• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Национални

Всички пилоти днес почетоха паметта на Йордан Миларов

Неделя, 27 Юли 2014 | Габрово, RallyXpress
Всички пилоти днес почетоха паметта на Йордан Миларов

ПО-МАЛКО половин денонощие, след драмата, развила се на трасето на планинското състезание Узана над Габрово, днес всички участващи пилоти в отменения кръг на националното първенство, почетоха своя загинал колега Йордан Миларов. Такова беше желанието, както на пилотите, така и на организаторите на 46-ото състезание Узана. Точно в 11:00 ч. автомобилистите се събраха на старта на трасето, след което се отправиха на мястото на фаталния за 25-годишния пилот удар, което е на 2.400 м. от старта на Узана.

Върху лавата страна на пистата, там където вчера в ранната вечер се врязва в скалите край пътя Опел-а на...

БФАС в разкрачена поза, вече има ужасна криза в доверието

Сряда, 23 Юли 2014 | София, RallyXpress
  • обновена
БФАС в разкрачена поза, вече има ужасна криза в доверието

ПРЕДВИЖДАНЕТО, че след второто поредно общо събрание на автомобилната общност у нас ръководството на спорта ще изпадне в тотална административна, управленческа криза се сбъдна стопроцентово.

Това, че рали България буквално бе реанимирано с бюджет, който е три пъти по-малък от обикновения и наполовина под чертата на необходимия, изобщо не трябва да заблуждава когото и да е, че нещата са се оправили.

Това си беше чиста спасителна акция за запазване остатъците от имиджа на легендата Златни пясъци (с всичките й добавки към заглавието), белким догодина нещата се оправят...

В името на тази...

Доктори пращат Илия Царски за три месеца на скамейката

Понеделник, 21 Юли 2014 | София, RallyXpress
Доктори пращат Илия Царски за три месеца на скамейката

ПИЛОТЪТ на панагюрския автомобилен клуб Автоцар Илия Царски (на снимката) е поставен под забрана за състезания в следващите ти месеца, научи RallyXpress от свои хора в софийската Александровска болница. Отделно от това Царски, който се появи в Самоков в събота по време на рали България, сам обяви, че очаква такова да бъде решението на лекарите. „Просто не дават заради бъбреците, кризата с които започна от седмицата преди планинско Панагюрище“, уточни Малкия цар.

В седмицата преди третото планинско състезание в шампионата, Царски участва в промоционалното училище на ЕКО-България на гръцката...

Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

Понеделник, 14 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

НИКОЛАЙ Златков (на снимката) завърши втори в клас Е1 на австрийския кръг от европейската купа за планинските изкачвания, прибавяйки нови 15 т. към досегашния актив и бетонирайки се на върха на класирането след осмото състезание от надпреварата за 2014 г. В момента пилотът на Проспийд е с 60 т., като победителят от Сант Андре/Китцек - Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали) е вече е втори, делейки позицията си във временното класиране с словака Игор Дротар – с по 35 т. „Не успях да се справя с него, много бързо този Голф!“, каза късно снощи за сайта с новините в българския автомобилен спорт Златков.

В...

В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

Събота, 12 Юли 2014 | София, RallyXpress
В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

БЪЛГАРИНЪТ Николай Златков (на снимката) ще стартира втори в утрешните три състезателни манша от осмия кръг на европейската купа по планински изкачвания в Австрия в клас Е1. Днес на пилота на Проспийд не достигнаха 0.307 сек, за да измести от първото място победителя и в трите изкачвания Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали). Местният пилот, който е на 11-о място (10 т.) във временното класиране на купата завърши с най-добро време от 1:03.777, постигнато в третата квалификация. „Битката наистина ще е жестока“, заяви Златков, лидерът в Е1 на купата, който след седем старта има 45 т.

За българина...

«  53 54 55 56 57 58 59 60 61 62  » 
Автобои Неделчев