• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Национални

Владимиров: Лошо е да имаш завой и да нямаш… волан!

Събота, 13 Октомври 2018 | Албена, RallyXpress
Владимиров: Лошо е да имаш завой и да нямаш… волан!

ТОЗИ ПЪТ не е моя грешка!“, обяви за сайта пилотът на Иномоушън Рейсинг Тим Станислав Владимиров (на снимката). Той и навигаторът му Чавдар Събев приключиха участието си в рали България, изпадайки вляво от трасето на Козичино.

„Много съжалявам, че отпаднахме, категорично не сме се юркали, дори мислих [тук], да дадем газ, а и на следващите отсечки…“ Фортуна обаче се разпореди друго за екипажа, чийто автомобил може дълго-дълго да разказва историята си.

Заради скъсания реглаж на накрайника двамата се оказват в храсталаците.

„В началото помислих, че сме спукали гума, но на завоя имаше хора, които...

В петък вечер почва голямото возене в българското рали

Понеделник, 08 Октомври 2018 |
  •  
В петък вечер почва голямото возене в българското рали

С ПРЕЛИВАЩ ОТ САНТИМЕНТИ към бляскавата си слава от 80-те и 90-те години, третият от подновените морски стартове на рали България започва в петък първо на пирса на Порт Варна (16:30), а два и половина часа след това и с фактическия старт възстановената след повече от две декади скоростна отсечка Албена.

За разлика от онова, което все още се помни, сега двата тура на курортните алеи ще са на фарове и най-малкото с това ще потвърдят, че нищо вече не е както преди и само спомените са еднакви.

Със старта на финала на националното първенство във Варна обаче от Север на Юг започва най-дългата и скъпа возия...

4 шампионски претенции към президента на БФАС Вл. Илиев

Сряда, 03 Октомври 2018 | София, RallyXpress
4 шампионски претенции към президента на БФАС Вл. Илиев

МНОГО ПРОБЛЕМИ се натрупаха и до този момент – нищо в положителна посока от това, на което обръщаме внимание обръщаме внимание непрекъснато – а именно едноличното ръководство на Владимир Илиев и защитаването на частните интереси на Александър Ковачев. Както се казва – ножът е опрял в кокала“.

С тези увод водещата днешната пресконференция в Пресклуб България Юлия Илиев на тримата шампиони – екипажът Тихомир Стратиев/Добрин Борисов (Марина Моторспорт) и двукратният шампион на писта Пламен Камбуров (Автотранс).

Централната тема на срещата на тримата национални първенци със столичните...

Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

Вторник, 02 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Крум Дончев хвърля втората си ръкавица, сега е за България

ДНЕС В СОЦИАЛНАТА мрежа фейсбук Крум Дончев (на снимката) отправи своето второ предизвикателство към вечния си съперник в спорта Димитър Илиев.

Двамата от години са окачили шлемовете на пирона, предавайки за разискване, коментари и нескрити въздишки от феновете по темата за „златното време, когато Митко и Крум караха…“.

На фона на случващите се около рали България бакии и опитите да се съхрани имиджа на иконата на ралитата у нас, предизвикателството на Крум първоначално напомня на продължение на култовия филм на Стивън Спилбърг Спасяването на редник Райън 2.0.

Толкова удобно и така...

Управата на Калоян Станчев с точни цели в първо заседание

Сряда, 26 Септември 2018 | София, RallyXpress
Управата на Калоян Станчев с точни цели в първо заседание

ДНЕС НА ПОЩАТА на сайта на RallyXpress се получи мейл от избраният на 21 април 2018 г. и чакащ съдебна регистрация нов председател на УС на БФАС Калоян Станчев (на снимката). Файлът съдържа както отворено писмо, което новият председател и УС са изпратили до клубовете в страната, така и протокола от първото събиране на седмината членове на съвета и точните цели, които са били обсъждани и са записани черно на бяло. Сайтът с новините в българския автомобилен спорт потърси Калоян Станчев за коментар.

Ето какво заяви той:

„През последните два месеца, обикаляйки клубовете в страната, получих няколко доста...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев