• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

БАРИС определя шампионите си преди финалите в Бургас

Петък, 13 Октомври 2017 | София, RallyXpress
БАРИС определя шампионите си преди финалите в Бургас

СВЕТОВЕН ШАМПИОН НАЧЕЛО
В КАСИРАНЕТО ПРЕД БУРГАС

2017 SiJi 008
БИВШИЯТ световен шампион от 1992 г. Сергей Сергеев (на снимката) е лидера в класирането на състезателите, използващи модифицирани автомобили. Следват Павел Савов (Ауди А6) и Радослав Георгиев (Опел Корса); стандартни автомобили: Росица Илиева (Хонда Сивик), Жельо Желев (Смарт) и Радослав Георгиев (Ибиза).

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА година Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС) ще има своите шампиони, които ще завършат първенството си тази неделя в Бургас, по време на петото състезание от пистовото първенство на страната.

Успехът и на втория шампионат дават основания да се смята, че идеята, чието осъществяване бе поставено през май 2016 г. по време на рали България във Варна, вече се превръща и в традиция за състезателите, които съдбата е лишила от възможността да се състезават наравно с истинските пилоти.

Радко Петров, организатор и директор на писта Бургас: „Състезанията за двете категории на пилотите от БАРИС (модифицирани и немодифицирани автомобили) ще бъде непосредствено преди началото на Серия спорт в неделя.

„Тогава на пистата ще пристигнат и всичките официални гости, тогава ще се съберат и най-много представители от медиите, така че и състезанието отразено, и награждаването направено по най-достойния за тях начин.“

БАРИС определя шампионите си преди финалите в Бургас

снимка: архив на rallyxpress
СНИСХОДИТЕЛНАТА УСМИВКАТА НА ПОБЕДИТЕЛЯ… Бившият световен шампион по шосеен мотоциклетизъм от 1992 г. Сергей Сергеев (Крайслер, модифицирани автомобили) е вдигнал палеца, за да отбележи победата си в рали Сливен през септември.


Специално заради хората от БАРИС, бургазлии са преработили и сцената, на която ще бъдат наградени участвалите в морската писта състезатели така, че да няма никакви затруднения за първенците.

Утре към Бургас ще се отправят 15 екипажа, от измежду които ще бъдат определени победителите във финалния кръг, а също ще станат известни и двете тройки на най-добрите пилоти на БАРИС за 2017 г. в категориите модифицирани и немодифицирани автомобили.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев