• ...ТЕЖЪК И РЯДЪК ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ ЛИШАВАТ ЛЮБЕН КАМЕНОВ ОТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ДВЕ ОТ РУМЪНСКИТЕ ТИТЛИ...

  • ...ПРЕДСТОЯТ ДВА ТРУДНИ ДНИ ОТ ПОРЕДНИЯ РУМЪНСКИ УИКЕНД ЗА ПАНАГЮРСКИЯ ПИЛОТ ЛЮБЕН КАМЕНОВ...

  • ...КОШМАРНИ 100 М ЗА ПИЛОТА ИВАН ВЛЪЧКОВ - КОЛАТА ГАСНЕ В ЗАВОЯ КОКА КОЛА, БЪЛГА,ИНЪТ ГУБИ 4 ПОЗИЦИИ И БРОНЗ ОТ НЮРБУРГИНГ...

Национални

Детето на пътя е червен светофар, означава да спреш!

Събота, 23 Септември 2017 | от Агенция Олл Чаналъс, София
Детето на пътя е червен светофар, означава да спреш!

Началото на учебната година и първият ученбен ден 15-ти септември, бе избран от бензиностанции Газпром за стартиране инцииативата: Дете на пътя - повече от червен светофар. Означава спри!, с основен фокус безопасността на децата на пътя.  

Активността е част от кампанията за безопасно шофиране Струва ли си?, която стартира в началото на месец юли, и има за цел да повиши осведомеността  на шофьорите, и не на последно място да  формира култура на шофиране и поведение на пътя.

Стартът на инициативата беше даден в търговската  мрежа на бензиностанции Газпром, с раздаване на светлоотразителен стикер ...

Първите победители в Сливен Сергей Сергеев и Роси Илиева

Петък, 01 Септември 2017 | Сливен, RallyXpress
Първите победители в Сливен Сергей Сергеев и Роси Илиева

БИВШИЯТ световен шампион по мотоциклетизъм в серийните машини Сергей Сергеев (на снимката, Крайслер) и Росица Илиева (Хонда Сивик) са първите победители в сливенското рали, част от придружаващата го програма бе и втория старт от шампионата на Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС) по автомобилизъм. Двамата бяха най-бързи в своите категории – модифицирани автомобили и такива, които хората с увреждания използват, без да са правени промени по конструкциите им.

Сливен Рали за втора поредна година е домакин на шампионата на БАРИС, а участващите в него общо 13 състезатели (6...

За втори кръг БАРИС заложиха на престижното Сливен Рали

Четвъртък, 31 Август 2017 | София, RallyXpress
За втори кръг БАРИС заложиха на престижното Сливен Рали

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА година Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС) устройва автомобилния шампионат за хората в неравностойно положение паралелно с кръг от първенството на страната. Началото на тази традиция бе поставено в края на май във варненския старт на рали България, за да продължи с развитието на шампионата в Сливен през септември. „За нас е удоволствие, хората, лишени от възможността да се състезават наравно с професионалистите, ще стартират в най-добре устроеното рали на България“, заяви Павел Савов от БАРИС.

През миналата година самите състезатели, които си...

Домакините на Сливен Рали: Движим се 99% в графика

Вторник, 29 Август 2017 | Сливен, RallyXpress
  • обновена
Домакините на Сливен Рали: Движим се 99% в графика

ДВИЖИМ СЕ, хайде да не казвам 100, но 99 на сто в графика, който имаме за работата по състезанието.“ Това заяви днес по обед за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът на Рали Сливен Живко Минчев. „Днес остава да научим откъде за дните в състезанието ще ни бъдат командировани допълнителните три автомобила за аварийно-спасителни работи.“

Минчев е категоричен, че бройката от 7 такива автомобила ще пристигнат от другаде, но поради бушувалите тежки горски пожари, ще предстои да се разбере откъде ще пристигнат тези „технически линейки“.

Да припомним, че преди време такъв горски...

Хлапето Гого Димитров кара в Англия за атака на титлата

Събота, 19 Август 2017 | Лондон, RallyXpress
Хлапето Гого Димитров кара в Англия за атака на титлата

12-ГОДИШНОТО българско дете Георги Димитров (на снимката), което кара в британския шампионат на X30 Мини, днес стартира на пистата Уилтън Мил в поредното състезание от тазгодишната надпревара. Според изчисленията та бащата на хлапето – Георги Димитров-старши, Гого в момента е на втората временна позиция в касирането и изостава от лидера на 18 т. „Ще бъде трудно състезание - категоричен е бащата-мениджър. – Трябва да се справя с други 27 конкуренти, а целта му и на отбора Фюжън Моторспорт е не само да запази сегашното класиране, но и силно да атакува челото в оставащите състезания от шампионата.

...

1 2 3 4 5  »