• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Национални

Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

Понеделник, 14 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

НИКОЛАЙ Златков (на снимката) завърши втори в клас Е1 на австрийския кръг от европейската купа за планинските изкачвания, прибавяйки нови 15 т. към досегашния актив и бетонирайки се на върха на класирането след осмото състезание от надпреварата за 2014 г. В момента пилотът на Проспийд е с 60 т., като победителят от Сант Андре/Китцек - Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали) е вече е втори, делейки позицията си във временното класиране с словака Игор Дротар – с по 35 т. „Не успях да се справя с него, много бързо този Голф!“, каза късно снощи за сайта с новините в българския автомобилен спорт Златков.

В...

В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

Събота, 12 Юли 2014 | София, RallyXpress
В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

БЪЛГАРИНЪТ Николай Златков (на снимката) ще стартира втори в утрешните три състезателни манша от осмия кръг на европейската купа по планински изкачвания в Австрия в клас Е1. Днес на пилота на Проспийд не достигнаха 0.307 сек, за да измести от първото място победителя и в трите изкачвания Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали). Местният пилот, който е на 11-о място (10 т.) във временното класиране на купата завърши с най-добро време от 1:03.777, постигнато в третата квалификация. „Битката наистина ще е жестока“, заяви Златков, лидерът в Е1 на купата, който след седем старта има 45 т.

За българина...

Златков защитава лидерството в осмия старт от еврокупата

Петък, 11 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков защитава лидерството в осмия старт от еврокупата

СЪС СТАРТА на утрешните три квалификации за осмия кръг от Европейската купа на Международната автомобилна федерация (ФИА) в планинските изкачвания, българският пилот Николай Златков (Проспийд, Ауди S1 Куатро) ще защитава лидерската си позиция в клас Е1 (виж таблицата по-долу), в който клас той е начело с 45 т. след три участия.

ТУК можете да видите пълното класиране в европейската купа.

„В момента се подготвяме за техническия преглед – каза по телефона за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. – В момента спря да вали, но предишните три валя непрекъснато. Надявам се, че стартът...

Анонимен използва мрежата, за да показва грешки на БФАС

Понеделник, 07 Юли 2014 | София, RallyXpress
Анонимен използва мрежата, за да показва грешки на БФАС

В СЪБОТА, във времето на провеждането на третия кръг от планинския шампионат, на пощата на сайта с новините в българския автомобилен спорт се получава писмо, изпратено от вероятната поща на телевизионното предаване Рейсинг Екстрийм (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) и като негов подател е посочен Иван Иванов.

Според обяснението на изпращача, това писмо вече се намира в Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), като освен текста е придружено и от допълнителни текстове, публикувани от „колежка...

Ники Златков с две победи от втория ден на Ла Рош-Ла Бера

Неделя, 06 Юли 2014 | София, RallyXpress
  • обновена
Ники Златков с две победи от втория ден на Ла Рош-Ла Бера

С ДВЕ ПОБЕДИ от двата манша на втория състезателен ден на швейцарското състезание по планински изкачвания приключи днес участието на пилота на Проспийд Николай Златков (на снимката, Ауди S1 Куатро). „Щастлив съм, разбира се, не само от победите, но и заради това, че с постижението си от втория състезателен манш днес се доближихме до най-доброто време, записвано на това трасе“, заяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт Златков. Резултатът е 1:54.003 мин и е поставен преди три години с автомобил Мерцедес, бивша кола в шампионата на Германия за туристическите автомобили (DTM).

В първото...

«  51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  » 
Автобои Неделчев