• ...ЗАВЪРШЕНИ СА РЕМОНТИТЕ ПО ТРАСЕТО НА ХАСКОВСКАТА ПИСТА - ДУПКИТЕ СА ФРИЗИРАНИ И ЗАПЪЛНЕНИ С АСФАЛТ...

     

  • ...БЪЛГАРСКИЯТ ЕКИПАЖ ДАНИЕЛ ПОПОВ/АНГЕЛ БАШКЕХАЙОВ СТАРТИРАТ ТОЗИ ПЕТЪК В ПЪРВОТО ОТ ПЕТТЕ СИ РАЛИТА ЗА ADAC ОПЕЛ РАЛИ КЪП...

  • ...МИРО АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ С ДЕБЮТНА ПОБЕДА В РАЛИСПРИНТА И В ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ С R5...

Национални

Последно! ФБ и домакините: БЕЗ РАЛИ СПРИНТ В САМОКОВ

Понеделник, 05 Февруари 2018 | София, RallyXpress
Последно! ФБ и домакините: БЕЗ РАЛИ СПРИНТ В САМОКОВ

ОТКРИТОТО самоковско спринтово състезание се закрива и причината за това е малкия брой на заявените участници. „Имам само 6 заявки, а тук е топло… Няма смисъл да рискуваме… и не си заслужават половинчатите работи… А и това, че са малко заявките и няма сняг кара тези, които са се заявили да откажат състезанието“, каза преди минути за RallyXpress Чавдар Здравков, който е организатор на първото състезание от сезона, потвърждавайки по този начин появилата се във фейсбук информация от общината в Самоков.

Публикацията в социалната мрежа се появи само 12 мин, след последната публикация на сайта с...

Свикват общо събрание, за дата и час умуват в четвъртък

Сряда, 31 Януари 2018 | София, RallyXpress
Свикват общо събрание, за дата и час умуват в четвъртък

УТРЕ В ОФИСА на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) управата на спорта ще се събере за трети пореден път през последните 13 дни. Този път въпросът, който ще се обсъжда и трябва евентуално да получи своето решение не дали и при какъв дневен ред, а на коя дата и в колко часа да бъде направена сбирката на клубовете.

Това ще бъде възможно утре, след като на 19 януари бурното и – от приличие да го наречем високогласно - събиране на УС приключи, без да има дори и идея за диалог между двата лагера в разделена управата по повод дневен ред, процедури, както и мотиви за свикването на автомобилния...

Варненският клуб Флат-аут отпразнува първи рожден ден

Вторник, 23 Януари 2018 | Варна, Флат-аут прес-релийз
Варненският клуб Флат-аут отпразнува първи рожден ден

С изискано тържество за отбора, близки, приятели и партньори, варненският автомобилен спортен клуб Флат-аут отбеляза една година от основаването си в края на седмицата. В заведение, буквално над морските вълни, най-младият пилот на клуба  - Ясен Обретенов, презентира отбора. Гостите на събитието – председателят на постоянната комисия за Младежки дейности и спорт към община Варна – г-н Мартин Байчев, директорът на Дирекция Спорт към Община Варна – г-н Кристиан Димитров, членовете на УС на БФАС – господата Слави Славов и Христо Стоилов.

Съмишленици, спонсори и близки, се запознаха с идеята за...

Влъчков: четири респектиращи постижения само за един сезон

Понеделник, 15 Януари 2018 | София, RallyXpress
Влъчков: четири респектиращи постижения само за един сезон

ДРУКРАТНИЯТ шампион на България с пистовите състезания на Серия Туринг и клас НС3 Иван Влъчков (на снимката) стана притежател на четири респектиращи постижения само в рамките на две първенства от календара на БФАС. Миналата година хлапето набързо завърши дебютният си сезон с двете титли  - 7 старта, 7 полпозишъна и 11 победи (системата до 2016 г. предвиждаше два старта на кръг), допълвайки ги през 2017 г. с 5+5 пола и победи. Ако изключим възрастта, на която Ванката се окичи с титлите, назад във времето може и да се намери български пилот, който има такова постижение.

Няма да обсъждаме неговия принос към...

Рали-кросът загуби голямото сърце на Александър Атанасов

Понеделник, 08 Януари 2018 | Монтана, RallyXpress
Рали-кросът загуби голямото сърце на Александър Атанасов

БЪЛГАРСКИЯТ автомобилен спорт и две от неговите най-атрактивни дисциплини – рали- и авто-кросът днес загубиха голямото сърце на Сандо Благия – Александър Атанасов (на снимката), председателят на Автомобилния и мото-клуб Старт-Н (Криводол). Сандо се оказа поразен от тежък инсулт преди Коледните празници и въпреки огромната му борбеност, въпреки невероятния дух на този човек, който дух не го предаде, тялото не пожела да се справи с болестта.

„Не просто е загуба, а е огромна загуба за спорта“, каза за RallyXpress председателят на комисията по рали-крос Румен Манолов.

Макар прякорът му да беше Благия,...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев