• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Национални

V1 Челиндж България пред своя първи сезон у нас

Неделя, 26 Януари 2014 | Истанбул, RallyXpress
 RallyXpress

СЪСТЕЗАНИЯТА в едномарковия челиндж с произведените в Бурса ВолкиКар са пред първия си сезон в България, стана ясно по време на двете тестови сесии, организирани от собственика на турския отбор и основател на V1 Челиндж Волкан Ъшък.

За сайта с новините в българския автомобилен спорт Ъшък категорично потвърди, че условията на шестте състезания тази година (виж програмата на българския челиндж от предишната публикация по темата) са били приети от Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС).

„Този шампионат е резултат от работата ми през последните 15 години в развитието на моторспорта...

Представят на наши пилоти ВолкиКар на живо в Истанбул

Сряда, 22 Януари 2014 | София, RallyXpress
 RallyXpress

СЕДМИНА МЛАДИ български пилоти през този уикенд ще имат възможност да се запознаят на живо с възможностите на турския автомобил ВолкиКар, както и с перспективите за участие в бъдещият шампионат V1 Челиндж България. Той се планира да започне със старт в София в предпоследния уикенд на месец юни.

Автомобилните състезатели Диана Стоянова, Даниел Попов, Георги Маринов, Огнян Петров, както и трима от асовете в картинг спорта у нас – Мишел Георгиев, Александър Стоев и Васил Коларов, ще бъдат лични гости на студиото на турския пилот Волкан Ъшък, който е и основателя на сериите V1 Челиндж.

В момента те...

За 11 дни само дванадесет анкети по проблема „гумите"

Понеделник, 20 Януари 2014 | София, RallyXpress
За 11 дни само дванадесет анкети по проблема „гумите

СЕЗОН 2014 ЩЕ БЪДЕ гратисен по отношение на използваните гуми от пилотите в най-малката от трите групи на пистовото първенство на България. Това се разбира от резултатите в пожеланата на старозагорския семинар на състезатели и клубове и ръководния борд на Българската федерация по автомобилизъм (БФАС) по повод новите изменения в наредбата за състезанията през този сезон.

Единадесет дни, след като спортната власт отвори допитване до кубовете, във федерацията са получени едва дванадесет анкетни листи. От тях пет АСК са твърдо се обявяват срещу въвеждането на еднотипни гуми в серия...

«  45 46 47 48 49 50