• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Национални

Над 200 души на зрелищната предпремиера на Райд Хард

Четвъртък, 20 Декември 2018 | София, Прес-служба Григоров PТ
  • обновена
Над 200 души на зрелищната предпремиера на Райд Хард

СТУДЪТ И ЛОШОТО време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в Електроцентралата на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата Райд Хард.

В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Форд Мустанг и показва завидни шофьорски умения. 

Повече от 200 човека имаха възможността първи да видят този уникален за България филмов проект. Сред тях бяха журналисти, приятели и партньорите по проекта. 

„Беше предизвикателство за мен и за пилотите, беше изключително опасно, но имаше много интересни моменти – някои от...

За една минута да замълчим и да се сетим за бате Жоро…

Четвъртък, 29 Ноември 2018 | София, RallyXpress
За една минута да замълчим и да се сетим за бате Жоро…

ТОНЧО ПРЕДИ четири години, на 1 декември 2014 г., най-дългогодишният президент на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) Георги Янакиев загуби най-важната си битка. Той не успя да се пребори с коварната болест и два спорта – мотоциклетният и автомобилният, останаха без най-значимата и емблематична личност, която в продължение на близо 5 десетилетия бе в основата на големите български бензинови победи. Но още три години по-рано, специално автомобилния спорт, вече не беше същият, след като Жоро направи стъпка в страни от управлението, начело на което беше не пълни 32 години.

Днес е често...

На Дървото: студ-мъгла-скреж Два сезона сменят екипажите

Петък, 16 Ноември 2018 | Сливен, RallyXpress
На Дървото: студ-мъгла-скреж Два сезона сменят екипажите

ТЪКМО ДВА СЕЗОНА ще сменят днес и утре по време на опознаването 39-те екипажа, които ще започнат подготовката си за финалния рали спринт от шампионата на България. В Сливен си е късна есен, допълнена от характерният силен местен студовей, като температурите са с градус-два по-ниски от тези, показани на сайта www.sinoptik.bg. Качвайки се по трасето на Българка ситуацията продължава да е ноемврийска, но в началото на Карандила и на Дървото си е ранна зима: сухо, после влажно, след това заскрежено.

Колкото до митичната автомобилна точка – там мъглата днес в 10:33 ч. е била млечна.

Това показват двете снимки,...

Манолов, Господинова влизат, да се готвят Христов и Игнатов

Вторник, 13 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Манолов, Господинова влизат, да се готвят Христов и Игнатов

КАКТО СА ТРЪГНАЛИ нещата със задълбаващата се криза при навигаторите (виж коментара  ТУК), най-късно до средата на идните две първенства по рали и рали спринт, поне на още двама ветерани ще се наложи да свалят килограми, за да влязат в спортните си гащеризони. Междувременно, след като във Вида върналият се в спорта шампион в RС5 за 2015 г. Влади Сиврийски имаше за гост-навигатор Светлан Радев, сега дупнишкият пилот подкара седмината си партньори в обратен на реда от преди три години.

В Сливен тази събота и неделя до него садя Румен Манолов-Вуйчето (на снимката), благодарение на чиито знания рали...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев