• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Национални

Доктори пращат Илия Царски за три месеца на скамейката

Понеделник, 21 Юли 2014 | София, RallyXpress
Доктори пращат Илия Царски за три месеца на скамейката

ПИЛОТЪТ на панагюрския автомобилен клуб Автоцар Илия Царски (на снимката) е поставен под забрана за състезания в следващите ти месеца, научи RallyXpress от свои хора в софийската Александровска болница. Отделно от това Царски, който се появи в Самоков в събота по време на рали България, сам обяви, че очаква такова да бъде решението на лекарите. „Просто не дават заради бъбреците, кризата с които започна от седмицата преди планинско Панагюрище“, уточни Малкия цар.

В седмицата преди третото планинско състезание в шампионата, Царски участва в промоционалното училище на ЕКО-България на гръцката...

Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

Понеделник, 14 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

НИКОЛАЙ Златков (на снимката) завърши втори в клас Е1 на австрийския кръг от европейската купа за планинските изкачвания, прибавяйки нови 15 т. към досегашния актив и бетонирайки се на върха на класирането след осмото състезание от надпреварата за 2014 г. В момента пилотът на Проспийд е с 60 т., като победителят от Сант Андре/Китцек - Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали) е вече е втори, делейки позицията си във временното класиране с словака Игор Дротар – с по 35 т. „Не успях да се справя с него, много бързо този Голф!“, каза късно снощи за сайта с новините в българския автомобилен спорт Златков.

В...

В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

Събота, 12 Юли 2014 | София, RallyXpress
В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

БЪЛГАРИНЪТ Николай Златков (на снимката) ще стартира втори в утрешните три състезателни манша от осмия кръг на европейската купа по планински изкачвания в Австрия в клас Е1. Днес на пилота на Проспийд не достигнаха 0.307 сек, за да измести от първото място победителя и в трите изкачвания Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали). Местният пилот, който е на 11-о място (10 т.) във временното класиране на купата завърши с най-добро време от 1:03.777, постигнато в третата квалификация. „Битката наистина ще е жестока“, заяви Златков, лидерът в Е1 на купата, който след седем старта има 45 т.

За българина...

Златков защитава лидерството в осмия старт от еврокупата

Петък, 11 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков защитава лидерството в осмия старт от еврокупата

СЪС СТАРТА на утрешните три квалификации за осмия кръг от Европейската купа на Международната автомобилна федерация (ФИА) в планинските изкачвания, българският пилот Николай Златков (Проспийд, Ауди S1 Куатро) ще защитава лидерската си позиция в клас Е1 (виж таблицата по-долу), в който клас той е начело с 45 т. след три участия.

ТУК можете да видите пълното класиране в европейската купа.

„В момента се подготвяме за техническия преглед – каза по телефона за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. – В момента спря да вали, но предишните три валя непрекъснато. Надявам се, че стартът...

Анонимен използва мрежата, за да показва грешки на БФАС

Понеделник, 07 Юли 2014 | София, RallyXpress
Анонимен използва мрежата, за да показва грешки на БФАС

В СЪБОТА, във времето на провеждането на третия кръг от планинския шампионат, на пощата на сайта с новините в българския автомобилен спорт се получава писмо, изпратено от вероятната поща на телевизионното предаване Рейсинг Екстрийм (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) и като негов подател е посочен Иван Иванов.

Според обяснението на изпращача, това писмо вече се намира в Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), като освен текста е придружено и от допълнителни текстове, публикувани от „колежка...

«  46 47 48 49 50 51 52 53 54 55  » 
Автобои Неделчев