• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Национални

Първа официална гала за Шампионите’ 2018 в драга

Неделя, 17 Февруари 2019 | София, RallyXpress
Първа официална гала за Шампионите’ 2018 в драга

ЗА ПЪРВИ ПЪТ от 6 години насам дисциплината драг направи своя гала за шампионите, събирайки днес на едно място в ресторант Планет клуб всички петнадесет шампиони и техните подгласници. Заради административното разминаване с регулациите на БФАС, чийто член е тази дисциплина от 2012 г., на церемонията в Изложбения център през декември миналата година, броят на наградите беше с 45 по-малко, а в залата нямаше и един представител на драга. „Така че сега се постарахме да направим церемония, която по никакъв начин да не отстъпва от тази на федерацията – каза за сайта с новините в българския автомобилен...

Второ автомобилно дело влезе в СГС, резултатите след 30 дни

Петък, 08 Февруари 2019 | София, RallyXpress
Второ автомобилно дело влезе в СГС, резултатите след 30 дни

ВТОРО ПОРЕДНО автомобилно дело, касаещо Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС), „стартира“ днес в Съдебна палата на София, водено от Светослав Василев. Това е Дело №854/2018 г. VI – 7 състав, до което се стигна след жалбите на 6 автомобилни клуба, които оспорват резултатите от Общото събрание на БФАС от 21 април 2018 г.

В рамките на последните 34 месеца СГС и съдия Пламен Колев решаваше жалбата на АСК Евроком за избора на УС, начело с Владимир Илиев, от днес сутринта казус за легитимността на новоизбраната управа и нейния председател Калоян Станчев е в ръцете на съдия Василев.

По време на...

Сливен вече не е поделен на две, появи се и Алпин Рейсинг

Петък, 01 Февруари 2019 | Сливен, RallyXpress
Сливен вече не е поделен на две, появи се и Алпин Рейсинг

ОТ 14 ЯНУАРИ най-автомобилният измежду всички български градове – Сливен, престава да е територия, поделяна между двата местни гиганта – АСК Скорпион и АСК Булсим.

На терена вече има и трети играч – Алпин Рейсинг тим, сдружение, което е вписано в търговския регистър в средата на миналия месец.

От този понеделник пък, точно в най-големия вихър около статута, легитимността и делото срещу избраната управа на БФАС, сливенчани са внесли в офиса на федерацията всички документите и таксите и в клуба се надяват в скоро време да получат и националното си удостоверение за новопоявилият се клуб.

...

Край на водевила! От днес БФАС без правата си през ФИА

Петък, 18 Януари 2019 | София, RallyXpress
Край на водевила! От днес БФАС без правата си през ФИА

ОТ СРЯДА, 16 ЯНУАРИ, Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) е без права да упражнява спортната власт, да извършва планиране, организиране и провеждане на състезанията на територията на България.

Двамата председатели на БФАС – бившият Владимир Илиев и избраният законно през април 2018 г. Калоян Станчев, са уведомени със специално писмо от днес,18 януари 2019 г.

:: Виж по-долу писмото, с което новоизбраният председател на БФАС Калоян Станчев и действащият във времето от последното Общо събрание председател на управата Владимир Илиев са уведоммни за решенето на националния ANS.

Така че...

Серия 5. Фактор-Радко Петров: Проблемите да си домакин

Четвъртък, 17 Януари 2019 | Сливен, RallyXpress
Серия 5. Фактор-Радко Петров: Проблемите да си домакин

КАТО ВСЕКИ творчески дует, тандемът на Фактор Радко Петров и Миро Терзиев на бургаското тв-предаване (Терзиев – сценарист, оператор, монтажист, музикално оформление, разпространение и „късане на билетите“) страдат от един единствен проблем: идеи много, време -малко.

Така че разбирайки това, може да си обясним, защо след първата среща на ветераните през миналата зима, организирана от бай Иван Дончев, едва сега се появява Епизод 5 и то точно по време на зимната сесия на старото поколение автомобилни пилоти.

Този път събеседник на водещия Радко Петров е директорът на писта Стара Загора и бивш...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев