• ...В ТРЕТИЯ СИ ОПИТ КАЛОЯН СТАНЧЕВ СЕДНА В ПРЕЗИДЕНСКИЯ СТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ...

  • ТУК МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ В RALLYXPRESS CHANNEL

  • ...ДЕВЕТИМА ПИСТОВИ ПИЛОТИ УСПЕШНО ПРЕМИНАХА ПРЕЗ СИТОТО НА ИЗПИТА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПЪРВИ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛИЦЕНЗ...

Национални

В 12 ч. на живо в Пресклуб BG: Гвоздейков иска да води БФАС

Сряда, 23 Април 2014 | София, RallyXpress
В 12 ч. на живо в Пресклуб BG: Гвоздейков иска да води БФАС

ДНЕС от 12:00 ч. в залата на Пресклуб България на Националния стадион Васил Левски ще се състои пресконференция, на която Георги Гвоздейков ще представи своята кандидатура при изборите за президент на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), се казва в съобщение до медиите, разпространено от пресклуба. Гвоздейков сам издига кандидатурата си за изборите, насрочени от управителното тяло на федерацията за 30 май, в залата на Българския червен кръст в София.

Сайтът с новините в българския автомобилен спорт ще предава пресконференцията на живо от залата на стадиона.

:: За да проследите...

Тотал ще подкрепи екипажа на Глобул Рали Тим в сезон 2014

Сряда, 23 Април 2014 | София, Глобул Рали Тим
Тотал ще подкрепи екипажа на Глобул Рали Тим в сезон 2014

СВЕТОВНО известната компания Тотал играе съществена роля в света на моторните спортове, подкрепяйки редица първенства и отбори на международно ниво. През 2014 г. в България марката ще подкрепи отбора на Глобул Рали Тим и заедно с това логото на компанията ще присъства върху състезателния автомобил на екипажа на Форд Фиеста R5 Крум Дончев и Петър Йорданов, както и ще се появи и върху екипите на техническия персонал. Благодарение на силното си присъствие в моторспорта, Тотал разработва най-висококачествените петролни продукти, които също ще бъдат предоставени на отбора.

През сезон 2014 програмата...

След дни в Пловдив създават сдружение на организаторите

Вторник, 22 Април 2014 | София, RallyXpress
След дни в Пловдив създават сдружение на организаторите

В НАЧАЛОТО на следващата седмица се очаква в Пловдив официално да бъде създадено първото сдружение на организаторите на автомобилни състезания у нас. Преди десетина дни на писта Дракон е било учредителното събрание на бъдещият алианс, в който се очаква членове да станат всички домакини на автомобилни надпревари у нас. Предполагаемото име, което беше потвърдено от три независими един от друг източника е Асоциация на организаторите на автомобилни състезания в България.

Целта е професионално обединяване на домакините около по-добрата подготовка на състезанията и преди всичко около...

Глобул РТ и Дончев в подкрепа на кампанията на БНТ

Четвъртък, 17 Април 2014 | София, Глобул Рали Тим
Глобул РТ и Дончев в подкрепа на кампанията на БНТ

ПРОДЪЛЖАВА националната кампания на Българската национална телевизия Спри, детето запази!. Инициативата има за цел да възпитава у водачите на моторни превозни средства допълнителните навици да спират на пешеходните пътеки, които се намират в близост до училищните сгради, детски градини и детски площадки. На Велики четвъртък малчуганите от 53-о Обединено детско заведение Дядовата ръкавичка спазиха християнската традиция и сами боядисаха първите великденски яйца.

Към разкрасяването и боядисването се присъединиха и лицата на БНТ: Спас Кьосев, Марина Матева, Камен Алипиев, Иван Петров,...

Няма нито един късно записан клуб в листа - Георги Янакиев

Четвъртък, 03 Април 2014 | София, RallyXpress
Няма нито един късно записан клуб в листа - Георги Янакиев

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на софийския автомобилен спортен клуб Черна котка Георги Янакиев-младши (на снимката) е категоричен, че списъкът с регистрираните в Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) отбори не съдържа такива, които са били вписани след като е изтекъл срокът за плащане на вноските и регистрацията на документите – 31 март 2014 г., 18.00 ч. Това той заяви по повод казаното пред RallyXpress от Иван Шопов във вчерашната публикация за развоя на заседанието на УС на федерацията.

Припомняме, че в тази публикация шефът на АСК Сакси посочи половин дузина пропуски или нарушения на решения на общото...

«  46 47 48 49 50 51 52 53 54  » 
Автобои Неделчев