• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Национални

Доктори пращат Илия Царски за три месеца на скамейката

Понеделник, 21 Юли 2014 | София, RallyXpress
Доктори пращат Илия Царски за три месеца на скамейката

ПИЛОТЪТ на панагюрския автомобилен клуб Автоцар Илия Царски (на снимката) е поставен под забрана за състезания в следващите ти месеца, научи RallyXpress от свои хора в софийската Александровска болница. Отделно от това Царски, който се появи в Самоков в събота по време на рали България, сам обяви, че очаква такова да бъде решението на лекарите. „Просто не дават заради бъбреците, кризата с които започна от седмицата преди планинско Панагюрище“, уточни Малкия цар.

В седмицата преди третото планинско състезание в шампионата, Царски участва в промоционалното училище на ЕКО-България на гръцката...

Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

Понеделник, 14 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков напредва за купата, завършва втори в Австрия

НИКОЛАЙ Златков (на снимката) завърши втори в клас Е1 на австрийския кръг от европейската купа за планинските изкачвания, прибавяйки нови 15 т. към досегашния актив и бетонирайки се на върха на класирането след осмото състезание от надпреварата за 2014 г. В момента пилотът на Проспийд е с 60 т., като победителят от Сант Андре/Китцек - Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали) е вече е втори, делейки позицията си във временното класиране с словака Игор Дротар – с по 35 т. „Не успях да се справя с него, много бързо този Голф!“, каза късно снощи за сайта с новините в българския автомобилен спорт Златков.

В...

В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

Събота, 12 Юли 2014 | София, RallyXpress
В тренировките Златков сваля средно по 4.86 сек за манш

БЪЛГАРИНЪТ Николай Златков (на снимката) ще стартира втори в утрешните три състезателни манша от осмия кръг на европейската купа по планински изкачвания в Австрия в клас Е1. Днес на пилота на Проспийд не достигнаха 0.307 сек, за да измести от първото място победителя и в трите изкачвания Карл Шаглер (Ав, Фолксваген Голф Рали). Местният пилот, който е на 11-о място (10 т.) във временното класиране на купата завърши с най-добро време от 1:03.777, постигнато в третата квалификация. „Битката наистина ще е жестока“, заяви Златков, лидерът в Е1 на купата, който след седем старта има 45 т.

За българина...

Златков защитава лидерството в осмия старт от еврокупата

Петък, 11 Юли 2014 | София, RallyXpress
Златков защитава лидерството в осмия старт от еврокупата

СЪС СТАРТА на утрешните три квалификации за осмия кръг от Европейската купа на Международната автомобилна федерация (ФИА) в планинските изкачвания, българският пилот Николай Златков (Проспийд, Ауди S1 Куатро) ще защитава лидерската си позиция в клас Е1 (виж таблицата по-долу), в който клас той е начело с 45 т. след три участия.

ТУК можете да видите пълното класиране в европейската купа.

„В момента се подготвяме за техническия преглед – каза по телефона за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. – В момента спря да вали, но предишните три валя непрекъснато. Надявам се, че стартът...

Анонимен използва мрежата, за да показва грешки на БФАС

Понеделник, 07 Юли 2014 | София, RallyXpress
Анонимен използва мрежата, за да показва грешки на БФАС

В СЪБОТА, във времето на провеждането на третия кръг от планинския шампионат, на пощата на сайта с новините в българския автомобилен спорт се получава писмо, изпратено от вероятната поща на телевизионното предаване Рейсинг Екстрийм (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) и като негов подател е посочен Иван Иванов.

Според обяснението на изпращача, това писмо вече се намира в Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), като освен текста е придружено и от допълнителни текстове, публикувани от „колежка...

«  45 46 47 48 49 50 51 52 53 54  » 
Автобои Неделчев