• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Национални

4 шампионски претенции към президента на БФАС Вл. Илиев

Сряда, 03 Октомври 2018 | София, RallyXpress
4 шампионски претенции към президента на БФАС Вл. Илиев

МНОГО ПРОБЛЕМИ се натрупаха и до този момент – нищо в положителна посока от това, на което обръщаме внимание обръщаме внимание непрекъснато – а именно едноличното ръководство на Владимир Илиев и защитаването на частните интереси на Александър Ковачев. Както се казва – ножът е опрял в кокала“.

С тези увод водещата днешната пресконференция в Пресклуб България Юлия Илиев на тримата шампиони – екипажът Тихомир Стратиев/Добрин Борисов (Марина Моторспорт) и двукратният шампион на писта Пламен Камбуров (Автотранс).

Централната тема на срещата на тримата национални първенци със столичните...

Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

Вторник, 02 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

ДНЕС В СОЦИАЛНАТА мрежа фейсбук Крум Дончев (на снимката) отправи своето второ предизвикателство към вечния си съперник в спорта Димитър Илиев.

Двамата от години са окачили шлемовете на пирона, предавайки за разискване, коментари и нескрити въздишки от феновете по темата за „златното време, когато Митко и Крум караха…“.

На фона на случващите се около рали България бакии и опитите да се съхрани имиджа на иконата на ралитата у нас, предизвикателството на Крум първоначално напомня на продължение на култовия филм на Стивън Спилбърг Спасяването на редник Райън 2.0.

Толкова удобно и така...

Управата на Калоян Станчев с точни цели в първо заседание

Сряда, 26 Септември 2018 | София, RallyXpress
Управата на Калоян Станчев с точни цели в първо заседание

ДНЕС НА ПОЩАТА на сайта на RallyXpress се получи мейл от избраният на 21 април 2018 г. и чакащ съдебна регистрация нов председател на УС на БФАС Калоян Станчев (на снимката). Файлът съдържа както отворено писмо, което новият председател и УС са изпратили до клубовете в страната, така и протокола от първото събиране на седмината членове на съвета и точните цели, които са били обсъждани и са записани черно на бяло. Сайтът с новините в българския автомобилен спорт потърси Калоян Станчев за коментар.

Ето какво заяви той:

„През последните два месеца, обикаляйки клубовете в страната, получих няколко доста...

Близо 300 наши фенове гледат Турция-Мармарис на живо

Сряда, 12 Септември 2018 | от Вальо Колев, Мармарис, Турция
Близо 300 наши фенове гледат Турция-Мармарис на живо

ТРИСТА ИЛИ ПОВЕЧЕ ще бъдат българските фонове на световното първенство и ралитата, които този уикенд край Мармарис ще могат да проследят на живо турския кръг от световните серии. Първи от нашите още вчера пристигна част от шуменската група (очаква тя да е поне 30 човека) Живко Николов, Здравко и Живака Жечев, Павлин Мичев-Багера и Петър Илиев. Десант с осем автомобила направиха и сливналии, но засега най-голяма е тумбата на пловдивчани, която е над 50 човека. Но това са само хората, които са ясно свързани с организирането на състезанията у дома.

Основните групи от туристи пристигат за Рали...

Sin Car показа в НДК първия български електромобил

Сряда, 05 Септември 2018 | София, RallyXpress
Sin Car показа в НДК първия български електромобил

БАЗИРАНАТА В РУСЕ родна компания за суперавтомобили Sin Cars представи шосейната версия на първия български електрически автомобил. Казано най-общо, Sin S1 стана зелена и екологично чиста. В хода на презентацията в Зала 6 на НДК, създадената успешно и вещо водена от Росен Даскалов фирма поднесе като изненада на отбраното автомобилно общество и първия наш състезателен автомобил SIN R1 GT4, станал широко популярен на европейските писти с успехите на двата си пилоти Иван Влъчков и Константин Маршавелов.

Бонус за пристващите в НДК беше и концептуалната разработка за многофункционален и компактен...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев