• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Национални

Катето Стратиева в старт №98, ще гони ли кръглата стотица?

Сряда, 15 Август 2018 | София, RallyXpress
Катето Стратиева в старт №98, ще гони ли кръглата стотица?

БЪЛГАРСКИЯТ екипаж на Астра Рейсинг Екатерина Стратиева/Георги Аврамов (на снимката) ще се пуснат идният уикенд в най-трудното от програмата на европейския шампионат състезание – Барум Рали Злин. „Преди десет години си пожелах да направя 10 участия в това състезание и да напиша една малка история на жена в един много мъжки спорт“, каза днес пред столичните журналисти Катето Стратиева, за която чешката авантюра е не само с десетилетна история, но и отбелязва нейното 98 участие в ралитата въобще.

Плановете на Стратиева обаче претърпяха значителна промяна миналия месец преди рали Сливен,...

За Попов/Башкехайов предстои най-тежкият старт в Опел Къп

Понеделник, 13 Август 2018 | София, RallyXpress
За Попов/Башкехайов предстои най-тежкият старт в Опел Къп

ВЧЕРА ЗА ГЕРМАНИЯ заминаха двамата състезатели на Ясен Попов Рейсинг (JPR) Даниел Попов/Ангел Башкехайов (на снимката), за които предстои четвъртото поредно изпитание в сериите на ADAC Опел Рали Къп – Рали Германия.

Днес екипажът бе последван и от останалата част на екипа, за който участието в германския старт от световния шампионат (там опелите са придружаваща част от програмата) ще е не само най-тежкото, но и най-дългото състезание в германската програма на екипажа и Ясен Попов Рейсинг.

Както вече беше писано в началото на сезона, в надпреварата на Опел Рали Къп ADAC Рали Германия реално са две...

Коце Щерев и Ани Папазова са екипажът за цял един живот

Четвъртък, 09 Август 2018 | София, RallyXpress
Коце Щерев и Ани Папазова са екипажът за цял един живот

ЕФКО Рейсинг Тим и неговият спортен шеф Стефан Драганов са спокойни – пловдивският ас Костадин Щерев (Шпльоки) е със стопроцентов гарантиран навигатор от вчера насам.

Без каквато и да е случайност, от вчера, 8. 8. 2018, партньор на Шпльоки ще е Ани Папазова, навигаторът с който Коцето пречели от раз спечели шампионата на България по рали спринт през 2016 г.

Вчера двамата вдигнаха тежка сватба във Виенския павилион на Панаирното градче, на която пилотът официално предаде своето сърце в ръцете на ослепителната Ани, за да са тандем не само спорта, но и в живота.

Сакралната дата за церемонията бе...

Колко голямата е помощта на по-малките сподвижници?

Четвъртък, 02 Август 2018 | София, RallyXpress
Колко голямата е помощта на по-малките сподвижници?

ТАЗИ ГОДИНА стартова арка на рали Монбат Рали Сливен беше не само най-добре направената от домакините (сложи в малкото си джобче дори и някои от световния шампионат), но и логата на другите, освен основния спонсор, бяха повече от обичайното за сливенчани. Това прави впечатление на онези, които гледат и виждат.

Защото Монбат вдигна имиджа на сливенския кръг, но гаранциите за успеха са и в голямата помощ на по-малките спомоществователи.

Не случайно измежду тях избрахме логото на Тарос Трейд. Не само заради това, че пловдивската фирма на братята Ташо и Стефан Ташеви, както се казва, е „вътре в...

Френски екипаж триумфира в Еко Рали България 2018

Понеделник, 30 Юли 2018 | София, Прессъобщение на ралито
Френски екипаж триумфира в Еко Рали България 2018

ЕКИПАЖЪТ ОТ ФРАНЦИЯ Дидие Малга/Ан Бонел (Рено Зои) победи в Еко Рали България 2018. Французите се справиха най-добре с етапите от София до Вършец и обратно, в кръга от Световната купа на Международната автомобилна федерация (ФИА). Малга/Бонел оглавиха класирането за в надпреварата за електромобили, като още в първия състезателен ден двамата задържаха аванса си до самия финала на българския кръг. Второто място е за испанците Хавиер Молто/Лорен Серано (БМВ i3), а подиума допълниха Калин Дедиков/Георги Павлов, също с електромобил на баварската компания.

Тимът Ре Спорт на Дедиков/Павлов грабна и...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев