• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Национални

ЕКО Рали България 2018 с нов маршрут и предизвикателства

Петък, 22 Юни 2018 | София, Съобщение за медиите
ЕКО Рали България 2018 с нов маршрут и предизвикателства

От 27 до 29 юли ще се проведе ЕКО Рали България 2018 – кръг от Е-световния шампионат за Е- Регулаторна купа на FIA за нови енергии и задвижвания. В надпреварата, която ще стартира с пищна церемония в центъра на София, право на участие имат електромобили, коли с горивни клетки и задвижвани от електричество автомобили, разполагащи с ДВГ, който не е механично свързан към колелата (рейндж екстендър). През 2017 г. в Еко Рали България участие взеха 15 електромобила на водещите автомобилни производители.

Тогава победата отиде у действащия световен шампион Валтер Кофлер (Ит, Тесла Модел S), сега италианецът е...

Пламен Кралев 3-и в Мизано, ще преоценява за участията си

Понеделник, 18 Юни 2018 | София, Прес-служба Пламен Кралев
Пламен Кралев 3-и в Мизано, ще преоценява за участията си

БЪЛГАРСКИЯТ състезател Пламен Кралев и отборът му Краф Рейсинг записаха трето място в първия старт от трети кръг на италианския национален шампионат за туристически автомобили, който се проведе на италианската писта Мизано този уикенд. В надпреварата се включиха рекорден брой състезатели от Италия и Европа – 31 автомобила. Пламен стартира от шеста позиция и още на старта изпревари двама пилоти. В следващите обиколки той успя да задържи четвъртото място, откъсвайки се на повече от 2 сек от един от претендентите за титлата Ерик Скалвини (Хюндай).

След грешка на движещия се на 3-а позиция пилот,...

Деветима правят своя дебют в съботните сесии на писта Русе

Петък, 15 Юни 2018 | Русе, RallyXpress
Деветима правят своя дебют в съботните сесии на писта Русе

ОСЕМТЕ ПИЛОТИ на пловдивската Рейсинг академия Енеос Къп, както и пазарджиклията Камен Василев (на снимката, Стайков Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9) ще направят своя дебют на русенското трасе по време на съботните квалификации за третия старт от шампионата на България на затворен маршрут този уикенд. И деветимата, повече и ли по-малко имат представа от трасето и неговата конфигурация, но по-скоро това е виртуално познаване на пистата от гледаните десетки пъти он-борд записи от миналата година.

„Аз обаче познавам пистата, защото съм я минавал с автомобил – обяснява за сайта с новините в...

Свалиха покривалото от „Ер-5“ на Миро Ангелов/Еди Сивов

Четвъртък, 14 Юни 2018 | София, Мегапорт Рейсинг
Свалиха покривалото от „Ер-5“ на Миро Ангелов/Еди Сивов

СПОРЕН КЛУБ Мегапорт Рейсинг и Еуратек официално свалиха покривалото от новия състезателен автомобил на екипа – Шкода Фабия R5, по време на специална церемония в шоурума на вносителя в София, на която присъстваха медии и представители на моторния спорт у нас.

Тандемът Мирослав Ангелов и Недялко Сивов вече записа една победа с него по време на рали спринт Дряново, използван от отбора за тренировка преди началото на сезон 2018 в националния рали шампионат, който стартира с рали Твърдица на 7 и 8 юли.

„Изключително много съм доволен, че успяхме да се сдобием с толкова успешен рали автомобил като...

Бай Иван Дончев пак ще сбира "стари автомобилни муцуни"

Четвъртък, 07 Юни 2018 | Сливен, RallyXpress
Бай Иван Дончев пак ще сбира

ОТКОЛЕШНАТА идея, подхваната от пловдивската рали-легенда Георги Гераджиев-баща и успешно удържана тази зима в хотел Александрина в с. Кипилово, недалеч от скоростната Стара река от сливенския му съперник – Иван Дончев (на снимката), тази събота ще бъде премиерата на втората (трета с предпремиерата) серия. В нея „старите автомобилни муцуни“ ще се срещнат в Сливен. За разлика от филмите, в които „мястото на срещата не се променя“, сега Бай Иван е определил за митинга хотел Свети Никола и неговия ресторант, в събота, 19:30 ч.

И там ще бъде направено поредното преброяване на тези от България, за...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев