• ...ЗАВЪРШЕНИ СА РЕМОНТИТЕ ПО ТРАСЕТО НА ХАСКОВСКАТА ПИСТА - ДУПКИТЕ СА ФРИЗИРАНИ И ЗАПЪЛНЕНИ С АСФАЛТ...

     

  • ...БЪЛГАРСКИЯТ ЕКИПАЖ ДАНИЕЛ ПОПОВ/АНГЕЛ БАШКЕХАЙОВ СТАРТИРАТ ТОЗИ ПЕТЪК В ПЪРВОТО ОТ ПЕТТЕ СИ РАЛИТА ЗА ADAC ОПЕЛ РАЛИ КЪП...

  • ...МИРО АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ С ДЕБЮТНА ПОБЕДА В РАЛИСПРИНТА И В ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ С R5...

Национални

Повече от 30 клуба поискаха от УС да насрочи общо събрание

Вторник, 02 Януари 2018 | София, RallyXpress
Повече от 30 клуба поискаха от УС да насрочи общо събрание

ПОВЕЧЕ ОТ 30 КЛУБА, които са членове на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), са поискали от управата на сдружението да свикат общо събрание. Това е станало със специално писмо, депозирано във федерацията два дни преди края на годината, което беше потвърден днес в ранния след обед от администрацията в офиса на бул. Тодор Каблешков 55А, като уточниха, че писмото е заведено под № 128/29 декември 2017 г. Ето и пълният текст на писмото, с което клубовете се основават на чл. 22/2 от Устава на БФАС:

До
УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ
ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

На...

Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат

Вторник, 02 Януари 2018 | София, RallyXpress
Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат

МАЛКО ПРЕДИ Коледните празници в YouTube се появи поредната телевизионна платформа, носеща името Pitlane.TV. За разлика от всички останали, които Гуугъл би ви показал, тази си е наша, чисто българска, автентично бургаска и е продукт на екипа на Радко Петров и водещият уебдизайнер Мирослав Терзиев.

Pitlane.TV ще бъде продуцирана единствено в YouTube и ще е насочена единствено към националния автомобилен спорт.

Честно казано появата на платформата не е никаква изненада. По-вероятно е, че изненадващо хората около АСК Вромос се забавиха толкова дълго време.

Защото и възможностите им, а да не говорим за...

Раликрос BG влиза в историята като дисциплина със свой сайт

Събота, 30 Декември 2017 | София, RallyXpress
Раликрос BG влиза в историята като дисциплина със свой сайт

ПОДОБНО НА световните тенденции, които в момента показват рели-кросът като най-гледана и динамично развиващата се автомобилна дисциплина, българският му вариант влезе в историята на националния спорт с първия специализиран електронен портал.

Това е единственият от българските автомобилни шампионати, които създадоха своя електронен вестник и информационен център за състезанията на кросаджиите.

Автор на сайта е Васил Кубадинов („Направих го съвсем сам!“, на снимката горе), който е добре известен не само като един от самоотвержено отдадените на дисциплината администратори, но и като...

Управата на БФАС временно спира правата на Сашо Ковачев

Петък, 15 Декември 2017 | София, RallyXpress
Управата на БФАС временно спира правата на Сашо Ковачев

ОТ ДВА ДНИ, ПО PЕШЕНИЕ на управата на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) правата на заместника на председателят Владимир Илиев Александър Ковачев са спрени до изслушването му от Управителния съвет на сдружението. Това става ясно от Протокол 10 на последното по дата събиране на съвета от 12 декември, вторник.

Също временното, заедно със снемане на правата му като заместник, Ковачев остава без права като длъжностно лице и като представител на националната спортна власт във ФИА.

Решението е било взето с 4 гласа „за”, 2  против и 0  въздържал се.

Протоколът от това решение виж ТУК.

В...

Повече от 256 награди раздава БФАС тази събота в Интерпред

Четвъртък, 14 Декември 2017 | София, RallyXpress
Повече от 256 награди раздава БФАС тази събота в Интерпред

ТОЧНО 256 КУПИ за победителите в генералните класирания на отделните шампионати и техните подгласници, както и за първенците в отделните класове на всички автомобилни дисциплини ще раздаде Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) тази събота в зала София на Световен търговски Интерпред (на снимката). Това е традиционната гала на шампионите, която за трета поредна година се провежда на трето различно място – през 2015 г. във фоайето на България МОЛ, а точно преди година – във централната част на Националния исторически музей под Бояна.

Като се има предвид, че освен заслужилите си...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев