• ...МЕГАПОРТИТЕ МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ... И ПЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ...

  • ...СПРИНТЪТ ВЪВ ВИДИН СПРЯН ОЩЕ В ПЪРВИЯ СКОРОСТЕН ЕТАП, МИЦУБИШИТО НА ЦВЯТКОВ/БАГЕРОВА ОБХВАНАТО ОТ ПЛАМЪЦИ...

  • ...БЪЛГАРСАКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ - БЕЗ ЛИЦЕНЗ, НОВИЯТ ИЗДАДЕН НА АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ...

Национални

Автомобилната Федерация на България с официален лиценз

Петък, 19 Април 2019 | София, RallyXpress
Автомобилната Федерация на България с официален лиценз

СЪЗДАДЕНАТА и регистрираната от Камен Михайлов в края на миналата година Автомобилна федерация на България (АФБ) от днес официално притежава лиценза, издаден от Министерството на Младежта и Спорт. Това дава правото на АФБ да изпълнява, освен международната спортна дейност, така и да е оторизираната федерация, отговорна за провеждането и контрола на автомобилните надпревари на цялата територия на Република България. Това се разбира от съобщението на Пресцентъра на Министерство на Младежта и Спорта, публикувано днес на официалния портал на ведомството.

:: Оригиналното съобщение
на ММС...

Румен Манолов: Остава единствено да стартираме Вида и шампионата

Петък, 19 Април 2019 | Видин, RallyXpress
Румен Манолов: Остава единствено да стартираме Вида и шампионата

НАПЪЛНО нормално е, когато се говори за рали спринт Вида, всичко да е завършено в срок“ – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Румен Манолов (на снимката), безкомпромисният директор на спринта, изпълняващ тази роля шеста година по ред.

„Всичко е завършено, остава да се стартира Вида, а с това и шампионата за тази година. И както обикновено става тук, видинчани са създали възможно най-добрите условия, за да го има спринт и това няма начин да не прави впечатление на участващите екипажи.“

Манолов е категоричен, че отпадналите 6 екипажа са напълно в стандартите на кое и да е...

Киро Тодоров: старо Рено с нов спонсор и по-дълга програма

Вторник, 16 Април 2019 | София, RallyXpress
Киро Тодоров: старо Рено с нов спонсор и по-дълга програма

СТАРОТО Рено Клио на водения от Катето Стратиева Астра Рейсинг екипаж Кирил Тодоров и неговият навигатор Георги Аврамов ще се появят във Видин със стария автомобил, но със скина на новия си спонсор Боро и надеждата за една по-дълга рали-кампания през 2019 г. „Колата не е пипана изобщо от миналата година, но съм се заявил в RC3, защото смятаме да направим повече състезания“, обяви днес пред сайта с новините в българския автомобилен спорт пилота на тима. Боро, чието лого е върху перфектната цветова схема на Клио-то, е първият значителен спомоществовател, с който Киро Тодоров може да се похвали.

...

Хепи-енд! Твърдица е спасено, недоразуменията са изчистени

Четвъртък, 11 Април 2019 | Твърдица, RallyXpress
Хепи-енд! Твърдица е спасено, недоразуменията са изчистени

ПРОДЪЛЖИЛИТЕ около месец и половина медийни престрелки между организаторът на рали Твърдица АСК Евроком Рали Тим и общината в града, приключиха днес около обед с истински хепи-енд: състезанието е спасено, всички недоразумения са отстранени и изгладени и стартът на 15-ото издание ще бъде точно според заявката на организатора и календара на БФАС – 19/21 юли. Така се слага точка и на притесненията на пилотите и на главоболията за властта, че най-младото от състезанията в дисциплината може да има бяла страница в историята си.

:: Единствената промяна, която настъпва след финализирането на казуса е,...

„Старите пушки от ТОП-а“ с нова 24-минутна картира

Сряда, 10 Април 2019 | Шумен, RallyXpress
„Старите пушки от ТОП-а“ с нова 24-минутна картира

ЗА ЕДНАТА бройка тази година юбилейното състезание в Шумен да остане неотразено в местния ефир! Опасността от такъв прецедент реално съществуваше, след като авторитетът не само в местния спорт, но и в национален мащаб Иван Серафимов за едната бройка да остане без журналистическа акредитация. „Ама се оправихме, криво-ляво, макар и доста късно“, с доза обида заяви доайенът, който въпреки годините си можеше да бъде видян и на трасето, и в парка, и при любопитните за камерата обекти.

Можеше ли обаче тъкмо юбилеят на състезание, за което Серафимов не помни броят на направените филми и...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев