• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Национални

Влъчков прави феноменален дебют в евросериите на GT4

Понеделник, 17 Юли 2017 | София, RallyXpress
 Влъчков прави феноменален дебют в евросериите на GT4

ШАМПИОНЪТ на България в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката), записа в края на този уикенд феноменално класиране при дебюта си в европейските серии на GT4.

Във второто от двете състезания на Словакия Ринг тийнейджърът, който в края на 2016 г. се разписа като най-младия шампион в историята на пистовите състезания у нас, стъпи на второто място на подиума.

Малко по-късно обаче, след декласирането на Роми Далантония (Масерати Гранд Туризмо), българинът се оказа на върха, постигайки неразписван в България случай, в който абсолютен дебютант печели още от първото си участие в старт със съвършено...

Иван Влъчков взима първата си истинска квалификация GT4

Събота, 15 Юли 2017 | Братислава, RallyXpress
Иван Влъчков взима първата си истинска квалификация GT4

18-ГОДИШНИЯТ български пилот на София Кар Моторспорт Иван Влъчков (на снимката, Син Кар R1 GT4) днес записа най-значимият си успех като пистов състезател, печелейки първата от двете квалификации на пистата Словакия Ринг. Ванката, който кара с №7 завърши на първо място от всички 11 аматьори в потока и е на 14-а позиция от всички стартирали в тази сесия. Времето за тийнейджъра за един тур от 5922 м. е 2:13.017 мин., а първият след него – Костнер, е с изоставане от повече от половин секунда – 0.657.

Това може да се оцени като особено впечатляващо постижение за Влъчков, като се има предвид, че първата си...

Сливенските №1 в бранша брендват колата на лидерите

Петък, 14 Юли 2017 | Сливен, RallyXpress
Сливенските №1 в бранша брендват колата на лидерите

ПРЕДИ ЧАС сливенският лидер в графичния дизайн – фирмата Витал, завърши работата по брендирането на автомобила на екипажа на Марина Моторспорт Тихомир Стратиев/Добрин Борисов. „Трябваше да е готова още преди рали България, но както е известно, за едно състезание винаги не достига един ден, за да бъдат направени нещата перфектно“, обясни причината във Варна тяхното Пежо 208 R2 да е в преобладаваща бял цвят. Сега мечтаната от всеки български пилот кола е с познатите от години ярко червено елементи, както и със задължителното лого на Марина Моторспорт.

„Преди България имахме проект на скин,...

Социална инициатива на НИС Петрол за безопасно шофиране

Петък, 07 Юли 2017 | София, Ол Чанълс PR
Социална инициатива на НИС Петрол за безопасно шофиране

НИС ПЕТРОЛ ЕООД, развиваща верига бензиностанции Газпром, даде старт на новата си социална инициатива, насочена към по-голямата информираност относно опасностите по пътя. Кампанията „Струва ли си?“ цели да покаже на шофьорите защо е важно да спазваме законите и какви са последствията, когато подхождаме с пренебрежение към тях. Официални партньори на кампанията са Пътна полиция и Българската асоциация на параолимпийците, които в рамките на кампанията ще представят случаите, с които са се сблъсквали.

Заедно, те ще се опитат да образоват шофьорите за опасностите, които ги грозят,...

Днес Петър Ценков стартира по Пътят на коприната 2017 г.

Петък, 07 Юли 2017 | София, Сибо Медия
Днес Петър Ценков стартира по Пътят на коприната 2017 г.

НАЙ-ОПИТНИЯТ български рали-рейд състезател Петър Ценков (на снимката), отново застава на старта на изключително тежкият международния оф-роуд маратон - Пътят на коприната (Silk Way Rally). Надпреварата, в която участие ще вземат някои от най-големите имена в световния спорт, стартира днес от Москва и ще продължи до 22 юли на териториите на Русия, Казахстан и Китай. Това ще е четвъртото участие на българския пилот в Пътят на коприната, като в актива си Петър има записано и влизане в топ 10 през 2013 година.

Тази година Петър Ценков отново залага на автомобила си Опел Антара RR, но ще разчита на нов навигатор...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  »