• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

2-годишен контракт за естонското рали в WRC

Сряда, 13 Януари 2021 | Талин, RallyXpress
2-годишен контракт за естонското рали в WRC

РЕШЕНИЕТО ЗА АРКТИК РАЛИ
ЯСНО В МНОГО СКОРО ВРЕМЕ

ВЪЗМОЖНОСТТА финландско Арктик Лапланд Рали да бъде сурогатът на отпадналата Швеция, може да бъде решен в най-скоро време и това да стане ясно до ден. Според информации на RallyXpress в момента вървят усилени разговори по тази тема.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ на естонското рали, което през 2020 г. се оказа един от спасителните пояси в светновните серии, обвиха днес на пищна пресконференция, че са подписали двугодишен контракт с промотора на WRC и надпреварата ще е част от първенствата за 2021 и 2022 година.

Събитието беше предавано на живо през официалния портал на световното първенство - wrc.com.

Календарът на световните серии 2021, който претърпя няколко изменеия, ако се сравнява с първоначалната версия от октомври, сега е вече с дванадесет твърдо определени ралита, които обаче могат да се увеличат с още едно.

Да припомним, че от първият вариант отпадна Великобритания, заместена от белгийското Ипър, а въпросът за заместването на Швеция с Арктик Рали е в процес на разговори, които тека в момента.

2-годишен контракт за естонското рали в WRC

ВТОРАТА версия на календара за 2021 година

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев