• ...ОТ СТАРТА НА РАЛИСПРИНТ ПЕЩЕРА, ФЕДЕРАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ ЗАПОЧВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЧЕШКАТА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И СИГУРНОСТ ONI...

     

  • ...НОВИНАТА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ ТИМ НА ДРАКОНА: ТИТЛАТА В ПЛАНИНСКИТЕ ИЗКАЧВАНИЯ ВЕЧЕ Е ОВАКАНТЕНА...

     

  • ...С НОВИ 45 ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ НА КЛАСИЧЕСКОТО ВЪРБИЦА, ЕКИПЪТ НА МЕГАПОРТ РЕЙСИГ ЗАВЪРШИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СЕЗОНА...

Часовници TW Стийл са новият парньор на WRC

Петък, 15 Януари 2021 | от Марк Уилфорд, Мюнхен
Часовници TW Стийл са новият парньор на WRC

ПРОМОТОРЪТ на световните серии по рали финализира споразумението си с холандската марка часовници TW Стийл за присъединяване на марката към световния рали шампионат на ФИА през 2021 г. като негов официален партньор за наблюдение. Този нов съюз ще бъде представен на престижното откриване на сезон рали Монте-Карло (21/24 януари), което стартира в четвъртък вечерта в сърцето на френските Алпи в Гап. Компанията, основана в Амстердам от баща и син Тон и Джорди Кобеленс през 2005 г., има мощна история на автомобилния спорт.

Тя включва партньорства с шампиона на WRC от 2003 г. Петър Солберг и бившите световни шампиони във Формула 1 Деймън Хил и Нейджъл Менсъл. TW Стийл е известен с големи и смели часовници с изявен дизайн, отличаващи се с иновативен дизайн и луксозен стил, съчетани с швейцарско качество на изработка.

През тази година компанията ще създаде поръчкови часовници WRC, за да отпразнува влизането си в най-важния и престижен шампионат в ралито, както и в подкрепа на световния финал на eСпорт WRC по-късно през годината.

TW Стийл ще бъде видим в активите на шампионата, както и чрез огромно присъствие в дигитални и социални медии.

Директорът по маркетинг и продажби на WRC Промотора Томас Тап каза, че партньорството подчерта интензивния спортен дух на шампионата.

Часовници TW Стийл са новият парньор на WRC

снимка: tw стийл
НОВИЯТ ПАРТНЬОР НА СВЕТОВНИТЕ СЕРИИ… Богата спортна биография, чиито посланици са двама от най-емблематичните световни шампиони – Деймън Хил и Петер Солберг.


:: Томас Тап: „Вълнението на WRC е предизвикано от спиращи дъха битки срещу часовника в екстремни условия, а точното отчитане на времето определя какво е спортът“, каза той.

„Приветстваме TW Стийл, марка с дълбоко разположен моторни спортове дух на WRC и очакваме с нетърпение да заедно да получим много акции и напрежение през сезон през 2022 г.“

Изпълнителният директор на TW Стийл Джорди Кобеленс обясни страстта на компанията към най-добрите моторни спортове в света.

:: Джорди Кобеленс: „Независимо дали са две колела или четири, ние обичаме комбинацията от скорост, производителност и синхронизация“, каза той. - Като такива сме развълнувани да се обединим с WRC като официален партньор за наблюдение. Като стълб в света на автомобилния спорт, неговата конкуренция е чиста, първокласна и изпълнена с екшън - което напълно отговаря на нашите часовници и се вписват добре в нашата конюшня от посланици, като Петър Солберг.“

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев