.

Pitlane Straniza

ФАКСИМИЛЕ от страницата с профилите на българските автомобилни пилоти.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев