• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Национални

Близо 300 наши фенове гледат Турция-Мармарис на живо

Сряда, 12 Септември 2018 | от Вальо Колев, Мармарис, Турция
Близо 300 наши фенове гледат Турция-Мармарис на живо

ТРИСТА ИЛИ ПОВЕЧЕ ще бъдат българските фонове на световното първенство и ралитата, които този уикенд край Мармарис ще могат да проследят на живо турския кръг от световните серии. Първи от нашите още вчера пристигна част от шуменската група (очаква тя да е поне 30 човека) Живко Николов, Здравко и Живака Жечев, Павлин Мичев-Багера и Петър Илиев. Десант с осем автомобила направиха и сливналии, но засега най-голяма е тумбата на пловдивчани, която е над 50 човека. Но това са само хората, които са ясно свързани с организирането на състезанията у дома.

Основните групи от туристи пристигат за Рали...

Sin Car показа в НДК първия български електромобил

Сряда, 05 Септември 2018 | София, RallyXpress
Sin Car показа в НДК първия български електромобил

БАЗИРАНАТА В РУСЕ родна компания за суперавтомобили Sin Cars представи шосейната версия на първия български електрически автомобил. Казано най-общо, Sin S1 стана зелена и екологично чиста. В хода на презентацията в Зала 6 на НДК, създадената успешно и вещо водена от Росен Даскалов фирма поднесе като изненада на отбраното автомобилно общество и първия наш състезателен автомобил SIN R1 GT4, станал широко популярен на европейските писти с успехите на двата си пилоти Иван Влъчков и Константин Маршавелов.

Бонус за пристващите в НДК беше и концептуалната разработка за многофункционален и компактен...

Тежки травми на Петър Сивов лиши Григоров от третия старт

Петък, 31 Август 2018 | Шумен, RallyXpress
Тежки травми на Петър Сивов лиши Григоров от третия старт

СТАНАХА ИЗВЕСТНИ подробностите около въпроса, защо екипажът на вицешампионите за 2017 г. Григор Григоров и навигаторът му Петър Сивов (на снимката) не са сред заявените за участие екипажи в третото рали от шампионата – Стари столици. Това са тежките травми и периода на възстановяване за ко-пилота, след като в началото на месеца в Пловдив Сивов претърпява нелеп битов инцидент с велосипед, след което е подложен на две тежки операции на първи и втори прешлен и на скалпа в УМБАЛ Свети Георги, продължили повече от 6 часа.

По този повод Григор Григоров помести специално изявление в социалните мрежи, в...

Данчо Атанасов: Никога досега не съм „давал“ Стари столици

Сряда, 29 Август 2018 | Варна, RallyXpress
Данчо Атанасов: Никога досега не съм „давал“ Стари столици

EКИПИТЪ НА варненския клуб АРТ Рейсинг Тим Йордан Атанасов/Янаки Янакиев (на снимката) тръгват за шуменския старт от първенството с ясното намерение, че в рали Стари столици тази събота и неделя двамата ще се борят за първото място в генералното класиране. „Ясно е, че ще е трудно, преди я нямаше R5 [на Миро Ангелов], но ще се борим, за победата – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Данчо Атанасов, победителят в Шумен опреди две години. – Готови сме, чакаме с нетърпение да започне състезанието.“

През 2016 г. Данчо Атанасов (негов партньор тогава беше Ангел Башкехайов) взе първата...

31 екипажа за Стари столици, без вицешампионът за 2017?

Вторник, 28 Август 2018 | Шумен, RallyXpress
31 екипажа за Стари столици, без вицешампионът за 2017?

НА ОФИЦИАЛНАТА страница на шуменското рали е списъкът със заявки на участниците в третото от шестте ралита в националния шампионат за 2018 г. – Стари столици. Този уикенд шуменската надпревара отбелязва своят 49-а годишнина. Тази надпревара е не само което е най-старата в цялата история на спорта у нас, но и състезанието никога не е сменяло своето име, а от първото до сегашното си издание, колкото и трудни да са били годините, няма пропуснат сезон в поредицата на националните шампионати по рали.

Това, което обаче прави впечатление, че списъкът със заявките е без името на миналогодишният...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев