• ...ПО СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ДИРЕКЦИЯТА ПРЕКРАТЯВА ФИНАЛНИЯ СПРИНТ В БУРГАС...

  • ...РАЛИ АВСТРАЛИЯ ОТМЕНЕНО ЗАРАДИ КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОЖАРИ, ХЮНДАЙ ШАМПИОН ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ...

  • ...НЕВИЖДАНИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В НОВ ЮЖЕН УЕЛС ПРИНУЖДАВАТ ДОМАКИНИТЕ НА АВСТРАЛИЯ КЪМ ЕКСТРЕНИ РЕШЕНИЯ...

Генсекът на ФИВА обяви датите на Асамблеята за 2020 в София

Петък, 13 Декември 2019 | София, RallyXpress
Генсекът на ФИВА обяви датите на Асамблеята за 2020 в София

НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ
НЕ САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ
В РЕТРО АВТОМОБИЛИЗМА

FIVA Off Logo
ДОРИ И В ТОЗИ момент признанието към страната ни и по-специално към Българския автомобилен клуб Ретро като домакин на Генералната асамблея на ФИВА е повече от очевидно. Причината е, че домакинството е поверено на една организация (ANF – клуб, който национално представлява  България във ФИВА), много млад клуб в сравнение с останалите 63 ANF. Така че за София, (без да броим България WRC 2010 г. и евроцеремонията по награждаването на шампионите през 2007 г.), конгресът в хотел Маринела ще е най-голямото подобно автомобилно събитие у нас.

ОТ ВЧЕРА ДО ВСИЧКИ членове на Международната федерация на ретро автомобилите (ФИВА) генералният секретар Джан Марио Молар (на снимката горе) официално е разпространил поканата до всички национални представители на алианса, с която организацията на ретро-клубовете в света свиква своята редовна Генерална Асамблея (конгрес – бел. ред.) в София догодина.

Такова значимо събитие в сферата на автомобилизма не се е случвало у нас повече от 30 години.

Датите, за които сайтът с новините в българския автомобилен спорт писа в края на миналия месец, след избора на Камен Михайлов в Лимасол (виж ТУК) за заместник-председател на Комисията по календара на ФИВА обаче са променени.

Вместо предвидените в първоначалния календар четири дни (11/15 ноември 2020), в актуализираната покана (виж по-долу) са посочени 18/21 ноември догодина.

Нещо повече, точно в най-добрия стил на ретро-федерацията е готов да бъде разпространен и плакатът на Генералната Асамблея в София догодина.

2019 FIVA Gen Assaml INVIT
колаж: rallyxpress
ПОКАНАТА ДО КЛУБОВЕТЕ, разпространена в 21 страни от света, с която генералният секретар на ФИВА Джан Марио Молар обявява мястото и датите на конгреса на федерацията.

В рамките на оставащата почти година до събитието, основната тема, както и работните планове на ФИВА ще бъдат редовно разпространявани сред клубовете на федерацията.

Мястото на конгресът остава, онова, което беше определено предварително: хотел Маринела в София (бившия „Японски“), а като организатор и домакин на годишното събиране на всичките 64 световни клуба на почитателите на ретро-автомобилизма е обявен Българския автомобилен клуб Ретро.

Генсекът на ФИВА обяви датите на Асамблеята за 2020 в София

колаж: rallyxpress
ПЛАКАТЪТ на софийският конгрес на ФИВА.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев