• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Национални

Френски екипаж триумфира в Еко Рали България 2018

Понеделник, 30 Юли 2018 | София, Прессъобщение на ралито
Френски екипаж триумфира в Еко Рали България 2018

ЕКИПАЖЪТ ОТ ФРАНЦИЯ Дидие Малга/Ан Бонел (Рено Зои) победи в Еко Рали България 2018. Французите се справиха най-добре с етапите от София до Вършец и обратно, в кръга от Световната купа на Международната автомобилна федерация (ФИА). Малга/Бонел оглавиха класирането за в надпреварата за електромобили, като още в първия състезателен ден двамата задържаха аванса си до самия финала на българския кръг. Второто място е за испанците Хавиер Молто/Лорен Серано (БМВ i3), а подиума допълниха Калин Дедиков/Георги Павлов, също с електромобил на баварската компания.

Тимът Ре Спорт на Дедиков/Павлов грабна и...

Дани Попов: Имам сериозните съмнения, че Адам-а не върви

Неделя, 29 Юли 2018 | Айзенах, RallyXpress
Дани Попов: Имам сериозните съмнения, че Адам-а не върви

МАКАР ДА СТИГНА до финала на 58-ото рали Вартбург, пилотът на Ясен Попов Рейсинг (JPR) – Даниел Попов (на снимката) смята, че съмненията му за това, че „колата не върви“ са достатъчно основателни. При това тази несигурност в автомобила се е проявила за първи път след досегашните две участия в ADAC Опел Рали Къп. „Не съм сигурен, дали това не стана, след като изпратихме кутията, по изричното настояване и за сметка Садеф за преглед, но колата не върви както трябва“, задава си въпрос пилота на JPR.

По думите на пилота, вчерашната им езда с Ангел Башкехайов е била подчертано предпазлива, докато в днешния...

След 6 седмична пауза екипът JPR пак на терена в Германия

Събота, 28 Юли 2018 | Айзенах, RallyXpress
След 6 седмична пауза екипът JPR пак на терена в Германия

НЯМА НАЧИН да не съжалявам, че пропускам ралито в Сливен, защото това е любимото ми състезание – каза преди три дни Даниел Попов (на снимката), в чиято предварително начертана програма за Монбат Рали Сливен настъпи рязък обрат.

Така след шестседмична пауза, екипажът на Ясен Попов Рейсинг (JPR) отново е на терена в Германия, този път за старта на Вартбург рали.


Ето какво написа в социалните медии пилотът, който заедно със своя навигатор започнаха амбициозна и не лека програма в ADAC Опел Рали Къп:

Третият ни старт е рали Вартбург. Идването ни тук бе под въпрос до последния момент, но благодарение...

Еко-Рали България 2018: три дни преди старта в столицата

Вторник, 24 Юли 2018 | София, Прессъобщение на ралито
Еко-Рали България 2018: три дни преди старта в столицата

ТРИ ДНИ ПРЕДИ старта на Еко-Рали България 2018 вече са ясни почти всички подробности около кръга от Световната Е-регулаторна купа на ФИА за автомобили с електрическо задвижване. Организаторите от АСК Интерспийд и Екарс.БГ отчитат още по-сериозен интерес от страна на участници, като очакват миналогодишното постижение от 15 екологични возила на старта да бъде подобрено през този уикенд, когато за надпреварата се очакват екипажи от България, Сърбия, Франция, Испания и Италия. Именно от Апенините идва действащият Световен шампион и победител от миналогодишното издание на Еко-Рали България Валтер...

Утре керванът на JPR потегля към Айзенах, а не към Сливен

Понеделник, 23 Юли 2018 | София, RallyXpress
Утре керванът на JPR потегля към Айзенах, а не към Сливен

УТРЕ НАДВЕЧЕР керванът от автомобили на Ясен Попов Рейсинг (JPR) и екипажът Дани Попов/Ангел Башкехайов (на снимката), ще потегли от София за своя трети старт през този сезон. „Но забележете каква ирония – ние двамата с Ангел [Башкехайов], бяхме най-твърдите привърженици за юлските дати на Сливен Рали, но няма да можем да стартираме под Сините камъни“, каза за сайта Дани Попов.

И единият, и другият, по време на специалната пресконференция в Пресклуб България на 8 март застанаха категорично зад организаторите на сливенският кръг и намерението им да отстояват далече по-добрите за най-стойностното...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев