• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Национални

Бъдещ Ай-Ти от Сливен смени подреждането на най-младите

Вторник, 05 Юни 2018 | Сливен, RallyXpress
Бъдещ Ай-Ти от Сливен смени подреждането на най-младите

ДЕСЕТОКЛАСНИКЪТ по информатика в сливенската Природо-математическа гимназия Добри Чинтулов Христо Вълчев (на снимката) днес пренареди челото на статистиката за най-младите пилоти, стартирали в четирите класически първенства на страната. „Първия си старт направих две седмици преди да навърша 17-години“, уточнява младия пилот на сливенския клуб Скорпион. „Мемориал Валери Великов беше първия ми старт, но така и никой не ме „отрази“, мина незабелязано“, с доза разочарование каза за RallyXpress средношколникът.

Така със своите 16 години, 11 месеца и 17 дни на старта в Шумен той влиза в Топ-6 на десетте...

Двойният шампион и екипа в Хасково европейски пременени

Четвъртък, 31 Май 2018 | Хасково, RallyXpress
Двойният шампион и екипа в Хасково европейски пременени

ОТБОРЪТ на Дамасцена-Алба, под чийто флаг се състезава тази година двукратният шампион в Серия Туринг Иван Влъчков (Хонда Сивик, НС3), ще се появи на трасето на пътния възел Орфей в събота сутринта по европейски пременен. „Днес дори ще получа и надуваемата арка, която ще монтираме пред бокса на Иван – каза за RallyXpress бащата и личен мениджър на 19-годишния пилот Стамен Влъчков (на снимката). Промяната обаче не се отнася единствено до арката, която ще маркира и българската територия в европейските серии на GT-4, в които Иван Кара вече втори сезон.

Видяното на общо петте старта от пистовия шампионат на...

След емоционален пост във ФБ Хаос-а с нов клуб и автомобил

Сряда, 30 Май 2018 | София, RallyXpress
След емоционален пост във ФБ Хаос-а с нов клуб и автомобил

СЪС СИЛЕН и много емоционален пост на Косю Йорданов (на снимката) в социалната мрежа фейсбук вчера вечерта стана причина в рамките на по-малко от 24 часа пилотът едновременно да смени клубната си принадлежност, автомобила и вместо под новия си клубен флаг да стартира за първи път идният уикенд в планинско Българка над Сливен, да направи дебют за новия си отбор още в съботните квалификации на писта Хасково на пътния възел Орфей. Както е известно, пилотът имаше проблеми с Меган-а в Шумен и в планинските се появи едва в Благоевград.

На снимка от екрана, поместена по-долу, може да прочетете...

Шеметен старт в Порше Спорт Къп 2018 за Жоро Дончев

Вторник, 22 Май 2018 | София, прес-служба Георги Дончев
Шеметен старт в Порше Спорт Къп 2018 за Жоро Дончев

СЪСТЕЗАТЕЛНИЯТ сезон 2018 в кампанията Порше Спорт Къп Ендурънс и Порше Супер Спорт Къп в Германия започна лудо за българския пилот Георги Дончев (на снимката). В рамките на по-малко от 24 часа екипът Шутц Motorsport (Овърдрайв рейсинг) мина през представяне на новия автомобил, лека катастрофа, 26 изпреварени съперника, проливен дъжд, почетно второ място, първо място и едно дисциплинарно наказание. В съботния следобед на немската писта Хокенхайм активният сезон за Дончев в немската кампания започна с... удар в стената.

В квалификациите за място в първата серия на Порше Супер Спорт Къп, на метри от...

Кристиян, заралийското хлапе скача в пистовото първенство

Понеделник, 07 Май 2018 | Стара Загора, RallyXpress
Кристиян, заралийското хлапе скача в пистовото първенство

16-ГОДИШНИЯТ старозагорски пилот на ЕФКО Рейсинг Тим Кристиян Христов (на снимката), от тази събота ще стане третото поредно картинг попълнение в рамките на три години (след Влъчков и Будев), което ще директно ще подсили шампионата на затворен маршрут на България с млади, амбициозни и не по-малко бързи пилоти. Заралийчето, което е десетокласник по бизнес-администрация в търговската гимназия в града Княз Симеон Търновски, ще се появи за първи път на пистата в Бургас за квалификациите в серия Спорт.

С тези два квалификационни старта тази събота, край морето започва първенството на страната на...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев